açıkça söyleyeyim eğer güvenmiyorsanız bitirin.. bu şekilde şifre takip ederek bir ömür geçer mi yahu.. kaç senelik eşim benden şifre istese olay çıkar.. insanlara biraz güvenmeyi öğrenin, özellikle bir gelecek bekliyorsanız.. yoksa o maille yapmaz, başkasıyla yapar bunun sonu yok.. bence şifreyi isteyip hiç huzurunuzu kaçırmayın, sizi eklemesi için davet gönderin oradan takip edersiniz istiyorsanız
Kizlar sakinlesmek ve herzamanki gibi sacma bi hareket yapmamak icin buraya yazmak istedim. Benim kiskancliklarim malum hep kavga sebebi defalarca kavga edip ayriliktan dönduk .en son iki hafta once yasadik bole bi tartisma.neyse ufak hatirlatmadan sonra konuya geleyim. Ben sevgilimin facebook ve iki ayri mailinin sifresini biliyordum.iki ayri mail cunku is arayisi icindeyken ciddi bir siteden cv ler icin almisti digeride genel kullanim amacli facebook bildirimlerinin vs geldigi mail.facebook yuzunden kavga cikardigim icin bir yil once facebooku ve ciddi is icin olan mailin sifresini degistirmisti ve beni facebookundan sildi :)) bende gurur yapip bida eklemedim ve sifreleri neden degistirdin demedim . Ama bir yildir ara ara diger mailine bakip tesadufende ordan facebookuna giriyodum sakincali yada rahatsiz olacagim hicbir durum yasamadim.ama mailden facebookuna ulastigimi yada mailine girdigimi asla soylemedim.
Simdi yine meraktan su kahrolasi merakimdan mailine bakayim dedim mail sifresini degistirmis.normalde olsa mailini neden degistirdin diye sorup tezcanlilik yapip herseyi mahvederim.zaten bana guvenmiyosun diye defalarca kavga cikti ayriliktan dönduk.tam olarak nedir bilmiyorum ama guvensizlik degil bu asiri merak ediyorum ve kiskaniyorum.simdi bu mail neden degisti acaba guncelleme tarihi falanmi geldi yoksa benimi deniyor mailine girsigimi farkedip nedir yani kafam karisti.guvensiz iliski olmaz diceksiniz biliyorum ama daha once bes yillik iliskimde adam benden ayrilip bi haftaya baskasiyla nisanlaninca kimseye köru körune guvenemiyorum.kaybetme korkusu anlatilamaz bi duygu .beni sakinlestirin lutfen nasil davranayim.
açıkça söyleyeyim eğer güvenmiyorsanız bitirin.. bu şekilde şifre takip ederek bir ömür geçer mi yahu.. kaç senelik eşim benden şifre istese olay çıkar.. insanlara biraz güvenmeyi öğrenin, özellikle bir gelecek bekliyorsanız.. yoksa o maille yapmaz, başkasıyla yapar bunun sonu yok.. bence şifreyi isteyip hiç huzurunuzu kaçırmayın, sizi eklemesi için davet gönderin oradan takip edersiniz istiyorsanız
bence 2 nzin şifresi birbirinizde olmalı ve istediğiniz kadar girebilmeli siniz. size güvenmiyor da mı vermiyor şifreyi ya da kendine mi güvenmiyor.
bu kadar kaybetme korkusu iyi değil bence.. herşey olacağına varır. bu kaybetme korkunuzu ona hissetitrirseniz kendini iyice bişey sanar.
4 senedir niye nişan evlilik vs. olmadı? çok uzun bir süre. bu kadar uzun sevgililik iyi değil bence.
bayagi garip bir dusunce tarziniz var. mesela ben niye fb sifremi vereyim erkek arkadasima? arkadaslarimla agda konusmusum, onlarin sevgilisi hakkinda konusmusuz, iliskinin baslangicinda ay soyle mi yapsam bilmemne diye planlar yapmisim, eski erkek arkadaslarimin mesajlari arsivde duruyor hatira olarak, niye okutayim bunlari? bu kadar ozeline girmek iyi degil bence, siz her seyin icigini cicigini cikarirsaniz tabi ki 4 sene sevgililik iyi olmaz. 1 senede yozlasir o iliski.
bence 2 nzin şifresi birbirinizde olmalı ve istediğiniz kadar girebilmeli siniz. size güvenmiyor da mı vermiyor şifreyi ya da kendine mi güvenmiyor.
bu kadar kaybetme korkusu iyi değil bence.. herşey olacağına varır. bu kaybetme korkunuzu ona hissetitrirseniz kendini iyice bişey sanar.
