• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

Ahahha dimi.. Yani bi de kendini sadece annelikle tanimlayacak kadar takıntılı biri başka hicbir özelliğini ön plana cikaramaz. "Dunyanin en iyi annesi" de olsa cocugun bi yaka silker senden, seni rol model alamaz bi noktadan sonra. Hayatta baska seyler de var bu kadar aşırı kutsal bisey olsa herkeste anne olma yetisi olmazdi zaten bi kac kisiye bahşedilirdi.

Rahat cool annelerin cocuklari daha huzurlu mutlu oluyor hep benim gördüğüm. Bu kadar mukemmel olmaya surekli evle ilgili seyler düşünmeye her daim tepelerinde olmaya gerek yok tam tersi geri teper.
Bak bi de şey var, anneysen öyle flörtün falan olamaz, dışarda da tutsan, eve de almasan, hemen çocuğun hayatına sokmasan da olamaz. Anneysen cinsellik yokluğu başına vuramaz mesela. Başlayınca boşadığın eski herifin üstünden bir yıl geçecek evvel, ondan sonra yavaaaaş yavaş arayışa gireceksin. İlk dk dan cinsellik muhabbeti yok. Adamlara kendini kullandırmayacaksın, malum bir tek erkek zevk alıyor cinsellikten. Kadın anca evlenince zevk alabilir. Çocukla tanıştırmak için erken, 5 yılı var. Çocuk ısındı, eski herifin arızası, aileler derken belki 60 ında falan inşallah muradına erersin. Tabi karşındaki herifte de evliya sabrı olursa.

Amma hırs yaptı ya, nick değiştirdi o hırsla. :KK70: Dünya kendilerinden ibaret sanıyorlar, herkesi kendileri gibi olsun bekliyorlar, kafalarında bir model belirlemişler, dışında kalan kötü pis.
Bakış açısı çok dar ve yeniliğe kapali. Eleştiriler gelince cevap veremeyince hemen küstüm yazmıyorum. Ergenlik davranışları bunlar başka birsey değil. Sadece komik..

Bak bi de şey var, anneysen öyle flörtün falan olamaz, dışarda da tutsan, eve de almasan, hemen çocuğun hayatına sokmasan da olamaz. Anneysen cinsellik yokluğu başına vuramaz mesela. Başlayınca boşadığın eski herifin üstünden bir yıl geçecek evvel, ondan sonra yavaaaaş yavaş arayışa gireceksin. İlk dk dan cinsellik muhabbeti yok. Adamlara kendini kullandırmayacaksın, malum bir tek erkek zevk alıyor cinsellikten. Kadın anca evlenince zevk alabilir. Çocukla tanıştırmak için erken, 5 yılı var. Çocuk ısındı, eski herifin arızası, aileler derken belki 60 ında falan inşallah muradına erersin. Tabi karşındaki herifte de evliya sabrı olursa.
Vay vay vay... İnanılmaz ya cidden böyle hepsini bir arada yazinca sen simdi agir geldi hani yemegi yersin de adisyon kol gibi gelir zaten yemis oldugun biseyi ödemek agir gelir ya bi ayni öyle :D Dereden su gelene kadar kurbaganin gözü portlermis :KK70:en iyisi mi bu toplumda beton dökelim içimize komple kurusun kapansın bu fasil. Çünkü zaten evlenene kadar da 30 yasina geliosun evlenmeden yapma namusunu koru tantanasi var. Mazallah 37inde bosansan, 2 tane çocuk yapinca zaten 4 sene kafadan telef. O 3 seneye ömrünün tüm seksini sığdırdın sığdırdın.. 2. Yıldan sonra erkeklere bi de ayni kadinla sevismenin bikkinligi çöküyor 3. Seneyi de sayma adamdan peh.

Aslında şöyle alakası var kuzucum insanın kafası bu denli yaşadığı hızlı ve niteliksiz ilişkilerle doluyken nasıl adapte olabilir ki iki tane birebir bakıma muhtaç bebeye, gerçekten dolu dolu o çocuklarla ilgilense onlar uyuduğu gibi konusahibi de bayılır yorgunluktan ama baksana saatlerce sanal seks yapabiliyor elin beş para etmez adamlarıyla. Cidden makul geliyor mu bu durum sana??
Yalniz suna bayildim, sürekli hayatima yeni adamlar aldigim ima edilmis hep. Hangi iliskiler 😄 topu topu 2 tane adamla tanistim, birini hic görmedim bile. Ben cinsellik konustuk diye adam aglayarak kacti diyorum, Siz buna sanal seks diyorsunuz. Ben baska birsey yaziyorum siu baska birsey okuyorsunuz sürekli sanki.

