Yine facebook sapiklari is basinda dikkat!

O yakınınız mı o sapık bulundu mu ?

Mesaj ayarlarından bu engeli koyabilirsiniz böylece tanımadıklarınız yazmaz.
Mesajı onayla reddet seçeneği var ordan reddedin.
Polis savcıyım diye mesaj atmamış ki uyarıyorsunuz.
Cevap verirseniz karşıdaki uzatır tabi sapık mı her neyse.

kadının neden bu kadar üstüne gidilmiş anlamadım? istediği kadar cvp verir istediği yerde keser. gelmiş bilgi paylaşımı yapıyor. biliyorsanız okumayın gitsin..benim ilgimi çekti ne tür sapıklar varmış diye.

kadın kadına düşman ya! bir de "o mecrada ne işin vardı?" yazsaydınız tam eril zihniyet olacaktı.

Kendinizi güzelce ifade etmeye başlamışsınız, tam kadın haklı olabilir ya abarttım galiba diyecekken tutmuş laf sokmuşsunuz kamu spotu diye.

Abartmamışım.

Okuyun bakin cogu mesajda var bi alttan aba gostermeler.. Safmisiniz bile yazmis azonce biri bi de uslubumum duzgun demis.. Ahh klavyee ahh nelere kadirsin..

Okuyun bakin cogu mesajda var bi alttan aba gostermeler.. Safmisiniz bile yazmis azonce biri bi de uslubumum duzgun demis.. Ahh klavyee ahh nelere kadirsin..

ya ben onu ters bi şekilde yazmadım ki alınacağınızı düşünmemiştim üzdüysem özür dilerim.

bizi sürekli birileri arar telefonla kandırmaya çalışır çöpümüzü bile atarken banka bilgilerimizi yakıyoruz da atıyoruz. o yüzden söyledim. bari yalan söyleyin konuşurken yaşınız ailenizle ilgili diye.

ben sizin iyiliğiniz için bir şey diyorum ama siz takıldınız bir lafa daha fazla bir şey demiyeyim en iyisi mimik ve ses tonu olmadığından yazılan şeyler yanlış yorumlanıyor. neyse siz bilirsiniz.

Evet dediginiz gibi yazi yanlis anlasilabiliyor ve buradaki yorumlara üzüldüm sanirim sizinkini de öyle anladim.. Teşekkür ederim saolun

Mune'yi çağrı mesajı 5'leyince gelecek.
Şaka bir yana işi vardır görünce kapatır konunuzu.
Umarım bunu da saldırı olarak görmezsiniz

Cok uzatmamak lazim, ben olsam 1 cevap bile vermezdim. Hem cok fazla bilgi de vermissiniz, kac cocugunuz var hani okuldan mezun ben olsam asla demezdim

Cok uzatmamak lazim, ben olsam 1 cevap bile vermezdim. Hem cok fazla bilgi de vermissiniz, kac cocugunuz var hani okuldan mezun ben olsam asla demezdim

Benim ogrencim imam hatip dedi hayir ben duz lise dedim lisenin adinimi verdim ne bilgisinden bahsettiniz.. Ya da iki cocuk cevabindan nasil bir bilgi edinebilir.. Yapmayin Allahaskina ne ilgisi var..

Benim ogrencim imam hatip dedi hayir ben duz lise dedim lisenin adinimi verdim ne bilgisinden bahsettiniz.. Ya da iki cocuk cevabindan nasil bir bilgi edinebilir.. Yapmayin Allahaskina ne ilgisi var..

Tamam da bence o bilgileri verdikce laf da uzuyor hem...birde onu ne ilgilendirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…