yine esimm. yardim!!

Bu para meselesi yüzünden çok huzursuzluk çıkıyor ya, senin para benim para mevzuu sakat.

evli değilim ama hep düşünmüşümdür. evlendiğimde eşimle masamıza oturup benim paramla onun parasını birleştirip ihtiyaçlarımızı belirleyip ona göre harcamayı. birikim yapmayı falan. Ama işler oyle olmayabiliyor galiba :C

kaç aylık , yıllık evlisiniz ilk zamanlarda da mı böyle davranıyordu sonradan mı oldu?

Esnaflık zor maası gıbı gununde paran olmaz o yuzden sen ıstedıgınde olmaması abartı degıl

isi biraksaniz hepten cöker bu evlilik
bazi erkeklerin kafasi cok baska
hala esi olarak görmüyor sizi
aile olarak görmüyor
size para harcasa disari gidecek hissi var
yanlis miyim ?
zamanla hallolur diyecegim ama bazilari hep böyle

Evin eksiklrini alirmi bari?
Alisveris frlan?
Kendisine nasil? Paraya kiyip alirmi kendisine elbise felan?

isi biraksaniz hepten cöker bu evlilik
bazi erkeklerin kafasi cok baska
hala esi olarak görmüyor sizi
aile olarak görmüyor
size para harcasa disari gidecek hissi var
yanlis miyim ?
zamanla hallolur diyecegim ama bazilari hep böyle
Tam olarak ben de boyle dusunuyorum. Bu yuzden sinirlenip kavga cikariyorum iste. Amaben anlatmaya calistikca o beni paragoz olarak adlandiyor ben iste o zaman deliriyorumm

Bizim evde benim kazandigimda esimin kazandigi da evde durur ihtiyaci olan alir. Bence de senin paran benim param mevzusu sakat.

Bizim evde benim kazandigimda esimin kazandigi da evde durur ihtiyaci olan alir. Bence de senin paran benim param mevzusu sakat.
Ikimizde ayni an alsak koysak tamam ama onun esnaf oldugu icin ne aldigi belli degil ve esimin bi huyu var ben parami ortaya koyarsam benimkini yer ama babasindan kendi parasini almaz. Anlatabiliyomuyum. O yuzden bende vermiyorum

Ayy yeminle hayattan soğudum ya. Neden böyle parayı idare edemiyo bu erkekler. Kendi eşime de kızgınım da sinirim geçmedi bi türlü.
Annem çalışmaya başladıktan sonra babam evin alışverişini pazarını bile yapmak için para bırakmıyordu. Çok sinir bozucu.

X