- 2 Nisan 2015
- 122
- 47
- Konu Sahibi kirmiziyanak
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak ben de boyle dusunuyorum. Bu yuzden sinirlenip kavga cikariyorum iste. Amaben anlatmaya calistikca o beni paragoz olarak adlandiyor ben iste o zaman deliriyorummisi biraksaniz hepten cöker bu evlilik
bazi erkeklerin kafasi cok baska
hala esi olarak görmüyor sizi
aile olarak görmüyor
size para harcasa disari gidecek hissi var
yanlis miyim ?
zamanla hallolur diyecegim ama bazilari hep böyle
Cok nadir kendi alir genelde ben alirim ona da kiyafet felan.kira oduyor neymis bizim kira masraffimiz varmis zaten cok para alamazmisEvin eksiklrini alirmi bari?
Alisveris frlan?
Kendisine nasil? 2mParaya kiyip alirmi kendisine elbise felan?
Bende eşimden 1 hafta para istemedim bugün istedim "hergun para istenir mi " diyor bana benim durum daha vahim heraldeTam olarak ben de boyle dusunuyorum. Bu yuzden sinirlenip kavga cikariyorum iste. Amaben anlatmaya calistikca o beni paragoz olarak adlandiyor ben iste o zaman deliriyorumm
Ya oraya cok bize az meselesi degil benim ki. Kimin ne ihtiyaci varsa alsin diyorum ben onlarin ki ihtiyac benim ki gereksiz geliyor ona.Sinir bozucu gerçekten demekki babası tarafına daha çok para gidiyor gerçekten her sorduğunuzda param yok diyorsa
Bende eşimden 1 hafta para istemedim bugün istedim "hergun para istenir mi " diyor bana benim durum daha vahim heralde
Benim ihtiyaclarimda gereksiz geliyor ona üstelik calismiyorum okula da ara verdim hamileligimden dolayi hatta bebegimize bir seyler almak bile gereksiz henüz dogmadiYa oraya cok bize az meselesi degil benim ki. Kimin ne ihtiyaci varsa alsin diyorum ben onlarin ki ihtiyac benim ki gereksiz geliyor ona.
Senin daha zor gercekten. Ben calistigim halde zoruma gidiyor. Boyle yapmasi ama bundan sinra ne vericem ne alicam ondan para hic biseyde almicam ona da eve deBenim ihtiyaclarimda gereksiz geliyor ona üstelik calismiyorum okula da ara verdim hamileligimden dolayi hatta bebegimize bir seyler almak bile gereksiz henüz dogmadi
Ikimizde ayni an alsak koysak tamam ama onun esnaf oldugu icin ne aldigi belli degil ve esimin bi huyu var ben parami ortaya koyarsam benimkini yer ama babasindan kendi parasini almaz. Anlatabiliyomuyum. O yuzden bende vermiyorumBizim evde benim kazandigimda esimin kazandigi da evde durur ihtiyaci olan alir. Bence de senin paran benim param mevzusu sakat.
Cok nadir kendi alir genelde ben alirim ona da kiyafet felan.kira oduyor neymis bizim kira masraffimiz varmis zaten cok para alamazmis