• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eşim ve oğlum :(

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
kızlar merhaba. daha önceki konumu bilenler bilir. (eşimde şiddet eğilimi var adlı )

bu olaydan sonra konuşmuştu eşim dr a gitmişti ve bir daha dikkat edeceğini söylemişti ve ben bir daha tekrarı olmasın demiştim. dünkü olay şöyle; oğluma ders notlarından dolayı hediye olarak dart aldık. duvara astık ama eşimin uzandığın koltuğun duvarına:KK64:

neyse ilk gün hep beraber oynadık eğlendik dedim oğlum baban otururken dikkat et babana gelebilir eşim hiç ses etmedi. dün akşam çocuk sıkıldı biz tv izlerken biraz oynayım dedi. demesiyle ilk attığı ok eşimin gözünün kenarına gelmiş ben arka koltuktaydım göremedim tam nereye geldiğini

sonra eşim tarafından bir bağırtı koptu. düzgün atsaydın gelmezdi diyor başkada bişi demiyor. çocuk baba düzgün attım demesiyle oku alduğu al işte böyle attın diye bir hışımla çocuğa fırlatmazmı:KK57:

neyse söktürdüm dartı duvardan çocuğu odasına yolladım. başladık tartışmaya. bu durumun diğer tepkileriyle alakası yokmuş. bunda bişi yokmuş. normal bir tepkiymiş:KK57:

tartıştık ve bana sen hep çocuğu bana karşı koruduğun için ben böyle yapıyorum demezmi:KK62:
sizce benmi abarttım dünkü meseleyi. korumayımda çocuğuma eziyetmi etsin yani. sen düzgün davransan kendi çocuğunu senden korumak zorunda kalmazdım dedim

önceki konum okumak isteyenler için,
Evet kızlar başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimde şiddet eğilimi var ve gün geçtikçe katlanılamaz hale geliyor. En azından benim için öyle. İkili tartışmalarımız esnasında bir yerden sonra kopar ve orayı burayı yumruklama aşırı derecede bağırma (kükreme diyim)

Sonra tabii ben fosss. susmak zorunda kalıyorum. beş dk sonra özürler yalvarmalar. ertesi gün çiçekler fln.
Yalnız eşim kaç kez uyarmama rağmen çocuğada aynı şeyleri yaşatmaya başladı ve çocuk çok üzgün. örneğin

çocuk gündüz uyuduğu için akşam bizimle geç saate kadar oturmasına izin veriyordum.(sabah erken kalkıyor okuldan gelince birkaç saat uyuyor akşam geç saatlere kadar bizimle vakit geçirmek istiyor)

sonuçta çalışıyoruz. dün eşim başladı saat 11,30 oldu manyak bu çocuk yat fln. her kızdığında salak manyak aptal gerizekalı kafası saman dolu gibi sözler sarfediyor. kaç kere tartıştım vazgeçmiyor.

neyse sabahları birlikte kahvaltı ediyorlar o bırakıyor çocuğu ben geç gidiyorum işe. bu sabah büyük bir gürültüyle uyandım. bağırma ve mutfakta şangırtı. aha dedim kavga çıktı. o uyku sersemiyle bir yataktan fırlayışım var çocuğu dövecek diye aklımı kaybedecektim neredeyse:KK43:

neyse çocuğa sordum tık yok. eşime sordum neymiş yumurtasını yememiş. her sabah aynı şeymiş. neyse sakinleştirdim. öptü gitti. mutfağa gittim kalan yumurtayı yiyeyim bari diye diye birde ne göreyim:KK57: çocuğu yumurta tabağı fayansa yapışmış bardak tabak ne varsa tuz buz

aradım bana yaptığın göz korkutmayı parmak kadar çocuğada mı yapıyorsun dedim ağzıma geleni saydım kölenmiyiz senin dedim. iyi her şeye eyvallah deyip susalım diyor:KK57: yani arada bir bunu yaparak egosunu tatmin ediyor ama ilişkimize aşırı zarar verdiğinin farkında değil

benim durumumda olan varmı normalde çok iyi ama ne zaman sinirleneceği belli olmuyor ne yapmalıyım gidişat kötü:KK61:

Eşinizin sinirlenmesi normal ama tepkisi hiç hoş değil.
Çocuk yahu karşındaki!
Kısasa kısas mı yapmaya çalışmış kendince? :KK62:
Sizde dartı salona değilde en başta çocuğunuzun odasına assaydınız.
Salonda koltuğun/kanepenin üstünde böyle bir olayın gerçekleşeceğini öngöremediniz mi?

kızlar merhaba. daha önceki konumu bilenler bilir. (eşimde şiddet eğilimi var adlı )

bu olaydan sonra konuşmuştu eşim dr a gitmişti ve bir daha dikkat edeceğini söylemişti ve ben bir daha tekrarı olmasın demiştim. dünkü olay şöyle; oğluma ders notlarından dolayı hediye olarak dart aldık. duvara astık ama eşimin uzandığın koltuğun duvarına:KK64:

neyse ilk gün hep beraber oynadık eğlendik dedim oğlum baban otururken dikkat et babana gelebilir eşim hiç ses etmedi. dün akşam çocuk sıkıldı biz tv izlerken biraz oynayım dedi. demesiyle ilk attığı ok eşimin gözünün kenarına gelmiş ben arka koltuktaydım göremedim tam nereye geldiğini

