yine fiyasko...boşanmış bir bayana erkekler neden kullanmak için yaklaşırlar?

polis olayını hatırlıyorsunuzdur..şimdi de başka biri vardı bir öğretmen..ama bu en baştan biliyordu söylemiştim boşanmış olduğumu...önemsememiş görünmüştü..bugün görüştük ve anladım ki evlilikten söz etmiyor.niyeti benimle gezmek tozmak gönül eğlendirmek..yazıklar olsun diyorum...başka da bieşy demiyorum.zaten o ayak olmadığımı anlayınca da tekrar görüşecektik güya.iptal etti sudan bir bahaneyle.ben de tamm sen bilirisin sorun değil dedim.o da ya demek sorun değil peki öyle olsun dedi..bend e nasıl bir cevap bekliyorsun ki benden dedim.o da cevap yazmadı.sanırım boşanmış bayanlara potansiyel o...gözüyle bakıyor bu erkek müsvetteleri...:(((ben mutlu olmayı hak etmiyor muyum:(((

Bu dünyada mutlu olmak istiyorsaniz, birileri benim hakkimda ne düsünüyor? diye
endiselenmeyi bir kenara birakmalisiniz.
Insanlar hep düsünür, hep konusur.
Önemli olan sizin kendinizi nasil hisettiginizdir.
Bazen kör bazen sagir olun.
Bosverin gitsin.

benim mutlu olmaya hakkım yok mu diyorsun
mutluluk evlenmek mi
sen tek başına mutlu olamaz mısın
bu düşüncedeysen sen evlenince de mutlu olamayacaksın emin ol

neredeyse 10 yıldır yalnızım
ne ev sahiplerim
ne komşularım
ne iş arkadaşlarım
bana boşanmış dul kadın
yalnız tehlikeli koca avcısı kadın olarak bakmadı

bir sürü erkek arkadaşım var kimsenin eşi beni kıskanmadı tehlike görmedi
hiçbir komşum benden uzak kalmadı kocasını saklamadı

burda fotom var çok çirkin bir insan olduğumu düşünmüyorum
insanlarla bu kadar anlaşıyorsam kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum

bunca zamandır karşıma hiç kimse çıkmadı
acaba ben ayrıldım ondan mı demek hiç aklıma gelmedi
ben dulum beni istemiyorlar mı diye hiç düşünmedim
ya da ben dulum karşıma biri çıkar beni kullanır diye hiç düşünmedim

acaba ben hiç kendimi böyle görmediğim
kendim dert problem etmediğim için olabilir mi çevremin bu davranışlarının sebebi
ben benim ve onlar beni böyle seviyor

ben kızımla kendi haline yaşayan
çalışan
hayatını yaşayan bir insanım
mutluyum

mutlu olmak evlenmekle mi oluyor

polis olayını hatırlıyorsunuzdur..şimdi de başka biri vardı bir öğretmen..ama bu en baştan biliyordu söylemiştim boşanmış olduğumu...önemsememiş görünmüştü..bugün görüştük ve anladım ki evlilikten söz etmiyor.niyeti benimle gezmek tozmak gönül eğlendirmek..yazıklar olsun diyorum...başka da bieşy demiyorum.zaten o ayak olmadığımı anlayınca da tekrar görüşecektik güya.iptal etti sudan bir bahaneyle.ben de tamm sen bilirisin sorun değil dedim.o da ya demek sorun değil peki öyle olsun dedi..bend e nasıl bir cevap bekliyorsun ki benden dedim.o da cevap yazmadı.sanırım boşanmış bayanlara potansiyel o...gözüyle bakıyor bu erkek müsvetteleri...:(((ben mutlu olmayı hak etmiyor muyum:((([/QU

tabiki mutlu olmak senin de hakkın...
aklıma bi azeri atasözü geldi yukarıdakileri okuyunca
adam var adamdan yahşidir,,adam var eşek ondan yahşidir..
talihsizliğin böylesine denk gelmen olmuş.....
üzme kendini böyle hanzolar için

polis olayını hatırlıyorsunuzdur..şimdi de başka biri vardı bir öğretmen..ama bu en baştan biliyordu söylemiştim boşanmış olduğumu...önemsememiş görünmüştü..bugün görüştük ve anladım ki evlilikten söz etmiyor.niyeti benimle gezmek tozmak gönül eğlendirmek..yazıklar olsun diyorum...başka da bieşy demiyorum.zaten o ayak olmadığımı anlayınca da tekrar görüşecektik güya.iptal etti sudan bir bahaneyle.ben de tamm sen bilirisin sorun değil dedim.o da ya demek sorun değil peki öyle olsun dedi..bend e nasıl bir cevap bekliyorsun ki benden dedim.o da cevap yazmadı.sanırım boşanmış bayanlara potansiyel o...gözüyle bakıyor bu erkek müsvetteleri...:(((ben mutlu olmayı hak etmiyor muyum:((([/QU

