Buradaki yorumları okuyarak kendimde suç buldum
Daha önce eşimle ortak olan Facebook adresimize bir bayan arkadaşlık teklifi etmişti
Eşime gösterdim ben tanınıyorum dedi
Ben de tanımıyordum
Bayanla eşimin iş arkadaşı ortak arkadaş olarak ekliydi
Yanlışlıkla olmuştur dedim
Geçen gece 1 buçukta eşimin telefonu çalmıştı diye konu açmıştım
Bayanın WhatsApp ına bakmak istemiştim yoktu
Az önce tekrar baktım açılmış WhatsApp
Resmi Gül ve kalp şeklinde
Daha önce arkadaşlık teklifi gönderen kişinin de Facebook ta profil resmi Gül ve kalp şeklinde birebir aynı olmasa da Gül ve kalp var
Allah aşkına söyleyin tesadüf bu kadar olabilir mi
Şu an ona söyleyemiyorum inkar edicek
Günahını mk alıyorum
Yoksa önüme mi çıkıyor
Ağlıyorum moralim çöm bozuk
Ben ne yapıcam
Canım eşinin whatsabi ni senin telefonuna yüklemek 15 saniye sadece eşinin telinde olan bi kodu senin teline okuTunca senin telinde eşinin whatsabi kuruluyor
Youtube ta felan var videoları çok basit yani
Eşine ona guvendigini hissettir huzursuz etme adamı whatsapptan takip et hersey çıkar zaten
Bide şu var kötü bi sonuçla karsilasirsan gerçekten seni aldatiyorsa ne yapacagini düşün şimdiden
Eşin kötü bişey yapmiyodur inşallah çünkü bununla yüzleşmek çok kötü bi durum en yakın komşum yaşadı o acıyı
Eşi birçok kadınla onu aldatiyomus hatta bi kadını arkadaşım memleketteyken eve bile getirmiş kendi yatak odasına inana biliyomusun bunu sitemizin kamera kayitlarindan çıkardık
Arkadaşım hayatta benim eşim yapmaz diyordu hayatının şokunu yaşamıştı
Eşine direk kamera kayıtini izletti inkar edemedi yani arkadaşım aldı çocuğunu annesinin yanına gitti 1 hafta kaldı sadece
Sonra ne oldu biliyomusun eşinin bi kaç Özür dilemesinden sonra aldı çocuğunu evine döndü eşinin yine aynı şeyleri yaptığını düşünüyor ama hala evliler
Arkadaşım hep der ki merve keşke bukadar meraklı olmasaydimda hiç bişiyi gözüm gormeseydi şimdi eşimle yüz göz olduk bile bile oturuyorum sevgi,saygı,gurur diye bişi kalmadi bizde
Ben kimseye Boşan veya boşanma demem kimseyi yönlendirmek istemem arkadsimada hiç Boşan demedim
Ama kendisi hep derdi merve boşansam cocugumla nasıl gider annemlerin yanında köyde yaşarım
cocugumun okulu düzeni var büyük şehirden köye giderse cocugumun pskolojisi bozulur dedi
Şimdi ise hala eşi yapiyormu bilmiyor araştirmiyorda zaten onun kafasında sadece şu var herşey çocuğum için
Neyse canım çok uzattım ben demem o ki olumsuz bi durumla ne yaparsın nasıl davranırsin ona göre bişeyleri didikle araştır...