Yine esim ....Yine esimmmmm...yine esim

Kaydetse dayanamayıp yine bakacak, adam bunu bilincinde bence

Boşver ya, iş için sürekli whatsapp'dan görüşmeleri gerekmiyorsa niye kaydedip, kendiyle cebeleşsin ki?

Kaydetse dayanamayıp yine bakacak, adam bunu bilincinde bence

Boşver ya, iş için sürekli whatsapp'dan görüşmeleri gerekmiyorsa niye kaydedip, kendiyle cebeleşsin ki?
Benim canimi skanda o iste demej bakicagini biliyor o yuzden eklemiyor

Takip edildiğini bildiği için kaydetmemiştir ters bişeyde bilmiyorum tanımıyorum der geçer gayet mantıklı davranmış

kaydetmediği kişiler iş arkadaşları değil mi? yani garip.. birşey gerektiğinde nasıl arıyor?? mesela x kişisine birşey danışmam gerekse 1000 kişinin arasından ne bileyim hangisi onun numarası? anlamadım ben garip bir davranış.. ama aldatma anlamına da gelmez.

Ya insanlar zırt pırt resim değiştiriyorsa ben de bakarım, merak sadece...bence bunu aldatma olarak algılamayın, başka sorunlar yoksa üzerinde bu kadar enerji harcadığınıza değer mi?
Abartigimi dusunuyorsunuz ama sadece bayan arkadaslarina bakmasi normalmi .benim profilime bakmiyan adam neden milleti takip etsin Kuzenleri dayilari kimseye bakmaz sadece bayan arkadaslarina bakardi.

Abartigimi dusunuyorsunuz ama sadece bayan arkadaslarina bakmasi normalmi .benim profilime bakmiyan adam neden milleti takip etsin Kuzenleri dayilari kimseye bakmaz sadece bayan arkadaslarina bakardi.
Ben o kadar kıskanç değilim...yanımda bir kadını süzmedikden sonra çok da rahatsız olmam.

Buna enerjimi zaten harcamam, yok takip,yok caydırma vs...aldatacak olan, hiç umadığın, hayatta yapmaz dediğin kişi de olabiliyor. Böyle bişey yapsa, kendi kaybeder.

Abartıyorsunuz. Kavgadan sonra silmiş numaraları zaten. Kaydetse suç kaydetmese suç.
Bırak baksın hem. Tek bir kişiye bakmıyormuş ki; hepsine bakıyormuş ve açıkça da söylemiş. Bu bir alışkanlık gibi birşey.. :)
Hem bu adamın hiç mi kız arkadaşı olmasın hiç mi konuşmasın. Ben hiç anormal bir durum göremedim.

Ama aranızda başka güven
problemleri varsa; bilemem.

Siz sorunu bulmuşsunuz adam bunun farkında
Silmiş kayıtdan yine merak ederim bakarım diye yapmış olabilir.
Üstelemeyin.
Eşlerimizin iş arkadaşı yaşamında bir çok bayan var.
Bazen yazışıyorlar ama bu bir aldatma degildir.
Ki sosyal medyada bir çok paylaşımı yapıyorlar birbirlerin de ekliler zaten
Siz kendinizi üzüyorsunuz

Anlayamadım dert ettiğiniz şey kocanıza özelden video Gönderen insanların isimlerini bilmemek mi?
İsimleri kayıtlı olsa kadınları daha rahat mimlerdiniz halbuki? O zaman da kocanız resimlerine bakıyormuş...
Abartıyorsunuz.
Kayıtlı degillermiş, adam mesafeli yazıyor zaten. Daha sorun ne?

Sen kıskandıkça havalara girer inatlaşır yap dediğini yapmaz.Bırak bakalım kendi haline...

Ben sana bak verdim açıkçası .

Watsapp profillerini inceleyecek kadar meraklanmasın elbette..

Ama iş arkadaşının numarası da kayıtta dursun çünkü normali bu diyorsun.

Bence de haklısın .normal olmalı herkes gibi.

Ben kimsenin watsapp resmini durup durup incelemiyorum mesela...

oh nihayet anliyan biri çikti .Herkes gibi olsun diyorum başka birsey istemiyorum kiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…