• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Hüsranla bitti... geri dönermi?

Tam Hayatimdaki son Godoman dan kurtuldum biri beni iyilestiriyor dedim ki, MaşaAllah dedigim 40 yaşıyor, o iş de bitti gitti.

Beyefendiyle kafalarimiz cok uyusuyordu, birbirimizle cok iyi anlasiyorduk. 3 haftadir saatlerce konusuyorduk hatta uykusuz kaliyorduk bunun icin. Birbirimize cok alismistik, suan eksikligini cok hissediyorum

Bitmesinin sebebi de su: kendisi abdestli Namazli biri ve istemsizce konusmalarimiz cinsellige yöneldi birkac kez. En son dün yine öyle oldu ve zannediyorum ki konusmamizdan sonra Elisabeth olayi oldu onda 🙈

Neyse bu sabah yazdi kendimden utandim, artik seninle görüsemem yüzüne bakamam, biz herseyi cok kirlettik dedi. Senin gibi düsünmüyorum sonucta sadece hayal kurduk ama sen nasil istersen dedim. Istegini ikiletmedim.

Numarami silmedi... geri dönermi acaba? Iyimi yaptim yoksa kontagi kesme istegini kabul etmeden onu biraz sakinlestirmem tekrar düsünmü demem gerekiyordu acaba?
Ay nefsi köreltti ya şimdi, vicdanının sesi gürleşti. Nefsi yine kabarınca vicdanının sesini duyamaz hale gelince yine arar. 😂

haklı olabilecekleri kadar veri göremedim konu sahibinde diğer konularına da baktığımda zaten baya sorunlu bir evlilik sonrası olmaması gereken bir adama takıntı derecesinde aşık olmuş sonra da bu adam var zaten.
+++++ çocukları var diye rahibe mi olması lazım. Onların psikolojisini bızacak bir şey gerçekleşmedikçe istediğini yapar
ben diyorum ki haklı haksız bu şekilde yorum yapamayız şuanlık anneliğiyle alakalı hiçbir şey yok ortada. çocukların mağdur olduğu bir durum var mı yok mu onu bile bilmiyoruz. çocuklarınıza üzüldüm ne demek yani bu aşırıya kaçmaktır.
+++++ çocukları var diye rahibe olması gerekmiyor

evet sitede fikirlerimizi kimseye yazmayalım.ona haklısın buna aferim diğerine sen bilirsinn deyip çıkalımm. :KK53: bu arada dini siyasi yorum yapmam kimseye.tarzım değildir.diğer yorumları da site kuralları çerçevesinde yaparım .

Hayir biri bir konuda fikir soruyor diye olaya yedi sülalesini olaya karistirip bel alti vurabilirsiniz tabii. Anneliginede hakaret edebilirsiniz, kadinliginada, cocuklarin kisiliginede. Sonucta herkes kendine yakisani yapar.

Kucuk cocuklari varken hayatina kimleri sokuyor bilmeli ama. Illaki sevecek iliskisi olacak ama bu sekilde olmaz olmamali.
Ay nekadar akillisiniz, ben bunu akil edememistim hic. O yüzden tanisma dönemi diye birsey var. Iyice taniyorsun ve uyuyorsa hayatina aliyorsun biliyormusun ? Yada tanismak icinde mi almiyayim? Kristal topuma bakarim artik.

Ikiside gayet düzgün insanlardi ayrica. Duyanda hayatima esrarkes, mafia, sapil filan almaya calistim zannedecek. Adam cinsellik konustuk diye aglayarak uzaklasti diyorum. Tey Allahim ya

Ay nekadar akillisiniz, ben bunu akil edememistim hic. O yüzden tanisma dönemi diye birsey var. Iyice taniyorsun ve uyuyorsa hayatina aliyorsun biliyormusun ? Yada tanismak icinde mi almiyayim? Kristal topuma bakarim artik.

Ikiside gayet düzgün insanlardi ayrica. Duyanda hayatima esrarkes, mafia, sapil filan almaya calistim zannedecek. Adam cinsellik konustuk diye aglayarak uzaklasti diyorum. Tey Allahim ya
Evet o donem tanisilir. Cinsellikle olmaz

insanların birbirine gereksiz yerlerden inanç, cinsellik, annelik, yaşam tarzı vs. hakkında üstten üstten yorum yapmaları beni çileden çıkartıyor. dayanamıyoruum 😂 mapus çekiyor beni demek
Böyle diyorsun ama bir kadın kocam bana grup seks teklif etti çok şaşırdım ve kızdım diye konu açmıştı. Kadına destek olan üyelere ay tamam en namuslu sizsiniz hiçbiriniz grup seks bilmezsiniz yazmıştın. Ki kimse namustan falan söz etmemişti. Grup seks yapmam ve kocam böyle bir şeyi teklif edemez diyen kadınlara baya baya üstten ve aşağılayıcı bir şekilde konuşmuştun. Bence senin bu duyarların sadece kendin gibi olanlara