istemesem de üzülüyorum işte.sizden saklicak halim yok oturdum hüngür hüngür de ağlıyorum.ben bunları haketmiyorum çünkü.iyice tiksindim erkeklerden suçum oimzayı atmak mı oldu? 50 tanesinin altından geçip bekaretimi korusaydım o zamn bana boşanmış bayan=potansiyel o...gözüyle bakmicaklardı işte..yalan mı? bence gerçek bu.

canım çok çabuk karar verdiğini düşünüyorum bir iki görüşmeyle
evlilik konuşulmaz ki
biraz daha sabret hem bekle nasip kısmet bu işler ama ben zannetmiyorum
boşandı diye bir insana o gözle bakılmaz sen kendini bildikten sora allah'n izniyle

benim mutlu olmaya hakkım yok mu diyorsun
mutluluk evlenmek mi
sen tek başına mutlu olamaz mısın
bu düşüncedeysen sen evlenince de mutlu olamayacaksın emin ol

neredeyse 10 yıldır yalnızım
ne ev sahiplerim
ne komşularım
ne iş arkadaşlarım
bana boşanmış dul kadın
yalnız tehlikeli koca avcısı kadın olarak bakmadı

bir sürü erkek arkadaşım var kimsenin eşi beni kıskanmadı tehlike görmedi
hiçbir komşum benden uzak kalmadı kocasını saklamadı

burda fotom var çok çirkin bir insan olduğumu düşünmüyorum
insanlarla bu kadar anlaşıyorsam kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum

bunca zamandır karşıma hiç kimse çıkmadı
acaba ben ayrıldım ondan mı demek hiç aklıma gelmedi
ben dulum beni istemiyorlar mı diye hiç düşünmedim
ya da ben dulum karşıma biri çıkar beni kullanır diye hiç düşünmedim

acaba ben hiç kendimi böyle görmediğim
kendim dert problem etmediğim için olabilir mi çevremin bu davranışlarının sebebi
ben benim ve onlar beni böyle seviyor

ben kızımla kendi haline yaşayan
çalışan
hayatını yaşayan bir insanım
mutluyum

mutlu olmak evlenmekle mi oluyor
ne güzel özetlemişsin konuyu...üstüne söylenecek bir şey kalmadı...belli güçlü bir kadınsın...yolun açık olsun:16::16::16:

canım çok çabuk karar verdiğini düşünüyorum bir iki görüşmeyle
evlilik konuşulmaz ki
biraz daha sabret hem bekle nasip kısmet bu işler ama ben zannetmiyorum
boşandı diye bir insana o gözle bakılmaz sen kendini bildikten sora allah'n izniyle

ama aramıyor sormuyor beni:((

istemesem de üzülüyorum işte.sizden saklicak halim yok oturdum hüngür hüngür de ağlıyorum.ben bunları haketmiyorum çünkü.iyice tiksindim erkeklerden suçum oimzayı atmak mı oldu? 50 tanesinin altından geçip bekaretimi korusaydım o zamn bana boşanmış bayan=potansiyel o...gözüyle bakmicaklardı işte..yalan mı? bence gerçek bu.

ikinci buluşmada evliliktn bahsetmedi diye sana o... gözüyle mi bakmış oluyo?

asıl sen kendini çok düşük görüyosun, kadınlar için kullandığın kelimeler bile çok aşağılayıcı.

psikolojik yardım alıyor muydun? bir de çevrende sana moral verecek arkadaşın yok mu ?

polis olayını hatırlıyorsunuzdur..şimdi de başka biri vardı bir öğretmen..ama bu en baştan biliyordu söylemiştim boşanmış olduğumu...önemsememiş görünmüştü..bugün görüştük ve anladım ki evlilikten söz etmiyor.niyeti benimle gezmek tozmak gönül eğlendirmek..yazıklar olsun diyorum...başka da bieşy demiyorum.zaten o ayak olmadığımı anlayınca da tekrar görüşecektik güya.iptal etti sudan bir bahaneyle.ben de tamm sen bilirisin sorun değil dedim.o da ya demek sorun değil peki öyle olsun dedi..bend e nasıl bir cevap bekliyorsun ki benden dedim.o da cevap yazmadı.sanırım boşanmış bayanlara potansiyel o...gözüyle bakıyor bu erkek müsvetteleri...:(((ben mutlu olmayı hak etmiyor muyum:(((

Yanlış düşünceler bunlar.
Altından geçmek,o... gibi sözler yani.
Bunları onlar değil,sen düşünüyor ve seni öyle görmelerinden korkuyorsun.

