Yine eski sevgili... Ne yapacağımıi şaşırdım...

ettzmra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
54
0
36
İstanbul
Geçenlerde eski sevgilim benimle görüşmek istedi, 2 aydır görüşmüyorduk ama 2 haftada bir nabız yoklamak için telefonla arardı. Onun eski nişanlısıyla ilgili problemleri ve bana ilgisizliği yüzünden ayrılmıştım. Akşam bi cafeye gittik arkadaşça, neden kabul ettim bilmiyorum, daha önce geri çevirmiştim hep, unutamadım sanırım hala. Barışmak istiyodu zaten hep, ama hep berbat ediyor her şeyi! Önce benimle olmak istediğini belli eden şeyler söyledi akşam boyunca güzelce muhabbet ettik daha doğrusu tatlı atışmalar oldu diyelim, çünkü ben kızgındım ona, sonra ben eski nişanlısıyla ilgili ''noldu bitti mi artık o mesele tamamen'' diye sorunca bitirmediği ortaya çıktı!!, bana sorunlarını anlattı, kız bunu çok boğuyomuş, o yüzden ayrılmış ve hala kararsız, kızla da hala görüşüyomuş, bayramda ailesini ziyaret etmiş ama sözde büyükleri ve aile dostları oldukları için! Kız da umutlanmış ve kız o akşam benim yanımda aradı ve o da cevap verdi!! Kafasının çok karışık olduğunu söylüyo, ''seviyo musun onu'' diye sorduğumda ''BİLMİYORUM'' dedi!!!!!! Beni almaya geldiğinde niyeti benimle barışmakmış ama beni üzmek istemiyomuş, bi şeyler düzelene kadar arkadaş kalıp kalamayacağımızı sordu. Beni arayıp görüşebilmek istiyomuş!!! Ben de arkadaş falan kalamam eskiden yakın olduğum biriyle dedim. bi karar verene kadar beni arama, barışırsan zaten aramana gerek yok bi daha dedim. Zaten çok uzun bi ilişkimmiz olmadı, ikimiz de pek üzülmeyiz dedim. Bi de arkadaş ayağına yatmaya devam edicem, üzüldüğümü pek belli etmicem ya, bi de evlilikle ilgili tavsiye verdim beyefendiye. Eve gelince biraz ağladım tabi ama unuturum. Şimdi benim merak ettiğim bunun niyeti ne??????? Gerçekten benden hoşlanıyo ama 8 yıllık ilişkisinden kolay kolay kopamıyo mu yoksa benimle dalga falan mı geçiyo??? Nolur bi yorum falan yapın kafam çok karıştı.:17: Bi daha arar, görüşmek isterse napıcam ben?????

madem ki bi karar verene kdr beni arama dedin bu sözünün arkasında dur ve diger olay kesin bitmeden bi daha onla görüşme..eski nişanlısı farklı bi şehirde mi ?senin yanındayken tlfnla onunla nasıl konustu arkadas gibi mi yoksa sıcak mı?

Hayır benim yanımda konuşmadı. Açayım mı diye sordu, ben de ''beni ilgilendirmez, açabilirsin dedim.'' Dışarıda konuştu, söylediğine göre benimle görüştüğünü ve artık aramamasını söylemiş ama kız inanmıyomuş, beni bu kadar kısa sürede unutmuş olamazsın demiş. Daha önce de bi çok kez ayrılıp barıştıkları için kız yine barışıcaklarını düşünüyomuş. Canı çok sıkkındı döndüğünde, aramasını istemiyo ama önemli olan kızınonu araması değil onun kararsız olması. bunu da söyledim kendisine ve karar verene kadar arama dedim. bi daha da konuşmadım zaten

tatlım ,8 yıllık bir ilişki bu adam belli ki evlilikten kaçıyor ,hala ciddi bir durum olmasa nedne bayramda kızın ailsine gitsin ?

Seni beğeniyor olabilir ama sevmediği kesin düşünsene bu adam 8 senelik kız arkadaşını seninle aldatıyor ,evlilik ciddiyeti yok ...

8 sene aynı kişiyle çıkmak nişanlanmak ve evlilik sürecin girme onu boğmuş yeni arayışlaragirmiş olabilir...
bak o kızıda oyalıyor ayrıca şu anda ,hla devam eden ciddi bir durum olmasa kim eski nişanlısının ilesin ider bayramda ,ayrıcao aile bunca sene sonra kızlarıı terketse kapıdan kovalar bunu ........

seninle gönül eğlendiriyor bu uzak du derim başka bişi demem

bence adamın derdi seni yedekte tutmak.onunla yürürse zaten öyle devam edicek,yürümezse de hopp sana gelmeyi planlıyo aman boşta kalmasın beyimiz.şu an durumun içinde olduğun için belki sana daha farklı görünebilir durum,yok ya beni sevmese niye hala benle görüşsün,o kadar yıl olunca çabuk kopamıyo diye düşünebilirsin ama inan buna benzer bi durum ben de yaşadım,içindeyken fark edememiştim ama herşey bittiğinde anladım,tek dertleri yedekte biri olsun.ben zamanında o tavrı koyamamıştım ama sonradan çok pişman oldum.o yüzden sen kesinlikle tavrını koy.onunla arasındaki herşeyi bitirmeden önce sana geliyosa eğer şüphe et.seni seviyosa gerçekten herşeyi bitirsin öyle gelsin,senle arkadaş kalmak istemesi de bu yüzden

evet bunu düşünmedim. Hakkaten bitmiş olsa kızın ailesi kapıdan kovar bunu. Benimle gönül eğlendiremez, o fırsatı vermem ona. Hep acaba doğruları mı söylüyo, ben mi kafamda kuruyorum diye düşünüp duruyodum. Canı hep çok sıkkın oluyo ve hep benden bi şeyler bekliyo, yani ne bileyim mesela kendisini sevdiğimi söylememi istiyo, bunu bekliyo ve açık açık söyledi bunu. Kafamı çok karıştırdı. Ama gerçekten benimle oynamaya çalışıyo galiba :(, bi emin olsam def edicem, engellicem numarasını ama bilemiyorum...

