- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
- Konu Sahibi Diyetisyenanne
İmtihan dünyası... Neyse anlatsamda anlamazdinKadın zaten üzgün şu yorumunuzun zarardan başka ne faydası olabilir ? Çok tehditvari..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmtihan dünyası... Neyse anlatsamda anlamazdinKadın zaten üzgün şu yorumunuzun zarardan başka ne faydası olabilir ? Çok tehditvari..
Ne de güzel dua etmişsin, gözlerim doldu, tesekkur ederim. Amin bakalim bekliyoruz.Allahım tez zamanda size sağlıklı hayırlı güzel bir evlat nasip etsin cânı gönülden dua ediyorum![]()
Allah'ın bir bildiği var mı bilmiyorum ama bir kul olarak benim bildiğim maddi ve manevi olarak doyuramayacağınız bir çocuğu dünyaya getirmenin çocuğa haksızlık olduğu. Rızkıyla doğar diyorlar ama o rızkı kazanması gereken sizsiniz. Kendinizi manevi olarak ikinci bebeğe hazır hissetmiyorsanız, yetemeyeceğinize inanıyorsanız, iki çocuğa birden iyi okullar okuyup mutlu bireyler olacakları, isteklerini karşılayabilecekleri bir gelecek hazırlayamacaksanız, yani işin özü sefillik olacaksa sonu insan yaşasa ne yaşamasa ne. Bebek sizin içinizde, son karar sizin. Bunlar sadece kişisel fikirler. Önünüzde iki yol var. Ya bebeği doğurup ona hakkıyla bakabilmek için kendi hayatınızda gerekli iyileştirmeleri yapacaksınız, ya da doğurmayacaksınız. Saldım çayıra mevlam kayıra olunca mutsuz insanlar yetişiyor.
Ve ayrıca ne yazsamda kendi çocuğunun canına kıymaktan vazgecirsem dedim kalemimden bu çıktı. Ha istersen varsa bildiğin bi doktor kürtajda başarılı yaz istersen. Belki seni dinlerKadın zaten üzgün şu yorumunuzun zarardan başka ne faydası olabilir ? Çok tehditvari..
Ve ayrıca ne yazsamda kendi çocuğunun canına kıymaktan vazgecirsem dedim kalemimden bu çıktı. Ha istersen varsa bildiğin bi doktor kürtajda başarılı yaz istersen. Belki seni dinler
Sırlar kapısı tadında bir mesaj olmuş
Ben de bu kaygıları taşıyorum açıkçası. Maddi olarak çok çok kötü bir durumda değiliz şükür ama şu an için onumuzu goremiyoruz. Bir günde 5 parasız da kalabiliriz. Ben de işten ayrıldım doğum yaptıktan sonra. Kısacası belirsizlik . Mesleğim var tabi ama iş bulmak iki küçük bebek nasıl olacak bilmiyorum. Eşimin işinin hiçbir garantisi yok.
Ya ileride daha fazla üzülmeyin diye. Neyse hakkinizda hayırlısı olsunBakın ben kürtaja karar vermiş değilim karar vermiş olsam yazdiniz hiçbir şey beni vazgeçirmez. Bu yuzden yazdıklarınız beni uzmekten öte bir işe yaramıyor.
Nasıl bir kaleminiz var böyle asla demediğim demeyeceğim bi lafı üstüme yıkabiliyorsun ??Ve ayrıca ne yazsamda kendi çocuğunun canına kıymaktan vazgecirsem dedim kalemimden bu çıktı. Ha istersen varsa bildiğin bi doktor kürtajda başarılı yaz istersen. Belki seni dinler
Kürtaj =cinayet
Vermisse vardir Rabbimin bir bildigi.. Kiymayin ona.. O da sizin evladiniz.. Tipki su an kucaginizda olan gibi..Bebeğim henüz çok küçük daha yeni beş aylık olacak ve ben şüphelenip az önce test yaptım kopkoyu ikinci çizgi çıktı. Spiral taktırmış tim... Bu bebeğe henüz hiç hazır değiliz çok kötüyüm aldırmayı düşünüyorum bir taraftan da hiç istemiyorum aldırmayı çok mutsuzum. Hem maddi hem manevi anlamda hazır değiliz bu bebeğe![]()
Çok çirkin bir yorum olmuş. İnsanların bakamayacağı çocuklar doğurup dünyaya yaşayan ölüler salmaları daha mı az cinayet? Sokakta çöp toplayan çocuklar, aileleri bakamadığı için terk edilip bakım evlerinde cinsel tacize uğrayan çocuklar daha mı az cinayet? Mesele sadece para da değil. Benim trilyonlarım olsa 3 çocuktan fazlasını istemem. Zira haksızlık olur. Gün 24 saat, ilgimi, sevgimi kanalize edebileceğim insan sayısı belli. Bu zihniyet yüzünden insanlar Allah korkusuyla, elalem ne der korkusuyla istemedikleri çocukları doğurup yarım insanlar yetiştiriyorlar. İnsanlara bu fikri empoze etmek yerine istenmeyen gebelikten nasıl korunulacağı hakkında bilgilendirelim. Kaldı ki konu sahibi korunduğu halde planlanmayan bir gebelik yaşamış. Dinlere göre canı yaratan veriyor olabilir, ama aynanda iki bebeği emzirecek olan da annesi, ömür boyu arkasında duracak olan da ailesi.