sonra eşim tarafından bir bağırtı koptu. düzgün atsaydın gelmezdi diyor başkada bişi demiyor. çocuk baba düzgün attım demesiyle oku alduğu al işte böyle attın diye bir hışımla çocuğa fırlatmazmı:KK57:

neyse söktürdüm dartı duvardan çocuğu odasına yolladım. başladık tartışmaya. bu durumun diğer tepkileriyle alakası yokmuş. bunda bişi yokmuş. normal bir tepkiymiş:KK57:

tartıştık ve bana sen hep çocuğu bana karşı koruduğun için ben böyle yapıyorum demezmi:KK62:
sizce benmi abarttım dünkü meseleyi. korumayımda çocuğuma eziyetmi etsin yani. sen düzgün davransan kendi çocuğunu senden korumak zorunda kalmazdım dedim
Bildiğimiz sivri uçlu dart okundan mı bahsediyorsunuz mı bahsediyorsunuz?:KK57:
Eşiniz veya oğlunuz kör olabilirmiş

Çocuk yahu karşındaki!
Salonda koltuğun/kanepenin üstünde böyle bir olayın gerçekleşeceğini öngöremediniz mi?

tabiki öngördüm ve konumda da yazdım okuduysanız ama umursamadılar dediğim gibi bir delik açılana kadar geçici asmıştık oynamak için

tabiki öngördüm ve konumda da yazdım okuduysanız ama umursamadılar dediğim gibi bir delik açılana kadar geçici asmıştık oynamak için
Ben olsam her ne olursa olsun bu riski göze alamazdım.
Ya eşinizin gözüne denk gelseydi? Veya eşiniz oğlunuza atınca oğlunuzun gözüne denk gelseydi?
Varsayımları bir kenara atmadan önlemini önceden almanız gerekirdi.
Çok geçmiş olsun.

Çocuk yahu karşındaki!

çok haklısınız bende sinirlenirdim ama bu tepkisi olurmu sizce. öyle atmadın böyle attın deyip attım ne var bunda diyor

Canım eski konunu da biliyorum,
bir kere dartın salonda hem de koltuk bulunan bir duvarda olması hata .
İkincisi de insan kızar eder can havli ile de dartı ufacık çocuğa doğru atmaz .
Eşin tedaviye düzenli olarak devam etmeli .

Darti asacak başka duvar yok muydu?

Hic korkmaz mi insan ? Ayrıca dart oynanirken önünde altinda yaninda kimse olmamali. Gözünün kenarına değil ya gözüne gelseydi..

Ustune esinizin tavri da hic doğru değil ne demek bile bile kendi evladina atmak hadi sivri yeri batsaydi bir yerine.

Eski konunuzu da biliyorum ve bir daha actgnz konulara bakmayacagm biz ne yazsak bos.. Mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
Yaptığınız şey eşiniz için de oğlunuz içinde tehlikeli eşinizin orada uzandığını bile bile hem de salonun baş köşesine o koyulur mu yani çocuk bu tabii ki ne kadar isabet ettirebilir yani eşinize geleceği çok malum olan birşey. Sizin düşünmeniz lazımdı oraya asmamanız gerekirdi. Tamam çocuğa fırlatması hoş değil ama dikkatli olmak lazım ya gözüne girseydi esasen ben evde bu tür oyunlar bulundurmaktan yana değilim ama odasına asılır böyle şeyler.

bu arada çocuğunuz için abartılı bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz ve bu kocanızı irrite etmiş..yani kocanızın çocuğunuza düşman olmasını bizzat yapan kişi istemediğiniz halde sizsiniz..bırakında birbirlerini keşfetsinler biraz.

eşimde aynen sizin söylediğiniz şeyleri söyledi cnm
ama eşim kendini hakim olamayan biri ve bir şey istediğinde ortama bakmayan biri
örneğin tv izliyor ben çocuğa evet zamanın bitti odana gidip ders çalış diyorum

eşim bir iş buyuruyor balıklara yem at su getir telimi şarja tak vs bende o derse gitsin ben yaparım diyip kendim yapıyorum
nedenmi oğlumda dikkat eksikliği var ve biz ona birşeyleri zor yaptırıyoruz . tam çocuk kendini hazırlamış odasına giderken o iş söyleyince en az yarım saat gecikiyor

lakin bize kulak verse dikkat etse ben neden ses çıkarayım. o sadece kendini düşünüyor çocuğun dersini hiç düşünmüyor:KK43:

Darti asacak başka duvar yok muydu?

Hic korkmaz mi insan ? Ayrıca dart oynanirken önünde altinda yaninda kimse olmamali. Gözünün kenarına değil ya gözüne gelseydi..

Ustune esinizin tavri da hic doğru değil ne demek bile bile kendi evladina atmak hadi sivri yeri batsaydi bir yerine.

Eski konunuzu da biliyorum ve bir daha actgnz konulara bakmayacagm biz ne yazsak bos size. Mutluluklar dilerim

birincisi biz onu aldığımız gün oynamak için astık oraya geçici olarak dolaysıyla üçümüz oynadığımız için orda oturan yoktu

ikincisi sivri yeri fln kesinlikle yok manyetik bir ok

üçüncüsü konularıma bakmak istemiyorsanız neden gelip yorum yaptınız:KK57: okumayınız efendim

Çocuğun yanında babasıyla kavga ederseniz şimdiden babaya nefret biler ve ergenlikte baba ve anne sözü dinlemez olan 2nize olur ve sürekli baba ya karşı cocuğu savunursanız bu çocuk şımarık olur bence 2nizde tutarlı olmanız şart

Back
X