• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine eşim...

bana param yok diye yakınırken benden evimizden bişeyleri kısarken başka şeylere para harcaması zoruma gidiyor

bence ana sorun bu olmalı arkadaşlar gibi bende yazılanlardan bunu çıkardım benim arkadaşım var eşide ikiside çalışan insanlar ama adam eve ıvır zıvır alır sürekli borç alır bunlar önemli her insanın bir geliri bir gideri vardır ayarlama yapmasını bilmeli karısı sıkıntılar çekerken kendi içip gezene ben hak veremem bence madem maddiyatla ilgili sorun çıkıyor ayrı bir hesap açmanız ve bu paraya dokundurmamanız daha iyi bu kocadan para kaçırmak değil geleceğe yatırım yapmak gün gelicek o para yine sizi ve ailenize kalacak örneğin benim arkadaşımında çalışı biriktirdiği paralar araba almalarına vesile oldu eşime kalsaydı hiç bir şey alamazdık diyor

senin eşinle her konuda sıkıntın var ya boşan ya da olduğu gibi kabul et artık yapacak bişey yok. ben de sıkıntı edip duruyodum kendime herşeyi az önce arkadaşımın babası vefat ettiğini öğrendim tokat yemiş gibi oldum başlarım paraya sevdiklerim yanımda olsun yeter

açık açık söyle bu böyle gitmez ben çok yıprandım diye...............................................

Valla bende seninle aynı durumdan olduğumdan pek yorum yapamayacağım
2 senedir çalışıp veriyorum eşime ve borç biteceğine hep katlanıyor bende bıktım usandım artık

tabi ben bukadar kılı kırk yarıp düşünürken onun borçla borç kapatmasından bıktım

bu eşim beni hiçbir zaman anlamadı anlamayacak bıktım artık nefes alamıyorum. evlendiğimiz günden beri para sıkıntısı maaşımı veriyorum yetmiyor sürekli sıkıntı. daha üstelik ben suçlu oluyorum. para sıkıntısı olan insan sürekli arkadaşlarıyla bir yere gider mi para harcar mı onlarla

Sen evine giren paranın nere gittiğini bilmiyor musun da eşinin gezmesiyle sıkıntınızı kıyaslıyorsun?

Sözde gidere gidiyor ama adam geziyor diyorsun? Sen aylık ödemelerinizi takip etmiyor musun?

kredi kartı çok geliyor.nakit olmayıncada arkadaşlarından borç alıyor. maaşını alınca borcunu veriyor bitirince yine borç alıyor borçla borcu kapatıyor.ekstresi gelmiyormuş geç geliyormuş

Back
X