bence adamın derdi seni yedekte tutmak.onunla yürürse zaten öyle devam edicek,yürümezse de hopp sana gelmeyi planlıyo aman boşta kalmasın beyimiz.şu an durumun içinde olduğun için belki sana daha farklı görünebilir durum,yok ya beni sevmese niye hala benle görüşsün,o kadar yıl olunca çabuk kopamıyo diye düşünebilirsin ama inan buna benzer bi durum ben de yaşadım,içindeyken fark edememiştim ama herşey bittiğinde anladım,tek dertleri yedekte biri olsun.ben zamanında o tavrı koyamamıştım ama sonradan çok pişman oldum.o yüzden sen kesinlikle tavrını koy.onunla arasındaki herşeyi bitirmeden önce sana geliyosa eğer şüphe et.seni seviyosa gerçekten herşeyi bitirsin öyle gelsin,senle arkadaş kalmak istemesi de bu yüzden

Maalesef kabullenmek istemesem de beni yedekte bulundurmak istediğini ben de düşünüyorum, arkadaş kalmak istemesini ben de buna yoruyorum. Bi yandan benim normal erkek arkadaşlarım olmasına uyuz oluyo, bi yandan da eski nişanlısını sevip sevmediğine emin olmadığını söylüyo! Nasıl bi saçmalık bu bilemedim ki!

inan benim yaşadığım durum da buna çok benzer bişeydi,o yüzden sana sakın kanma diyorum,çünkü ben başta kanmak gibi bi hata yaptım.bilmiyorum sen de benim gibi misin,karşımdakini hep iyi niyetli zannederim,hep empati kurmaya çalışırım hele de bu karşıdaki sevdiğim insansa.onu hep anlamaya çalıştım,ben onun durumunda olsam nasıl olucağımı düşünüp onun da şimdi böyle olduğunu düşündüm hep,ona destek olmaya çalıştım.ama bizim düşünemediğimiz bi şey var ki,karşıdaki bizim gibi diil malesef.onlar kendilerini düşünüyo sadece.o naparsa yapsın ben hep iyi niyetle yaklaştım,o da benim bu iyi niyetimi kullandı.sen sakın kullandırtma iyi niyetini.hala senle görüşmek istiyosa ben senle bu şartlar altında görüşemem diye tavrını koy bakalım o zaman napıyo,senin için mücadele mi ediyo,sana gelebilmek için herşeyi bitiriyo mu,yoksa öylece hayatına devam mı ediyo,bekle gör

inan benim yaşadığım durum da buna çok benzer bişeydi,o yüzden sana sakın kanma diyorum,çünkü ben başta kanmak gibi bi hata yaptım.bilmiyorum sen de benim gibi misin,karşımdakini hep iyi niyetli zannederim,hep empati kurmaya çalışırım hele de bu karşıdaki sevdiğim insansa.onu hep anlamaya çalıştım,ben onun durumunda olsam nasıl olucağımı düşünüp onun da şimdi böyle olduğunu düşündüm hep,ona destek olmaya çalıştım.ama bizim düşünemediğimiz bi şey var ki,karşıdaki bizim gibi diil malesef.onlar kendilerini düşünüyo sadece.o naparsa yapsın ben hep iyi niyetle yaklaştım,o da benim bu iyi niyetimi kullandı.sen sakın kullandırtma iyi niyetini.hala senle görüşmek istiyosa ben senle bu şartlar altında görüşemem diye tavrını koy bakalım o zaman napıyo,senin için mücadele mi ediyo,sana gelebilmek için herşeyi bitiriyo mu,yoksa öylece hayatına devam mı ediyo,bekle gör

Ben de aynen öyle yaptım, tavrımı koydum. Çünkü ben de hep herkese iyi niyetli yaklaştım ve zamanında çok suistimal edildi iyi niyetim. O yüzden artık temkinliyim. Ama yine de üzülüyorum böyle olmasına, keşke insanlar böyle olmasa :( daha doğrusu erkekler..

keşke olmasalar ama öyleler malesef.biz onları hep kendimiz gibi sanmakla hata ediyoruz.şimdi çok üzülüyosun farkındayım ama fazla düşünmemeye çalış,zamanla gerçekten azalıyo acın,sonra da hiç umursamamaya başlıyosun.ben yaşadıklarımı üniversite sınavına hazırlandığım,çok stresli bi dönemimde yaşadım üstelik,sınav zaten benim için koskoca bi yüktü bi de o üzdü hep beni.ama ne kadar kötü olursa olsun gün geçtikçe daha da iyileşiyosun,öyle bi zaman geliyo ki o artık aklına bile gelmiyo.düşünsene insan ölüm gibi ne acılara alışırken,unuturken biz bu bencil adamların bize verdiği acıyı neden unutamayalım :D

Back
X