İnsan,illaki evlenmek için görüşmez ki.Yani baştan belli olmaz,gidişata göre karar verilir.
Sen sanıyor musun ki herkes hah tam evleneceğim insan diye başlıyor ?

Kullanma sözünü oldum olası sevmem.
Her ayrılan,karşısındakini kullanmış mı oluyor ?
Evlenmedik,ayrıldık,kullanıldım.Yok böyle birşey.
İlişki,karşılıklı yaşanan,paylaşılan birşeydir.Tek tarafın kullanımına özel değildir.

Bence de evlenmek için acele etme,zamana bırak.
Belki karşındaki kişiler,sadece evlenme niyetiyle görüştüğünü sezip uzaklaşıyor olabilirler.

öfff bu zihniyetin hiç değişmeyecek mi ya.sen kendini nasıl görüyorsan insanlar da seni öyle görüyorlar işte.sen kendini farklı görmedikçe bu böyle gidecek.herkes seni ilk gördüü yerde evlenme teklif etsin istiyorsun.e adam bir ömür boyu yarenlik edeceği kişiyi tanımak istiyor haliyle.sen ağır takıl o zman duruşunu belli et,uyarsa kalır uymazsa gider.giderse de dünyaya lanet okumana gerek yok hayatına devam et yeter.

lütfen kendine biraz zaman ver.biraz ruhun dinlensin.neden birşeylere acele ediyorsun:50:

Bütün iyi niyetimle ve gerçekten anlamak için soruyorum:
Siz neden tanıştığınız erkeğe potansiyel eş olarak bakıyorsunuz?
Kendinize zaman tanıyın biraz.
Yemek yediniz, beraber vakit geçirdiniz diye evlenmek zorunda değilsiniz ki.
Hatta bir yıl görüşseniz de böyle bir yükümlülüğünüz yok.
Bahsettiğiniz iki kişiyi de ilişki anlamında pek tanımıyorsunuz zaten ama evlilik gibi çok ciddi bir hususu düşünebiliyorsunuz.
İlk evliliği hayal kırıklığı olan birinin daha soğukkanlı olması gerek.
Yoksa yanlış adımlar atabilirsiniz.
Sadece tanımaya çalışın.Aslında burada evliliğe temkinli yaklaşan siz olmalısınız.

daha 2. görüşmede evlilikten bahsetseydi, ben o zaman şüphelenirdim..

ne bekledin adamdan anlamadım

bence sende paranoyaklık var biraz

Evlenmeye neden bu kadar kafanı taktın anlamadım!! Evliliği bırak, doğru insan karşına çıkınca düşünürsün..Ayrıca ilk günden evlenelim diyecek değil ya...

Tanıştığın kişiye ilk baştan boşanmış olduğunu söylerken evlilik dışı ilişkilere de karşı olduğunu açıkça söylesen belki farklı olur..En azından en baştan tavrını koymuş ve "boşanmış kadın her şeye açıktır" saçmalığına maruz kalmazsın..Diye düşünüyorum :34:

eğer gerçeğin bu olduğunu düşünüyorsan lütfen bir yardım al.psikolog yardımı al.. o kadar şey yazdık görüyorum ki burada yazdığımız hiçbir şey sana açıklayıcı gelmeyecek..önceki mesajımda da dedim,sen daha kendin boşanmış bir insan olduğunu kabullenememişsin..asıl sorun bu bence.sürekli birleri ile görüşmeye değil sakin düşünmeye ihtiyacın var..

Son düzenleme:
Siteye 6. ayda üye olmuşsun ve senin deyiminle 2 fiyaskon var...
Acaba sorun kimde?
Normal, sağlıklı bir hatuna ilk aydan evlilikten bahsetse sevgilisi gelip buraya konu açıyor.
Beni kullanmak mı istiyor diye.
Eğer düşündüğün gibi görselerdi seni ilki gibi evlenmeyi düşünmediğini söylemez, kullanırlardı seni
Yat kalk dua et ki; bu psikolojinden faydalanmamışlar.

bu durumda sizde ona farklı gözle bakmış oluyorsunuz.2.görüşmede evlilikten bahsedemez insan.sizde durumunuz takıntı haliene gelmiş.aile baskısı çevre baskısı boşanmış olduğunuz için kendi gözünüzde bile kendinizi kullaılıp atılacak eşya konumuna getirmiş.

Back
X