4 senedir niye nişan evlilik vs. olmadı? çok uzun bir süre. bu kadar uzun sevgililik iyi değil bence.
bayagi garip bir dusunce tarziniz var. mesela ben niye fb sifremi vereyim erkek arkadasima? arkadaslarimla agda konusmusum, onlarin sevgilisi hakkinda konusmusuz, iliskinin baslangicinda ay soyle mi yapsam bilmemne diye planlar yapmisim, eski erkek arkadaslarimin mesajlari arsivde duruyor hatira olarak, niye okutayim bunlari? bu kadar ozeline girmek iyi degil bence, siz her seyin icigini cicigini cikarirsaniz tabi ki 4 sene sevgililik iyi olmaz. 1 senede yozlasir o iliski.
Hakkatten ya.
Sifre isteyenlerin ve verenlerin sadece karsisindakine degil, kendi ozeline de saygisi yok. Kendi listesinde konustuklarina da...
Kendi arkadaslariyla konustuklari, paylastiklari da okunsun, orta mali olsun. Sorun degil. Yeter ki sevgili kacmasin, aman, en onemli o.
Ben evli degilim, ve artik evli arkadaslarimla yazismalarima ekstra dikkat ediyorum, ozel seyler yazmamaya calisiyorum. Ya kocasi da okuyorsa diye.
Bilsem ki kiz arkadaslarimdan birinin kocasi, benim gonderdigim mesajlari istedigi gibi okuyabiliyor, o arkadasim iyi bir firca yerdi benden, guvenim de cok sarsilirdi. Ne cirkin seyler bunlar ya. Bir de normalmis gibi tavsiye veriliyor.
Al benden de o kadar. Bu şifre alıp verme olaylarını anlayamıyorum hiç. Yahu bu adamlar salak mı sizde şifresi olan hesaplardan bir haltlar karıştırsınlar? Bu kadar mı zeka düzeyi düşük adamlar bunlar? Değillerse hesap takip etmek, şifre istemek hangi mantığa sığıyor?
Konu sahibi güvensizlik olmadığı konusunda ısrar ediyorsunuz ama bu basbaya güvensizlik. Yani adını güvensizlik koymak için nasıl şartlar lazım sizin için? Önceki ilişkinizden üzerinize yapışan güvensizliği yeni ilişkinize yansıtıyorsunuz. Daha ne kadar eski ilişkinizin izlerini taşımayı düşünüyorsunuz? Adam güven sarsacak bişey yapmamış, iyi giden bir ilişkiniz var anladığım kadarıyla. Ne zaman akışına bırakıp yaşadığınız şeyin zevkini çıkaracaksınız?
Canim fikirlerine saygi duyuyorum hepinizinde tabiki onem verdigim icin boyle bir konu actim ama 4 sene neden evlilik olmadigi degil konumuz bizde istemezdik bukadar zaman bekleyeljm ama bazen hayatta hersey istenildigi gibi olmuyor bazen hersey cok guzel giderken maddi problemler yuzunden olmayabiliyor . Bazen iflaslar yasaniyor bazen kayiplar iste bu sebepten okadar cok istemene ragmen evlilik olamiyor.emin ol suan bizimde ve ailelerimizinde istedigi tek sey iş olaylarimizi yoluna koyup yuvamizi kurmamiz.
evliler genelde ortak kullanır. hayatını birleştirmiş face i mi saklayacak. sanal aleme hiç bir zaman güvenipte özel şeyler konuşmayın sana bir tavsiye daha.
başkalarının görüşlerine de saygılı olun bu 3. tavsiye
ben eski mesaj konuşma saklamam silerim. eski benim için bitmiştir. sevgilim olsa veririm çünkü ondan saklayacak, onun okumasını istemediğim bişey yok. şeffaflık önemldir benim için.
ağda szin kadar vakit geçirmiyorum tabi.. oda ayrı konu. konuşacağımı tel. de konuşurum genelde.
yaşam tarzlarımız farklı old. için düşüncelermiz farklı.
sizin düşüncelerinizde bana çok garip geldi.
eski sevgilinin hatırasını saklayan bir sevgilim olsun istemezdim mesela.. hatırasını saklayacak kadar değer vermeniz çok garip eskiye..
erkek arkadaşınız saklasa hala unutamadı mı diye kıyameti koprarırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?