yine gece yine aglamalar . ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmaeslem

Annem . ∞. ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
861
20
53
İstanbul
:'(( gecelerden nefrett ediyorum cok icin daraliyo geceleri.. cok ozluyorum cok ..
.annem 3. kemoterapisini almıştı. O zehri tam 3 kez almıştı. Olmayan saçları, kaşları ve hatta kirpikleriyle bile gülümseyebiliyordu ..Benim annem bu dünyanın en güçlü annesi.Kanser.olduğunu bana ilk söylediğinde bile tebessüm ediyordu"bir şey olmayacak, iyileşeceğim"demişti. Her ne kadar ağlamamaya çalışsam da ağlamıştım. O psikolojiyle bana sarılıp gözyaşlarımı silmişti ama hiçbir zaman kanser olduğu için ağlamadı. Onu hiçbir zaman ağlarken görmedim. Saçları dökülmeye başladığında, benden saçlarını kazımamı, döküldüğünü hissetmenin çok acı verici olduğunu söylemişti. Saçlarını kazıdığım da duyduğum hüznü anlatamam. insanın annesinin günden güne bittiğini görmesi inanılmaz acı verici bir şey. Dilerim ki benim yaşadığımı kimse yaşamasın.Aldığı 4-5 aylık kemoterapi ve radyoterapi sonucunda .iyilesmesini beklerken durumu daha da kotuye giderek vefat etti.. annemle beraber zor seyler yasadim simdi öldu cani burdaki kadar acimiyodur ama ben cok ozluyorum :"((((( biliyorum burda cok konu actim ama yazdikca rahatliyorum .. sizin yorumlarinizi okudukca ferahliyorum gelecekle ilgili unutlarim canlaniyo ..

Ölümün varlığını hep bilsekte insan kabullenemiyor.
Anne de insanın en değerlilerinden.
Rabbim bir ömür vermiş zamanı gelince elden hiçbirşey gelmiyor malesef.
Acınız büyük gerçekten, Allah sabır versin, acınızı dindirsin inş,
Annenizin mekanı da Cennet olsun inş.
Kimse kimsenin yerini tutmaz tabi ki ama,
Rabbim arkanızda dağ gibi duracak , acınıza ortak olacak, dindirecek hayırlı
bir eş nasip etsin inş.

Amin ins mekani cennettir melegimin .. daha bana es erken 16 yasindayim .. tesekkur ederim

canım benım öncelıkle basın sagolsun ınsallh annen nur içinde yatıyodur... hepımız bı gun onun gıttıgı yere gıdıcez... üzülmeee dua et rabbım sabır versın canım

Canım benim ağlama ,sen ağlama...

Böyle zor hastalıklarla vefat eden cennete gider diye biliyorum ben...rabbim onun sınavını burada yaşatmış...

Inanıyorum ki anneciğin artık huzurlu,sen saglam duracaksın,biz varız,baban var.

Buradaki konulara bir göz at herkes kocasından şikayetçi.erkekler bizim gibi ince eleyip sık dokumaz.

Baban o yüzden anlamadı seni.o yüzden kırdı.

Ama baban iyi bir adam eminim.seni de çok seviyor.

Geçecek hepsi .unutmayacaksın.ama zaman her yarayı iyileştiren muhteşem bir merhem inan.

Ne dertler var.üzerinden geçen zaman onları soğutuyor.

üzülme...yarınlar güzel ablacım...

ben yaşamadım ama kardeşim olarak gördüğüm arkadaşımın annesni kanserden kaybettik geçen sene
sen anlatırken olanlar yaşanılanlar geldi gözümün önüne
hayatımın en kötü günleriydi,ben bundan acısını yaşamadım dedim
o yüzden ne desem anlamsız kalıyor ne yazsam boş sanki...

güçlü ol melek annen için, zaten insan mecbur kalıyor zaman akıp giderken..,
seni gördüğüne senden haberdar olduğuna çok inanıyorum
sen onu ne kadar özlüyorsan oda seni okadar özlüyordur eminim

öğüt vermek isterdim ama dedim ya ne desem anlamsız kalıyor sanki
annen ve kendin için hep doğru yoldan yürüceğine inanıyorum seni tanımasamda..

Canim , RABBiM bol bol sabir versin , bu acinin üstüne ne diye teselli verilirki , hangimizin ne olacagi hic belli olmuyorki , ne yazikki ölüm genc yasli dinlemiyor ..

