Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bırak valla ya sen bir an önce bu adamla alakayı kes lütfen kendini düşün. adamın ruh sağlığını bozar ya kendinize yazık etmeyin
nasıl yani ?adam bataklik misali kurtulmaya calistikca batiyorum
Az ötede havla deseydin ite.
Gün içinde bile ara ara aklıma geliyorsun.
Ne yaptı iyimi diye merak ediyorum
Ara ara yaz sen buraya
nasıl yani ?
pardon başka konudan geldi zannettim mesajı ondan bu soruyu sordum..Adam ne sahipleniyor nede tam olarak birakiyor iki,gun kotuyse birgunde iyi oluyor sanki ayrilmamisiz gibi davraniyor o zamanda.. hayirlisiyla nafaka baglansulin yuzumuzu o zaman bu gunleri mumla arar
Bu kayıt işin anlamadım öncelikle zaten okullar açılmadı mı kayıdı çoktan olmuş olması lazımdı. O konuda haklı son güne kalması konusunda önünüzde koskoca bir yaz vardı arayıp iznin ne zaman gel kaydı yaptıralım diyebilirdiniz. Ayrıca resmi bir boşanma olduysa zaten mahkeme siz talep etmesiniz de mecburi nafaka bağlıyor hem size he çocuğa. Siz boşanırken nasıl nafaka bağlatamadınız ve böyle bir hakkınız varken maddi olarak bağlıyım deyip niye muhatap oluyorsunuz? açın nafaka davasını bağlansın ödeyecek mecbur bankaya öder çocuğunu da alır görür getirir sizde görüşmek zorunda kalmazsınız.
değil bu adamla maddi imkansızlıktan dolayı yaşamak yüzüne tükürmezdim ben beee doğumdan çıkmazsın ne demek nasıl bir şuursuz bu ya beddua etmem etmem az kaldı karaktersiz mahlukYine zana yine ex kocayla sorunlar
Biliyorum biktiniz konularimdan lutfen hakkinizi helal edin..sizinle paylamaya cozum yolu bulmaya ihtiyacim var...
Maddi olarak bu adama mecburen bagimliyim bu sebeple muhatap oluyorum oda firsattan istifafe bazen iyi koca rolunde oybuyor bazende can dusmani rolunde biktim bu adamin gelgitlerinden.
Dun sozde bi yasadigimiz yere geldi hem cocugun okul kaydini yapicak hemde kendi islerini halledicekti..adam ikindi vakti geldi tabi bankaya yetisemedigi icin cocugun kaydini yapamadi ilk defa cocugu icin birsey yapacakti..tabi yine beni sucluyor bu isler birgun onceden degil gunler onceden planlanirmis..bende kizdim senin izin gununu nerden bileyim bir aydir konumuz kizin okul kaydi kendini ayarlasaydin dedim haksiz miyim?
Bu konu kapandi tabi hicbir faydasi dokunmadi..is yerimi bir sahipleniyor sanki aylardir ayri olan buz degilmisiz bizi terk eden i degilmis gibi yine iyi adam rolunde adeta melek...
Aksam kizina birkac ihtitacini aldi ve okul kayit parasini verdi tabi diger masraflari bana yukluyor benim etim be budum ne daha yeni kucuk bir yer acmisim ordan kazandigim ancak temel ihtiyaclarimiza yetiyor.tabi adamin umrubdami zaten terk etmis hicbir mecburiyeti kalmamis gibi..adamla muhatap olmamak icin tedbir nafakasi icin basvurmustum eline tebligat gitmis deliye donmus..bundan sonra sade bir ay para alabilirsin benden bende baskalari gibi odemicem sana verdigim paralar haram olsun diyor verdigi paralarda bana actigi borclarin odemesiydi bide dun kizinin okul kaydi icin verdigi uc kurus para haram ediyor onuda insallah dogum cikamazsin diyor..
Bana sahip cikmadin ciksaydin boyle olmazdi diyor ben bu adamla nasil basedicem Allah askina akil verin
Pislik herif ya.
Dava açmadan bu adamdan hakkını alamazsın. Doğumu neden bekliyosun ki?
değil bu adamla maddi imkansızlıktan dolayı yaşamak yüzüne tükürmezdim ben beee doğumdan çıkmazsın ne demek nasıl bir şuursuz bu ya beddua etmem etmem az kaldı karaktersiz mahluk
yazık günah ya hem doğacaksınız hem çocuk var Allah vicdan merhamet versin gerçekten çok üzüldüm inşallah Allah yardımcınız olur çocuklarınızı mutlu şekilde büyütürsünüz.Canim kac ay oldu ayrilali..adam uzerime bes binlira borc yapti ustunede terk etti bu halde olunca elim mahkum muhatap oldum..cok sukur bi duzen kurmaya basladik artik selam bile vermem
Allah yardımcın olsun, çocuklarının nafakasını vermek zorunda hayırsız adam.
yazık günah ya hem doğacaksınız hem çocuk var Allah vicdan merhamet versin gerçekten çok üzüldüm inşallah Allah yardımcınız olur çocuklarınızı mutlu şekilde büyütürsünüz.