Yalniz suna bayildim, sürekli hayatima yeni adamlar aldigim ima edilmis hep. Hangi iliskiler 😄 topu topu 2 tane adamla tanistim, birini hic görmedim bile. Ben cinsellik konustuk diye adam aglayarak kacti diyorum, Siz buna sanal seks diyorsunuz. Ben baska birsey yaziyorum siu baska birsey okuyorsunuz sürekli sanki.

Ben rüzgarda savrulan bi yaprak gibi olduğunuzu düşündüğüm için sizi eleştirdim, yoksa içinize sinen sevildiğinizi sevdiğinizi hissettiğiniz bi ilişkide bişiler yaşamanızı değil. Bu anlamda yanlış bi tutum içinde olduğunuzu anlatmak istedim. Velhasıl hayat sizin hayatınız ne desek boş.

valla kusura bakmayın hiçte öyle değil mutlu anne mutlu çocuk klişe bir laf.Benim anneminde buna benzer ilişkileri oldu bir değil birkaç kez bende çok büyük travmalar yaşattı.Annem de önce hep ben derdi hep kendini ve mutluuğunu düşündü şu an 2 evladım var önce kendi yavrularım diyorum.Her şeyden önce herkesten önce onlar hatta kendimden bile.Onlar mutlu ise ben mutluyum ileride annem bizi ihmal etti kendini düşündü demesini asla istemşyorum.Amacım gayem onlar.Ben çocuk hastası biri değildim 7 yıl sonra çocuğum oldu ikinci de süpriz oldu ama lütfen önceliğniz çocuğunuz olsun.Bu yaşa geldim içimde koca bir boşluk ve dolmuyor...Rahibe olmayın ama ilişkilerinize şahit olmasın çocuklarınız haa ileride ciddi bir ilişki olur o başka ama sürekli yeni biriyle olmanız ve çocukların aklını karıltırmanız etki bırakacak...

valla kusura bakmayın hiçte öyle değil mutlu anne mutlu çocuk klişe bir laf.Benim anneminde buna benzer ilişkileri oldu bir değil birkaç kez bende çok büyük travmalar yaşattı.Annem de önce hep ben derdi hep kendini ve mutluuğunu düşündü şu an 2 evladım var önce kendi yavrularım diyorum.Her şeyden önce herkesten önce onlar hatta kendimden bile.Onlar mutlu ise ben mutluyum ileride annem bizi ihmal etti kendini düşündü demesini asla istemşyorum.Amacım gayem onlar.Ben çocuk hastası biri değildim 7 yıl sonra çocuğum oldu ikinci de süpriz oldu ama lütfen önceliğniz çocuğunuz olsun.Bu yaşa geldim içimde koca bir boşluk ve dolmuyor...Rahibe olmayın ama ilişkilerinize şahit olmasın çocuklarınız haa ileride ciddi bir ilişki olur o başka ama sürekli yeni biriyle olmanız ve çocukların aklını karıltırmanız etki bırakacak...

bu sizin annenize bakış açısınızdan kaynaklı
benim annem hep çocuklarını düşündü hayatını kendini hiçe saydı ne oldu madalya mı verdiler?
mutlu anne mutlu çocuk klişe bir laf değildir. annesini mutsuz görüp ay benim için cefa çekiyor diyen insanda bir sorun ararım ben

sizin anneniz sizi gerçekten ihmal ettiyse ihtiyacınız olduğunda yanında olmadıysa can güvenliğinizi tehlikeye attıysa o ayrı bir boyut kimin neyi nasıl yaşadığını bilemeyiz.

Bence dengeyi kurmak cok onemli
Benim annemde hep once cocuklarim dedi ama kendisi hic bizaman ayaklari saglam bazen birisi olamadi.
Hep cocuklarim icin kendimi feda ettim vs vs..
Tabiki cocuklar onemli ama benim kanaatim, ben varsam cocuklarim var. Ben iyiysem onlar iyi
Dusunsenize surekli hastayim tedavi olmuyorum cunku cocuklarimin derdine kosuyorum "guya" onuda tam anlamiyla yapamamki cunku gucum yetmicek.
Ben mutluysam çocuklarim mutlu. Mutsuz surati asik sinirli bir anne olsam cocuklarima nasil faydali olabilirim.
Bir anne once kendisi icin sonrada cocuklari icin yasayip ayaklarinin ustunde dimdik durabilen bir anne olmali.