Ins cennettedir.. onun caninin yandigini dusunmek bile istemiyorum..iyi vsrsiniz.. uzulmemek elimde degil o kadar cok icim daraliyo kalbim agriyo k i.. cok ozledim .. ins ablacik .. tesekkur ederim

peki tesekkur ederim ... <3.

Canımsın sen ya.. Kaç gündür açtığın konuları görüyorum hep. Demek sende benim gibi burda anlatınca rahatlıyorsun.
Görüyorum, hissediyorum ki çok zor günler yaşadın, yaşıyorsun. Öncelikle başın sağolsun. Anneciğinin mekanı cennet olsun inşaAllah.
Unutma ki bu dünyada ayrıldığın annenle yine kavuşacaksın..
Babanla ilgili yazdıklarını da okumuştum. Üvey anne ve bir yanda da baba.. Maalesef ki bir kadın, bir adamı bu derece etkileyebiliyor işte. Ama bu demek değil ki baban senden vazgeçti, seni sevmiyor. Sonuçta o bir baba. Bak bunu sana babasıyla görüşmeyen bir ablan olarak söylüyorum. Baban seni seviyor buna eminim.. Tatlım benim daha küçüksün. Allah'ın izniyle çok güzel günlerin olacak. Bak bende çok zorlu günler geçirdim. Benim asıl sıfatım ablalık ama ben evimizin hem ablası hem annesi hem babası oldum yıllarca. Hala da öyleyim. Senden çok daha küçüktüm bu sıfatları taşımaya başladığımda. Sende hep güzel şeyler hayal et. Hep güzel bir okulda okuyacağını, insanlara faydalı olacağını, güzel bir yuva kuracağını, harika bir anne olacağını düşün. O yaşlarda uzak gibi gelir.Ama inanır mısın çokta uzak değil. Sabırlı ol kardeşim. O güzel yüreğin bunların hepsini aşacak.Ben inanıyorum.

Inancim yok sanirim .. gelecekle ilgili hayal kuruyorum sonra yine ne sacmaliyosun sen diyorum kendime.. gunlerim gecmiyo icimdeki aci da bitmiyo 6 ay da hic bi sekilde acim degismedi ilk gun ki gibiyim .. gozleri kapayip uyumak istemiyorum gozumun onunde kaybettim annemi gozumu kapadigimda gozumde canlaniyo .. tesekkur ederim

:44: Canım başın sağolsun Allah annecigine rahmet etsin,ben kayınvalidemi kaybettim belki saçma gelecek belki inanmayacaksın (Allah anneme hayırlı ömürler nasip etsin)şimdi bile derim keşke yaşasaydı gıcık kadın öldün ne meraklıymışsın ölmeye oysa sana şimdi daha çok ihtiyacım var derim.Yapacak birşey yok sevgili annene ve tüm ölmüşlerimize en güzel hediye arkalarında okunan bir Fatihadır.Ve anneni mutlu etmek Cennette onunla buluşmak istiyorsan hayırlı evlat ve saliha bir kul ol canım olurmu İnşaallah.Çok öpüyorum seni dualarım seninle,Rabbimde seninle olsun her daim.AMİN.

Amin.. peki .. tesekkur ederim

Gözlerim doldu okurken. Tabii ki senin gibi hissedemem. Yaşamadım bilmiyorum.
Benim de dayım öldü 4 yıl önce. Hala kabullenemem. Sanki uzak bir yere gitti de gelecek gibi. Hiçbir zamanda kabul edemeyeceğim herhalde.
Senin bundan sonra yapman gereken bir şeylere olumlu yönden bakmak. Anneni kaybettin ama babana sımsıkı sarıl.
Tabii ki acını dindirmeyecek ama kendi üstüne gidersen yıpranırsın o şekilde...

Peki... ... tesekkur ederim

canım Allah sabrını versin..başın sağ olsun.. Anneciğinde nur içinde yatıyordur inş. bu dünyada çekilen sıkıntılar öbür tarafta kurtuluşumuz olurmuş inş. o yüzden metin olman güçlü durman lazım.. öbür dünyada insan en sevdikleri ile sonsuza kadar beraberdir..bu dünyada bir misafir değilmiyiz zaten.hepimiz birgün göçüp gideceğiz.. ebedi alemde hiç ayrılmamanız dileğiyle inş. duamda olacaksın canım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…