Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir konumu niye hortlattiniz simdiSınırını bilmeyen birisi eşiniz
Hortçuluk oynuyoduk seninki denk geldi banaHayirdir konumu niye hortlattiniz simdi![]()
2 ay falan watsaptakip ettim sonra atraksiyon olmayinca biraktim. Ara ara telefonunu inceliyorum biseye denk gelmedim ama bu olayin soguklugu hala icimde duruyorHortçuluk oynuyoduk seninki denk geldi bananaptın düzeldimi sorunlar bu arada
![]()
Sinek küçükse mide bulandırır işte haklısın2 ay falan watsaptakip ettim sonra atraksiyon olmayinca biraktim. Ara ara telefonunu inceliyorum biseye denk gelmedim ama bu olayin soguklugu hala icimde duruyor
Sadece yazisma degil. Su an kadin yok ama hergun en az 1 saat arkadaslariyla telde konusuyor. Biktim tel mevzusundan artik ne yaparsan yap modundayim.Bu adam neden surekli birileriyle yazışma geregi duyuyor ki!
Sadece yazisma degil. Su an kadin yok ama hergun en az 1 saat arkadaslariyla telde konusuyor. Biktim tel mevzusundan artik ne yaparsan yap modundayim.
Umursamiyorum zaten artik.Şuan kadın yok madem bırakın konussun erkek arkadaslarıyla...
Size odaklanmasını saglayın.
Ha madem "ne yaparsan yap" diyorsunuz o zaman sizde keyfinize bakın.
Alın kitabınızı kahvenizi çekilin bir köseye.
Umrunuzda iken ne nasıl davrandigini gordunuz
Umursamaz olun birde..
Onu ben de anlamadim canimEski konu hortlatma oyunu nedir yahu :/
Umursamiyorum zaten artik.
Isin asli ilgilenmis ilgilenmemis umrumda da degil :)
Benim icin gecici bi katlanma hali diyelim. Cocuklar buyudugunde bu sekilde evli kalmaktansa bekar anne olurum muhtemelen. Su an evliligin artilari eksilerinden cokEn güzeli...