Tamam zaten konu sahibinin çocuklarının bu olanlardan haberi yok. Flörtleri dışında kimsenin doğru düzgün haberi yok, anası babası bilmiyor ama biz biliyoruz. 😀 Kadın her bulduğu adamı çocuklara '' Bu yeni sevgilim. '' diye takdim etmemiş. Bazı hanımlar bir günün 24 saat olduğunu, kullanmayı bilene yetip arttığını bilememiş, bazıları da çocuğa koala gibi yapışmak gerektiğini düşünüyor, öyle yapmazsan iyi ana olmazmışsın. Anneniz kaynanam gibi, eşimin de benzer travmaları var. Annem de aksine üstümüze çok düştü, ayağımızın altından taş ayıkladı durdu, sürekli gözü üstümüzde idi. Benim de bundan dolayı travmalarım var. Karaya karşı apakı seçmek zorunda değiliz, grinin bir çok tonu var.

Arkadaslar güncelleme yapiyorum... dün yazdi tekrar konustuk biraz. Son birkac gün icinde ona karsi nötr lestikden sonra bircok seyi farkettim. 1. Onun derdi cinsellik konusmamiz degil aslinda kalkip görüsmeye gelmeye yüregi yok. Bu sadece bahanesi oldu. Zaten ilk bulusma girisimimizdede sol anda erteleyelim demisti.

2. Iki cocugunun anneleri icin cok kötü konusuyor. Cocuklarim o ahlaksizlarin yaninda büyüyor diye hayiflaniyor. Kendisine cocuk doguran kadinlar icin böyle konusan bana ne yapmaz.

3. Kendisi tam bir Drama King. Zorla konuyu nekadar kazik yedigine icinin nekadar daraldigina, mutlu olmak isteyipde olmadigina getiriyor. Ayyyh icimi bunaltti vallaha.

Özetle bu is olmayacak

Tamam zaten konu sahibinin çocuklarının bu olanlardan haberi yok. Flörtleri dışında kimsenin doğru düzgün haberi yok, anası babası bilmiyor ama biz biliyoruz. 😀 Kadın her bulduğu adamı çocuklara '' Bu yeni sevgilim. '' diye takdim etmemiş. Bazı hanımlar bir günün 24 saat olduğunu, kullanmayı bilene yetip arttığını bilememiş, bazıları da çocuğa koala gibi yapışmak gerektiğini düşünüyor, öyle yapmazsan iyi ana olmazmışsın. Anneniz kaynanam gibi, eşimin de benzer travmaları var. Annem de aksine üstümüze çok düştü, ayağımızın altından taş ayıkladı durdu, sürekli gözü üstümüzde idi. Benim de bundan dolayı travmalarım var. Karaya karşı apakı seçmek zorunda değiliz, grinin bir çok tonu var.
Bir Adami cocuklarimla tanistirmak icin evlilik yoluna girmemiz gerekiyor. O yolada bidaha girer miyim bilmem ama önümüzdeki birkac yilda asla

Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.

Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum

Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda 🙈

Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.

Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?
Ben şeye takıldım, herşeyi kirletecek kadar nasıl bir hayal kurdunuz ki? 🤔

Siz, ben olabilir misiniz? :) Söylediğiniz her bir cümleye tamamen katılıyorum.

Konu sahibine gelince, anne olmanızdan mütevellit, seçimlerinizi ince eleyip sık dokuyarak yapın. Böyle sünepe adamların cinsellik konuşup sıvıştığı öylesine biri olmayın. Devam etmemekle iyi yapmışsınız bu arada.

Siz, ben olabilir misiniz? :) Söylediğiniz her bir cümleye tamamen katılıyorum.

Konu sahibine gelince, anne olmanızdan mütevellit, seçimlerinizi ince eleyip sık dokuyarak yapın. Böyle sünepe adamların cinsellik konuşup sıvıştığı öylesine biri olmayın. Devam etmemekle iyi yapmışsınız bu arada.
yaşayan bilir bunu hani diyorlar ya annem bize adadı hayatını ne mutlu ki gerçekten sevilip değer verilmişler.Anne demek rahibe olmak değil ama önceliğin hayatının odak noktası çocuklar olmalı.Biliyorum beim annem de seviyordu bizi ama kendini daha çok seviyordu yaşadıklarımı anlatdam roman olur.Şimdi de kardeşlerim annemin yolundan gidiyor ablam ayrıldı çocuk eniştemde hayatında biri var adama hayatını adadı gözü görmüyor kimseyi çocuğunu ayda yılda bir görüyor.Diğer kardeşim evli başka biri var hayatında kocasının haberi yok bir sürü olaylar.Çocuklar bize sorarak gelmiyor dünyaya her şeyi göze alıp getiriyoruz.Önceliğim kendim diyen annelerle empati yapamıyorum maalesef hadi önceliğim hem yavrum hem kendim dese binevi.Çünkü çocuklarımızın dünyası bizleriz büyüyene kadar onlar için öncelik biziz...Anneler ve babalar için de öyle olmalı...

Back
X