Yine eşimle tartıştık suçlu ben oldum..

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
34
Dün aradım saat 7 de 1 saat sonra evdeyim iş görüşmesine gidiyorum dedi. eve geldiğinde saat 9 30 du. Neyse bişe demedim herzamanki halleri zaten. Eve geldi işte bir iş aldım (boyacı kendisi) 3 gün 12 ye kadar çalışcam dedi. Bende pazaar günleri bile çalışıyosun bu işi yapma dedim. O da benim işime karışma benim işim daha önemli dedi. Benim şarteller attı tabi bağırdım işin önemliyse defol git o zaman dedim. Biraz tartıştık ben çocukların yanında uyudum sabahta hiç konuşmadım. o da benle konuşmuyor tabi. Kendini haklı görüyor.Eve gelince de sürekli saatlerce telefonla konuşuyo iş iş iş. Bu ne hırs anlamadım Sanki hayatım boşuna kayıp gidiyo ellerimden. Akşam evden işe gelse evinde olsa çok mu zor anlamıyorum... Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Simdi size ne guzel ailesi icin calisiyor diyenler cikacaktir muhakkak ama ben oyle gormuyorum. Benim isim karisma diyebilecek bir zihniyet var ortada cunku. ev sicakligina bir gulusunuze eve gelmek istegi olan bir adam yok yani, esinizin hayatiyla olan bir memnuniyetsizligi olabilir ve bunu isine yogunlasarak gormezden geliyordur belki. Tabiki bu sadece bir ihtimal.

Simdi size ne guzel ailesi icin calisiyor diyenler cikacaktir muhakkak ama ben oyle gormuyorum. Benim isim karisma diyebilecek bir zihniyet var ortada cunku. ev sicakligina bir gulusunuze eve gelmek istegi olan bir adam yok yani, esinizin hayatiyla olan bir memnuniyetsizligi olabilir ve bunu isine yogunlasarak gormezden geliyordur belki. Tabiki bu sadece bir ihtimal.
Aynen benim düşündüklerimi yazmışsınız gerçekten. Dün dedim sen kendine macera arıyosun, oyalancak zaman arıyosun yoksa ek iş almana gerek yok. zaten pazar bile çalışıyo.. Bilmiyorum ne yapacağım nasıl davranacağımı şaşırdım

Dün aradım saat 7 de 1 saat sonra evdeyim iş görüşmesine gidiyorum dedi. eve geldiğinde saat 9 30 du. Neyse bişe demedim herzamanki halleri zaten. Eve geldi işte bir iş aldım (boyacı kendisi) 3 gün 12 ye kadar çalışcam dedi. Bende pazaar günleri bile çalışıyosun bu işi yapma dedim. O da benim işime karışma benim işim daha önemli dedi. Benim şarteller attı tabi bağırdım işin önemliyse defol git o zaman dedim. Biraz tartıştık ben çocukların yanında uyudum sabahta hiç konuşmadım. o da benle konuşmuyor tabi. Kendini haklı görüyor.Eve gelince de sürekli saatlerce telefonla konuşuyo iş iş iş. Bu ne hırs anlamadım Sanki hayatım boşuna kayıp gidiyo ellerimden. Akşam evden işe gelse evinde olsa çok mu zor anlamıyorum... Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Uzulme canim bu erkekler malesef boyle, insallah duzelirde karisiyla cocuguyla ilgilenir.
Mutlu olmaya calismak gerek bazen en azindan cocuklar icin.

şimdi şunu bir irdelemek lazım
çalıştığı zaman ek iş olan parayı ne yapıyor?
biriktiriyor mu? eve mi harcıyor? yoksa başka bişey mi?
bide ihtiyacınız var mı çalışmasına? yoksa adamın eviyle alakalı başka sıkıntıları mı var?
ya da parayı mı çok seviyor? bu böyle uzar gider

şimdi şunu bir irdelemek lazım
çalıştığı zaman ek iş olan parayı ne yapıyor?
biriktiriyor mu? eve mi harcıyor? yoksa başka bişey mi?
bide ihtiyacınız var mı çalışmasına? yoksa adamın eviyle alakalı başka sıkıntıları mı var?
ya da parayı mı çok seviyor? bu böyle uzar gider
Parayı bana getiriyo ama çok da harcaması var. borçlar da var tabi gelen para gidiyo.

Parayı bana getiriyo ama çok da harcaması var. borçlar da var tabi gelen para gidiyo.
Istedigi kadar borcu olsun aile her zaman oncelikli olmali .
Seninle ilgilense sen mutlu olacaksin ve cocuklarinda etkilenecek huzurlu bir ortam olacak ama anlamiyorlar erkekler hep bana hep bana mantigi var onlarda

gerçekten çalıştığından emin misin? :KK64:
evet eminim ama sanki zaman öldürmek için çalışıyo. Bu kadarda çalışılmaz. Sorduğumda çok borcum var çalışıyorum şükret diyor. Bende biraz az harca ek iş yapma diyorum zaten normal bir işi var iyi kazanıyo

ben çalışmıyorum ama azıcık aşım ağrısız başım. çok para gelince o kadar da gidiyo
borcunuz varsa adam çalışmak zorunda
bi düşünsene çalışmayıp sadece bir maaşa bakıp o kadar rahat olduğunu
borçların arttığını.. biraz bu yönden bak canım
onun az çalışmasını istiyosan sen çalışmayı teklif et ne diyecek bakalım

Sizin eşinizin sabit bir geliri yok.
Elbette ki bu kadar çalışacak.
Geleceğinizi düşünmek zorunda.
Bir gün hiç iş çıkmadığı zaman olursa ne olacak bunu göremiyorsunuz sanırım.
Çok kaba ve saygısızsınız.
Düşüncelerinizi söylerken güzel cümlelerle söyleseydiniz..
Gerek var mıydı bu kadar çirkinleşmeye.

evet eminim ama sanki zaman öldürmek için çalışıyo. Bu kadarda çalışılmaz. Sorduğumda çok borcum var çalışıyorum şükret diyor. Bende biraz az harca ek iş yapma diyorum zaten normal bir işi var iyi kazanıyo
peki madem işleri bu kadar iyi,bu borç nereden??

Aynen benim düşündüklerimi yazmışsınız gerçekten. Dün dedim sen kendine macera arıyosun, oyalancak zaman arıyosun yoksa ek iş almana gerek yok. zaten pazar bile çalışıyo.. Bilmiyorum ne yapacağım nasıl davranacağımı şaşırdım
Allah yardimciniz olsun. Para insan hayatinda cok onemli ama size zaman ayirmayacak, ilgilenmeyecek derecede calisiyorsa ve bu da zaruri para ihtiyacindan degilse orda yolunda gitmeyen birseyler var gibi gelliyor bana. Bagirmadan irdeleyin bunu, sizinle paylasma geregi gormedigi bir mutsuzluk cikmasin ardindan.

X