• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine facebook sapiklari is basinda dikkat!

ayugrasamam

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.211
1.357
333
Merhaba bayanlar
Bu akşam üstü başıma gelen olayi sizinle paylasmak istiyorum bilginiz olsun diye..
Bi kac saat önce faceden bir bayan bana istek yolladi suratinin yarisi gözüküyor yarisi gözükmüyor.. Reddeddim.. Bir daha istek yolladı ben de tanisiyormuyuz diye ona yazdim cunku surati net degil acaba tanidik mi dedim ve aşağıdaki diyalog gecti aramizda.. Dini yine alet etmeler güven kazanmak icin neler neler..Eminim o foto da çalıntıdır..Profil hala duruyorsa ki ismini degistirmistir ama duruyorsa sizden ricam sikayet edin.. Ben de ifşa olsun diye elimden geleni yapacagim..
Ben israrla sohbeti devam ettirme cabasindan anladim bir dalavera oldugunu en cok da evlimisin sözünden sonra... Dolandiricilik diye düşündüm ama bir yandan da iki yaşındaki oğlum kucagimda huysuzlaniyordu kisa kesmeye calistim nitekim avci avini birakir mi surekli yazmaya hatta aramaya kalkti.. Keşke biraz daha konustursaydim ama yapamadim..
Allah boylelerinin belasini versin zaten ulke olarak zor gunler yasiyoruz bi de boyle kanibozuk pisliklerle ugrasiyoruz.. Allahindan bulsunn QuickMemo+_2016-12-12-17-59-16.webpQuickMemo+_2016-12-12-17-59-34.webpQuickMemo+_2016-12-12-17-59-48.webpQuickMemo+_2016-12-12-18-00-17.webpQuickMemo+_2016-12-12-18-00-59.webpQuickMemo+_2016-12-12-18-01-11.webp
Hikaye bu sekilde bayanlar aman dikkat edin aman aman aman diyeyim...

Ekran fotolari ektedir..

Hakkaten pis sapıkmış şu hallere bak :KK57:
Bence sizin cvp vermeniz de hata olmuş

Ben zaten kandirildim demiyorum bayanlar ..
Gecen sene 14 yaşındaki kuzenimi baska bi face manyagina az daha annesine demesi ile zor kurtulduk hala mahkemesi bitmedi..
Ben anladim ve onu konusturmak istedim.. Kizlarinizi uyarin konusun onlarla.. Biz kanmayiz ama kananlar var ki bunlar bu kadar rahat davraniyor..

sen de spiral takılı olup olmadığını niye merak etmiş yahu, harbi sapık herhalde, kadın bile olsa hiç tanımadığı bi kadın diğerine neden bunu sorar:KK53:

sen de spiral takılı olup olmadığını niye merak etmiş yahu, harbi sapık herhalde, kadın bile olsa hiç tanımadığı bi kadın diğerine neden bunu sorar:KK53:

Kadin değil erkek kesinlikle.. Gercekten mide bulandirici.. Ama başımızda var 14 yasindaki kuzenimin başına gelenler ve biliyorum ki genc kizlar da bdv takip ediyor o yuzden paylasmak istedim..

Kadin değil erkek kesinlikle.. Gercekten mide bulandirici.. Ama başımızda var 14 yasindaki kuzenimin başına gelenler ve biliyorum ki genc kizlar da bdv takip ediyor o yuzden paylasmak istedim..

anladım canım anladım, ondan kadın bile olsa dedim ya

erkekler kadın gibi konusup keklemeye calısıyorlar ama ilk cumleden anlasıldıklarının farkında degiller burda bile fake uyeler var bi bakıyorum daha yeni uye olmus mesaj geliyor bide cnmlı cicimli konusmalar sanki oyle deyince daha kadınsı oluyorlar:)

Ben tanımadığım insanların sorularına kesinlikle cevap vermiyorum .onane benim yaşımdan çocuğumdan vs .bence sizde her sorana söylemeyin ...

Back
X