Böyle diyorsun ama bir kadın kocam bana grup seks teklif etti çok şaşırdım ve kızdım diye konu açmıştı. Kadına destek olan üyelere ay tamam en namuslu sizsiniz hiçbiriniz grup seks bilmezsiniz yazmıştın. Ki kimse namustan falan söz etmemişti. Bence senin bu duyarların sadece kendin gibi olanlara
burada f.b ilişkileri devamlı yaşayan bir iki üye var.hep de acı çekiyorlar bu ilişkilerde konu açıyorlar.onlara gayet mantıklı makul yardımcı fikirler verdim gülerek tartıştık konuştuk anlaştık.ben sex den önce duyguların oluşması gerektiğine kafaların uyuşması gerektiğine inanan bir kadınım sitede de hep bunu savunurum.aman bakire kalsınlar evlenene kadar mı yazdım herkes yooo.13 14 yaşında sex e başlanabileceği annelerind e korunmayı öğretmesi gerektiği bile yazıldı çizildi.ee evett ben de katılıyorum buna demedim diyede mi gericiyim.?benim fikrime niye saygı yok?

Gerici degil kiz. Cocuklarin var ve kucucukler. Her adimini 100 defa dusunmelisin. Bide seviyeli olsun bu nedir😬
başka bir adamı işyerine gidip sıkıştırdım öpmeye çalıştım istemedi acaba neden diye yazdıkları var.iş hayatım da oldu hem de marjinal insanların bulunduğu ortamlardı .kimse kimsenin üstüne atlayıp öpmeye çalışmıyordu yahuu.tanışıyotdu insanlar kahve yemek sinema vs zaman geçiriyordu.onlardan sonra da dışarı ortamlarında ne isterseler yapıyorlardı.bunları eleştirince de kötü oluyoruz burada

Beş ve iki yaşındaki çocukları olan bir insan nasıl vakit bulur da, erkekleri dert eder? Elizabet falan. Ne bicim.iliskiler, ne biçim konusmalar.

O melekleri korusun rabbim. Neyse, bebekler çocuklar kırmızı cizgim biraz daha yorum yaparsam banlanirim. En iyisi susayım.

Biraz düsününce arayacagindan eminim. Numarami bosuna kayitli birakmadi cünki. Ama birkac güne ama birkac haftaya :)
Ay nefsi körelince yine tribe girer bu. Yukarda da biri demiş, kesin 30 sn de boşalır bu. 😀 Ama sorunları için doktora gitmek akıllarına bile gelmez. Böyle tipleri bulmak da özel bir yetenek. 😀

burada f.b ilişkileri devamlı yaşayan bir iki üye var.hep de acı çekiyorlar bu ilişkilerde konu açıyorlar.onlara gayet mantıklı makul yardımcı fikirler verdim gülerek tartıştık konuştuk anlaştık.ben sex den önce duyguların oluşması gerektiğine kafaların uyuşması gerektiğine inanan bir kadınım sitede de hep bunu savunurum.aman bakire kalsınlar evlenene kadar mı yazdım herkes yooo.13 14 yaşında sex e başlanabileceği annelerind e korunmayı öğretmesi gerektiği bile yazıldı çizildi.ee evett ben de katılıyorum buna demedim diyede mi gericiyim.?benim fikrime niye saygı yok?
Duygulu veya duygusuz yapmaları inan hiç umrumda değil. Ama forumda inanılmaz bir çifte standart var. En çok kimsenin hayatına kimse karışamaz size ne diyenler en çok üstten üstten konuşup milletin hayatına burnunu sokanlar oluyor.

13-14 yaşında cinsel hayata başlanılmalı diyen arkadaş kim bilmiyorum ama milleti suça teşvik ediyor. O yaşta biriyle birlikte olmak çocuğun cinsel istismarı

Çocukları var diye rahibe mi olacak diye soranlar olmus, hanımlar elbette ki rahibe olmayacak ama ilişkilerine iki çocuk sahibi ağırlığında bir kadın olarak başlayacak. Ne biçim ilişkiler ne biçim konusmalar bunlar. Boğazım düğümlendi okurken. Amacım polemik yaratmak falan da değil. Dokundu bu konu bana.

Duygulu veya duygusuz yapmaları inan hiç umrumda değil. Ama forumda inanılmaz bir çifte standart var. En çok kimsenin hayatına kimse karışamaz size ne diyenler en çok üstten üstten konuşup milletin hayatına burnunu sokanlar oluyor.

13-14 yaşında cinsel hayata başlanılmalı diyen arkadaş kim bilmiyorum ama milleti suça teşvik ediyor. O yaşta biriyle birlikte olmak çocuğun cinsel istismarı
çocuk istismarı konusu da vardı.üyenin erkek kardeşi 28 yaşında 14 yaşındaki akraba kıza 2 senedir taciz de bulunuyormuş.ortaya çıkmış üye kahroluyordu çok kızgındı kardeşine utanıyordu .o sapığa bile amannnn sapık pedofili değildir o sadece hastadır diyenler oldu.buna da mı katılaydım?

çocuk istismarı konusu da vardı.üyenin erkek kardeşi 28 yaşında 14 yaşındaki akraba kıza 2 senedir taciz de bulunuyormuş.ortaya çıkmış üye kahroluyordu çok kızgındı kardeşine utanıyordu .o sapığa bile amannnn sapık pedofili değildir o sadece hastadır diyenler oldu.buna da mı katılaydım?
Ah evet noldu ya o üyeye ? :(

Back
X