- Konu Sahibi MonalisaSmile
-
Bozulmakta haklısın elbette. Ve o ortamda tepki vermeyerek çok doğru bir haraket yapmışsın.
Görümcene gün doğardı daha bir yağları erirdi muhtemelen.
Ben olsam bu durumda napardım diye düşünüyorum da muhtemelen eşime hiçbir savunma yapmazdım.
Ama tepkimi son derece belli eder ve yeri gelince de lafımı söylerdim.
Hiç takma kafana canım boşver. Eşinde anlar hatasını eminim.
ne kadar ayıp birşey.sanki çocuk kandırıyor sana gülmedim diye.lüzumsuz işte.ama asıl hatalı eşin.milletin içinde seni ağzına doladığı ve dolattığı için.ben bile sinir oldum şimdi.
haklısınız sinir bozucu bir durum ama,
sizin olay anında değil de ertesi gün hem de mesajla eşinize yaptığınız açıklama biraz kompleksli bir tavır olmuş..
gereksiz olmuş bana kalırsa.o anda söyleseniz daha anlamlı olurdu.
kocaya, anayla babayla bacıyla ilgili bir şey söylenmiyor..
en güzeli içinize dert olacağına, sizinle dalga mı geçtiler o anda tepkinizi koyun..
inciler mi döküldü usturuplu bir şekilde verin cevabını altta kalmayın..
çünkü, bu kocalar hep aynıdır. değişmez.. anaları da bacıları da melektir..
hayır yani doğru bişey olsa gam yemicem, ben dediğim gibi öğrenciliğimi tam 6 sene istanbulda gayet faal bi şekilde geçirdim sevgili görümcemse doğunun bi ilinde okudu. Allahıma bin şükür herşeyden hevesimi aldım, hiç bişeyde gözüm kalmadı. eşimle evlendikten sonra fazla bi sanatsal aktivitemiz olmadı. onun için yaptı bu espriyi ama sanırım ben en çok görümcemin bu şekilde gülmesine sinir oldum. dediğim gibi onun da sinirleri bozuktu herhalde. gülmekten gözünden yaş geldi çünkü.
ama derler ya fazla mütevazı davranma gerçek sanırlar diye. herkese bakman gerektiği yerden bakmak lazım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?