yine hüsran bu gebeliğimde olmadı :(((((((((((((

hpt_honey

bebişim gıvış gıvış maşlh
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
2.456
6
156
45
Balıkesir
6 yıldan sonra gelen mutluğum hüsranla sonuçlandı kalp atım haftasında bebeğim yok kese var evet boş gebelik bu ikincisi yıkıldım fakat tatile çıkmam iyi oldu unutuyorum silgi çektim yaşadıklarıma dr ilk regliden sonra gelk test yapalım dedi ilk reglimi görüyorum inşşlah herşey yoluna gircek umudum var aynı şeyi yaşamak korkutuyor o kürtajın pskolojisi yeter sevindiğim tek şey birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızın bebekleri aneleriyle çift çizgi görmek okdar zor deilmişte onu dokuz ay boyunca taşımak asıl meşekat ve mucize bu mubarekek günde dualarımız kabul olsun benimde eli ayağı sağlam hayırlı bi:Saruboceq: evladım olsun

canım çok geçmiş olsun
seni çok iyi hatırlıyorum, bizim boş gebelik sayfasına da geliyordun önceden.
ilk hamilelğinde de boş gebelik yaşamıştın diye hatırlıyorum, hatta uzun süre oldu hamile kalamadım diye üzülüyordun. şimdi görünce ben de üzüldüm ya. boş gebelik genelde tekrarlamaz derler ama nedir acaba altta yatan sebep, bence araştırın, gerekli testler falan yapılsın. ama bak hamile kalabilmen de güzel. inşallah tekrar hamile kalırsın ve bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur. :Saruboceq:

evet canım zaten topği senin hamileleiğinle sonlandrmıştık galiba kimse yazmadı sonra evet inşşla olcakta bakalım testler yapılcak hayrlı sonuca varırım herşeyi göe aldım senin bebiş büyümüştür maşşalh allah bizlerede nasip etsin .

cnm bende seni hatırlıyorum ilayda gibi boş gebelik sayfasından
hatta yazmasam bile çok sevinmiştim hamile olduğunu okuyunca
şimdi ise ne söyliyeceğimi bilemiyorum
allahım sabırlar versin
umudunu sakın kaybetme
en büyük gücün umudun olsun

teşekürler canım alah razı olsun ne demek gerekir ben kendinme şunu dedim verirken seviniyorumda alırken üzülmicem verende o alanda inşşlah çok zamn geçmeden artık anne olmak istiyorum inşşlah inşşlahhhhh hala içimde umudum var o yüzden rahatım ama yinede olmazsa korkusu sarıyor rabbim sabır verir inşlah

ALLAH sabır versin
üzülme canım yine olur

benimde düşüğüm oldu bende cok üzülmüştüm

insan alışıyor

yine olurmu diye düşünürken o korkuyla birde over kist cıktı

yumurtalıgımdamafoldumben

hayat bu iştemafoldumben

benimde oniki haftalık bebeğim alındı ilk hamileliğimdi. kistik higroma adında bir hastalığı vardı çok üzüldüm çok yıprattım kendimi ama olan yine bana oldu. yani arkadaşım olan yine bize oluyor yüce yaradan ne yazmışsa kadere o olacak bizde yaşayacağız. allah hepimizin dıalarını kabul etsin. AMİN...

çok geçmiş olsun ama sakın üzüzlme bizde 11 yıl bekledik daha anca geldi tabi oda sonuna gelebilrsek ..herşeyin vakti zamanı var.dualarımız seninle...

allh yardımcın olsun arkadaşımm inşşlh tez zamnda bebeklerimize kavuşuruz inşşlhhhhhhholumunekankayizsmile

canım seni ara ara görüyordum topiclerde inşallah en kısa zamanda olur diye dua ettiğimi hatırlıyorum. hamile kaldığında da o kadar sevinmiştim ki.ç bizim de bir yıl oldu tık yok. bu umutsuzluğu bunun yokluğunu yaşamayan bilemez. Allah elbet bizim de yüzümüze bakacak sadece doğru zamanı bekliyor çok geçmiş olsun. işallah sağlıkla bebeğine kavuşursun

canım benimmmmm alllh razı olsun ne temiz bi kalbe sahipsinki tanımadığına dua ediyosun inşşlh gelicek seninde bebeğin annesi sev kanını konsun oraya henüz çok yeni bi yıl nedirki zaten tıbbi olarak bi yıl olmaması normal o yüzden hiç üzme tatlı canını sen olurmu allha emanet ol olumunekankayizsmile

senden de allah razı olsun canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…