Geçenlerde eski sevgilim benimle görüşmek istedi, 2 aydır görüşmüyorduk ama 2 haftada bir nabız yoklamak için telefonla arardı. Onun eski nişanlısıyla ilgili problemleri ve bana ilgisizliği yüzünden ayrılmıştım. Akşam bi cafeye gittik arkadaşça, neden kabul ettim bilmiyorum, daha önce geri çevirmiştim hep, unutamadım sanırım hala. Barışmak istiyodu zaten hep, ama hep berbat ediyor her şeyi! Önce benimle olmak istediğini belli eden şeyler söyledi akşam boyunca güzelce muhabbet ettik daha doğrusu tatlı atışmalar oldu diyelim, çünkü ben kızgındım ona, sonra ben eski nişanlısıyla ilgili ''noldu bitti mi artık o mesele tamamen'' diye sorunca bitirmediği ortaya çıktı!!, bana sorunlarını anlattı, kız bunu çok boğuyomuş, o yüzden ayrılmış ve hala kararsız, kızla da hala görüşüyomuş, bayramda ailesini ziyaret etmiş ama sözde büyükleri ve aile dostları oldukları için! Kız da umutlanmış ve kız o akşam benim yanımda aradı ve o da cevap verdi!! Kafasının çok karışık olduğunu söylüyo, ''seviyo musun onu'' diye sorduğumda ''BİLMİYORUM'' dedi!!!!!! Beni almaya geldiğinde niyeti benimle barışmakmış ama beni üzmek istemiyomuş, bi şeyler düzelene kadar arkadaş kalıp kalamayacağımızı sordu. Beni arayıp görüşebilmek istiyomuş!!! Ben de arkadaş falan kalamam eskiden yakın olduğum biriyle dedim. bi karar verene kadar beni arama, barışırsan zaten aramana gerek yok bi daha dedim. Zaten çok uzun bi ilişkimmiz olmadı, ikimiz de pek üzülmeyiz dedim. Bi de arkadaş ayağına yatmaya devam edicem, üzüldüğümü pek belli etmicem ya, bi de evlilikle ilgili tavsiye verdim beyefendiye. Eve gelince biraz ağladım tabi ama unuturum. Şimdi benim merak ettiğim bunun niyeti ne??????? Gerçekten benden hoşlanıyo ama 8 yıllık ilişkisinden kolay kolay kopamıyo mu yoksa benimle dalga falan mı geçiyo??? Nolur bi yorum falan yapın kafam çok karıştı.
Bi daha arar, görüşmek isterse napıcam ben?????