Yine eşim lütfen akıl verin

Hiç arkadasım Yok evet avm ye gitmeyi çok seviyorum ama gidemiyorum tek beni götürmiyor gezmeyi severim evleneli iki yol olacak başbaşa gezmemiz bir elin parmaklarını geçmez
Bak bak,kendisi zevki sefasından ödün vermiyor ama. Dışarı çıkmak istediğinizi söylediniz mi

Hep söylerim ama gitmez gite bile hep kavga edip getirir bir neden bılur
Hayatım evlilik terapisti falan çevrenizde var mı bilmiyorum ama gidin bence. Ya da siz onun annesi değilsiniz. Kendine bak. Gelmiyorsa çıkın dışarı. Kaybetme korkusu ya da ben sana bağlı değilim mesajını beden diliyle verin

Şimdi ben aldatılıyor muyum yanlış anlamış olabilir miyim iki kere konuştum diyor yaşımı bile biliyor kadının

Şimdi ben aldatılıyor muyum yanlış anlamış olabilir miyim iki kere konuştum diyor yaşımı bile biliyor kadının
Aldatmak sayılır mi? Bilemem, biraz bakış acisiyla alakalı. Yasamadan ahkam kesmek de istemem. Ama yerinizde olsam kesin tavrimi koyardim, sil o oyunu iliskimize zarar veriyorsun böyle yaparak derdim sanırım. Uzmeyin kendinizi ama net bir adım da atmaniz lazım.

Aldatmak sayılır mi? Bilemem, biraz bakış acisiyla alakalı. Yasamadan ahkam kesmek de istemem. Ama yerinizde olsam kesin tavrimi koyardim, sil o oyunu iliskimize zarar veriyorsun böyle yaparak derdim sanırım. Uzmeyin kendinizi ama net bir adım da atmaniz lazım.

Ne sayılırsa sayılsın hanımefendi. Eşim benim yapmamı istemeyeceği, kendisinin asla kabul edemeyeceği şeyi kendi de yapmayacak. Bu kadar basit

Haklısınız bende oyunu yükledim oyunu oynayıp sohbet edecek bakalım ne yapacak

• Beğen
Reactions: Kuf
Biraz önce eşimle konuştum bağırdı çağırdı evet yazdım dedi boşanırsan boşan başka birşey yapmadım dedi

Valla o kocaya dikkat edin sahip çıkın bugun tatlim diyen yarin neler der bilemiyorum...millete bak ya ben bilgisayari parcalardin.

Arkadaşlar oyunu bende yükledim hatta açık açık söyledim bende birini bulacak diye hiç birşey demedi sinir oldum çünkü o kadar güven vermişim kı düşünün aöa oyunu oynuyorum hatta diyorum bana hoş gelenlere yazışacam diye

Arkadaşlar oyunu bende yükledim hatta açık açık söyledim bende birini bulacak diye hiç birşey demedi sinir oldum çünkü o kadar güven vermişim kı düşünün aöa oyunu oynuyorum hatta diyorum bana hoş gelenlere yazışacam diye
Ters tepmesin bu kez de?

yık ortalığı bacım görsün ebesinin tatlısını. online oyunlarda en tiksindiğim şey aç aç ürüyen erkekler. çoğu da evli ve eşlerine etmedikleri iltifatı hiç tanımadıkları kadınlara ederek mutlu oluyorlar. reziller.

yık ortalığı bacım görsün ebesinin tatlısını. online oyunlarda en tiksindiğim şey aç aç ürüyen erkekler. çoğu da evli ve eşlerine etmedikleri iltifatı hiç tanımadıkları kadınlara ederek mutlu oluyorlar. reziller.
Evet bende nefret ediyorum bakalım aynı şey kendisine olunca ne hissedecek

Back
X