Kizlar sakinlesmek ve herzamanki gibi sacma bi hareket yapmamak icin buraya yazmak istedim. Benim kiskancliklarim malum hep kavga sebebi defalarca kavga edip ayriliktan dönduk .en son iki hafta once yasadik bole bi tartisma.neyse ufak hatirlatmadan sonra konuya geleyim. Ben sevgilimin facebook ve iki ayri mailinin sifresini biliyordum.iki ayri mail cunku is arayisi icindeyken ciddi bir siteden cv ler icin almisti digeride genel kullanim amacli facebook bildirimlerinin vs geldigi mail.facebook yuzunden kavga cikardigim icin bir yil once facebooku ve ciddi is icin olan mailin sifresini degistirmisti ve beni facebookundan sildi :)) bende gurur yapip bida eklemedim ve sifreleri neden degistirdin demedim . Ama bir yildir ara ara diger mailine bakip tesadufende ordan facebookuna giriyodum sakincali yada rahatsiz olacagim hicbir durum yasamadim.ama mailden facebookuna ulastigimi yada mailine girdigimi asla soylemedim.
Simdi yine meraktan su kahrolasi merakimdan mailine bakayim dedim mail sifresini degistirmis.normalde olsa mailini neden degistirdin diye sorup tezcanlilik yapip herseyi mahvederim.zaten bana guvenmiyosun diye defalarca kavga cikti ayriliktan dönduk.tam olarak nedir bilmiyorum ama guvensizlik degil bu asiri merak ediyorum ve kiskaniyorum.simdi bu mail neden degisti acaba guncelleme tarihi falanmi geldi yoksa benimi deniyor mailine girsigimi farkedip nedir yani kafam karisti.guvensiz iliski olmaz diceksiniz biliyorum ama daha once bes yillik iliskimde adam benden ayrilip bi haftaya baskasiyla nisanlaninca kimseye köru körune guvenemiyorum.kaybetme korkusu anlatilamaz bi duygu .beni sakinlestirin lutfen nasil davranayim.
Simdi yine meraktan su kahrolasi merakimdan mailine bakayim dedim mail sifresini degistirmis.normalde olsa mailini neden degistirdin diye sorup tezcanlilik yapip herseyi mahvederim.zaten bana guvenmiyosun diye defalarca kavga cikti ayriliktan dönduk.tam olarak nedir bilmiyorum ama guvensizlik degil bu asiri merak ediyorum ve kiskaniyorum.simdi bu mail neden degisti acaba guncelleme tarihi falanmi geldi yoksa benimi deniyor mailine girsigimi farkedip nedir yani kafam karisti.guvensiz iliski olmaz diceksiniz biliyorum ama daha once bes yillik iliskimde adam benden ayrilip bi haftaya baskasiyla nisanlaninca kimseye köru körune guvenemiyorum.kaybetme korkusu anlatilamaz bi duygu .beni sakinlestirin lutfen nasil davranayim.
Son düzenleme: