Yine gostermiyor

Benim de 2 ayri doktor bakti. Gostermiyor inatla ikisi goremedi cinsiyeti ama kiza benzetti sanirim kiz benim minik civcivim :))

Kızlar normalde göstermek istese gorunur yani dimi. Kendisi mi göstermiyor. Çünkü ben 20 eylülde kontrole gidecem ve ozaman 15+4 olmuş olacam. Eğer gösterirse doktor soylermi cinsiyetini. Yoksa küçük olduğu için mi anlaşılmaz cinsiyeti kıyafet almak istiyorum yaa merak ediyorum

Valla canim benim oldu 18. Hafta donmus popoyu gostermiyor doktor benzetme yapior geneldede cikiyor ama tabi %100 degil ben dedim gidim alayim bisiler madem kiza benzetion yok dedi daha alma bekle sende sari beyaz kirmizi al tatlim en iyisi

Valla canim benim oldu 18. Hafta donmus popoyu gostermiyor doktor benzetme yapior geneldede cikiyor ama tabi %100 degil ben dedim gidim alayim bisiler madem kiza benzetion yok dedi daha alma bekle sende sari beyaz kirmizi al tatlim en iyisi
Öyle yaparım bu gidişle :) doktora giderken çikolata falan yicem, belki hareketli olursa biyerden açık verir. En son gittiğimde kafa ustu keyif yapıyordu.

Bende 2 ayrı dr. a gittim. Hep bacaklar kapalı, arkası dönük yada küsmüş gibi kapanmış. Pozisyonu uygun değil. Göremedik. 18. haftaya geldim. Hala öğrenemedik. Sırf cinsiyet için haftaya tekrar gideceğim. Bakalım açacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…