Hayır yanlış mı yükledim acaba diye merak ediyorumadam konuşmamıştır kimseyle?????
illa ne bulucam diye umuyorsunuz anlamadım ki
Mesaj silinse bile görünüyomu ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yanlış mı yükledim acaba diye merak ediyorumadam konuşmamıştır kimseyle?????
illa ne bulucam diye umuyorsunuz anlamadım ki
Whatsapptan başka mesajlaşma programları da var .telegram gibi ..Whatscan yükledim
Eşimin whatsapı görünüyor
Şimdi ona herhangi bir yazı gelince görebilecek miyim
Bilgisi olan var mı
Benle konuştuktan sonra vatsapta 15 dk online kalıyorduYükledim ama birşey bulamıyorum
Sen nasıl şüphelendin ki
Telegram ne kiWhatsapptan başka mesajlaşma programları da var .telegram gibi ..
Bence erkeklerin çoğu artık bunları öğrendi ve ona göre adım atıyor .yanlıs bilmiyorsam da başka bir cihazda açtığınızda eşiniz ayarlardan bunu görebiliyor .
Diger konularınızı da biliyorum ,psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçiyorsunuz .bunlarla uğraşıp iyice kendinizi yıpratmak yerine enerjinizi kendinizi iyiyleştirmek için harcayın .ne zamana kadar bu şekilde yaşayabilirsiniz ki?
Ama bazen WhatsAbı açık bırakıpBenle konuştuktan sonra vatsapta 15 dk online kalıyordu
Güvenim sarsıldı bir kereBence siz bu adamı boşayın.
Sürekli birşeyini yakalamaya çalışıyorsunuz ama elde var Sıfır
kendini boşuna bu kadar strese üzüntüye sokuyorsun.
Sürekli düşünüp ağlıyorsun
yazık değilmi sana?
Gözlerimle görünce acabalarım niye bitmesin kiBen bu tarz seyleri kadınların hissettiklerine inanıyorum. Ama siz çok kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi bana. Gerçekten bir şeyler hissediyor musunuz ? Bana kalırsa içiniz hiç bir zaman rahat etmeyecek. Gözlerinizle görseniz bile acabalariniz bitmeyecek. Bu en çok size zarar verir.
Eğer içiniz rahatlayacaksa eşinizin adından kadına mesaj atın. Facebooktan olabilir veya akşam eşinizin telefonundanda atabilirsiniz. Sanki tanıyormus gibi mesela. Beni aramissin noldu,niye aradin tarzı bir şey olabilir.
O izlenimi bıraktiniz bende.Gözlerimle görünce acabalarım niye bitmesin ki
Hayır anlayamadım ki neyi görünce acabalarım devam edicekO izlenimi bıraktiniz bende.
Ben size bir öneri sundum. Ona takilmadinizda bu cumleye mi takildiniz ? Burda herkes yok yere alinganlik yapıyorsun diyor onlari görmezden geliyorsunuz 1 2 kişi suphelenmekte haklisin dedi diye kendinizi haklı görüyorsunuz. Eşiniz aldatmadigini ispatlasa bile içiniz rahat etmeyecek,kurcalamaya devam edeceksiniz demek istedim. Bence benim kurdugum cümleye takılmak yerine sorunlarıniza odaklanmaniz sizin için daha iyi olur.Hayır anlayamadım ki neyi görünce acabalarım devam edicek
Niye ispat edince acabalarım devam etsin kiBen size bir öneri sundum. Ona takilmadinizda bu cumleye mi takildiniz ? Burda herkes yok yere alinganlik yapıyorsun diyor onlari görmezden geliyorsunuz 1 2 kişi suphelenmekte haklisin dedi diye kendinizi haklı görüyorsunuz. Eşiniz aldatmadigini ispatlasa bile içiniz rahat etmeyecek,kurcalamaya devam edeceksiniz demek istedim. Bence benim kurdugum cümleye takılmak yerine sorunlarıniza odaklanmaniz sizin için daha iyi olur.
eşiniz telefonundan mailine giriyor mu? Yani maili telefonunda kayıtlı mı otomatik olarak? Eğer öyle ise, ve mail adresinin şifresini biliyorsanız, bilgisayardan eşinizin mailine girin, silinmiş öğelere bakın, orada telefonundan sildiği numaralar görünüyor.WhatsApp web yükledim
Eşim herhangi bir numarayı silse
Ben silinen numarayı görebilir miyim
Bunu merak ediyorum
Nasıl telefondan sildiği numaralareşiniz telefonundan mailine giriyor mu? Yani maili telefonunda kayıtlı mı otomatik olarak? Eğer öyle ise, ve mail adresinin şifresini biliyorsanız, bilgisayardan eşinizin mailine girin, silinmiş öğelere bakın, orada telefonundan sildiği numaralar görünüyor.
whatsap web hiç kullanmadım bilmiyorum ama şöyle eşinizin maili kayıtlıysa telefonuna, yani örneğin ıphone da ekranda, aşşağıda telefon mail safari fln yazıyor bende, orada maile basınca otomatikman eşinizin mail adresi açılıyorsa, ve siz şifresini biliyorsanız, bilgisayardan ayrıca eşinizin mailine girerseniz, silinimişlerde , rehberinden sildiği numaralar görünüyor.Nasıl telefondan sildiği numaralar
WhatsApp web te silinen numaralar görünmüyor mu
Bir tane mail adresi vardı
Oda iş maili