Yine Face krizi.

onun arkadaşı begenmısse n'olmuş?
kendı arkadaşı değil mi sonuçta
madem kimseye güveni yok
silsin faceden o zaman.

ne yazmış arkadaşı?:27::27:
 
Kesinlikle daha sağlıklıydı herşey. Benim orda sevgilisi oldumu göre göre kız önermiş bi arkadaşı sevgilime ya. Sildim tabiki hemen. Sevgilimide güzellikle uyardım. Arkadaşını uyarması konusunda ama acaba benimi deniyo şifre değiştirmek isteyerek bakalım bana güvencekmi diye?
 
Ben sana her şartta güveniyorum. Bana bi pislik yapmıcak kadar eminim senden gerisi sana kalmış aşkım dedim. Yani Diyebileceğim en makul şey buydu galiba. Üstelesem ben kötü olucam.
 
En güzeli facebook kullanmamak.Karşındaki hiç bir şey yapmasa bile insanın aklından bin bir kuşku geçiyor.Kuşkular da ilişkiyi tüketiyor,bitiriyor.

Biz sevgilimle bir senedir filan kapattık facebooklarımızı kullanmıyoruz.Yine de arada beni şeytan dürtüyo onun yakın arkadaşlarının facebooktaki arkadaş listelerine bakıyorum benim ki benden gizli hesap açmış mı diye.

Facebooktan önce her şey ne güzeldi.
 
Back
X