Yine eşim lütfen akıl verin

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
daha önce eşimin oyun bagımlısı ıçonline oynanan bir oyun oynadığını söylemiştim bugün biriyle meajlastıgını gördüm bakacak dedim baktım başka biriyle daha mesajlaşmış ve tatlım demiş ona çok sinirlendim o da bana diyor dedi sonrada yaşlı felan demeye başladı şimdide yemin ederim felan sadece iki kere oyuna alsın diye konuştum diyor çok kötüyüm ne yapcam bilmiyorum

daha önce eşimin oyun bagımlısı ıçonline oynanan bir oyun oynadığını söylemiştim bugün biriyle meajlastıgını gördüm bakacak dedim baktım başka biriyle daha mesajlaşmış ve tatlım demiş ona çok sinirlendim o da bana diyor dedi sonrada yaşlı felan demeye başladı şimdide yemin ederim felan sadece iki kere oyuna alsın diye konuştum diyor çok kötüyüm ne yapcam bilmiyorum

Sadece oyun olsa tamam da.. o bilgisayarı alıp paramparça ederdim!!! Ki yaparım. Gözüm görmez

Bana oyundaki adının tatlım olduğunu felan söylüyor birde çevirince öyle çıkıyor Muş

Gerçekten çok üzüldüm evde benle bile konuşmuyor hep oyun oynuyor ilk bi baksam dedim ne yazıyorsun birine Rusları severim yazmış sonra başka kimle mesajlaştım dedim geveledi o kızı aç dedim tatlım yazmış o da bana diyor dedi sonra ben çok sinirlendim yanıma geldi oyundayız adım candy dedi. Zaten kadın yaşlı dedi bunlar iyice şüphe uyandırdı haklı değilmiyim

Oyuna alsın diye mi demiş? Bağımlılığının tiksindirici acizlik seviyesini ayan etmiş yani.
Profiline gir, oyuna dair kazandığı ne varsa dağıt, oyuncu iptali yapabiliyorsan yap, hatta garanti olsun önüne gelene söv banlat derim. Ben bunu yapar, üzerine de evden kovardım.

Gerçekten çok üzüldüm evde benle bile konuşmuyor hep oyun oynuyor ilk bi baksam dedim ne yazıyorsun birine Rusları severim yazmış sonra başka kimle mesajlaştım dedim geveledi o kızı aç dedim tatlım yazmış o da bana diyor dedi sonra ben çok sinirlendim yanıma geldi oyundayız adım candy dedi. Zaten kadın yaşlı dedi bunlar iyice şüphe uyandırdı haklı değilmiyim
Hala haklı mıyım diyorsunuz, müsade etmeyin sizi aptal yerine koymasina, sizle konuşmayıp sürekli oyun oynarsa, bu yazışmaların sonu başka yerlere gidebilir bu çok açık. Bence çok sert tepki gösterin, silsin oyunları, oturup adam akıllı eş olsun.

Ben onun için herseyi yapıyorum çalışıyorum İnan’ın yorgunluktan ölüyorum bugün ilk defa evdeyız birlikte zaman geçirelim diye kahvaltı yaptık tatlı yaptım kahve felan o dinlenirken belki de ben onun için Birsen’ler yaparken o konuşuyordu

Evet aldatmadı..onlara göre yatmadığın sürece aldatmış sayılmıyorsun :işsiz:

Söylesem bile asla silmez zaten şimdi ben ona güvenmiyor oldum evden gitti sen ağlamaya devam et dedi

Back
X