- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
- Konu Sahibi pistachio_27
Ben size gerizekalısınız demedim ama siz kendinizi öyle görüyorsanız bişey diyemem tabiki siz kendinizi daha iyi bilirsiniz ben tanımıyorum...Yaw he en iyi anne siZsinizevet biz hepimiz gerizekaliyiz senin ve arkadasin dedigini anlamadik.. acaba sizler ne kadarini anladiniz soylediklerimizin?
Tekrar soyluyorum kadinin karsisina dogru kisiler cikmamis kafayi sexlede bozmus olabilir ama bundan iyi bir anne olmadigini nerden cikariyorsunuz? Kocasiyla huzursuz huzursuz ayni evde yasamaya calisan ve o mutsuZ evlerde buyuyen cocuklar daha tehlikeli…hemen cocuklarini potansiyel suclu ilan etmeniz ve kadini vurmaniz cok acimasizca. Bunlari yazanlarda hamile kadinlar sizin ne olacaginiz ne belli acabahic mi cocuklarinizdan ayri vakit gecirmiyorsunuz siz? Hic mi okula krese yollayip uyutup bi kahve icmiyorsunuz? Surekli cocuklarinizi koklaya kolaya onlara yapisip kaliyor musunuz? Kocanizlada mi beraber olmuyorsunuz, malum yazik cocuklariniza..
SiZlere gore kadin bosaninca ya da cocuklari olunca sadece anne mi olmalidir? Iste sizin gibiler yuzunden kadinlar elalem ne der diye tekrar evlenmiyor, kimseyle beraber olmuyor yaslanincada cocuklarinin minnet duymasini bekleyip geline kiza cektiriyorlar. Neden? Cunku omrunu onlara adamis oluyor kendince
Ayrıca sizin gibiler, sizin gibiler deyip durmayın yahu sanki kötü bişey dedik alt tarafı fikrimizi beyan ettik... Rahatsız olunuyorsa konu açılmasın ozaman.. herkes kendi fikrini söyleyebilir ille de aynı düşünce de olmak zorunda değiliz... Bu kimseyi İLGİLENDİRMEZ....................