Yaşım küçüktü farkında değildim babam işsizdi maddi durumunuzu başkaları karşılıyordu o dönem şükür şuan iyiler ama o dönem öyle kargaşalar olmuştu yoksa canı gönülden yaparlardı kimseden bir beklentim yoktu sadece kalbimi kıran şeyler hiç bir şeye layık görülmemem yoksa bende biliyorum kınayı nişanı kız tarafının yaptığını sadece bir kez sen ne istiyorsun sorusu sorulmadığı için hep laf sokularak yapıldığı için üstüne düşen görevleri bile yapmaya çekindikleri için bu üzüntüm ama haklısınız herşeyin suçlusu benim ama yaşın küçüktü farkında değildim şuan olsa çok farklı olabilirdi
e tamam da babanin durumu yoksa, sen de cok hevesliysen böyle seylere keske 20 yasinda, igrenc bir ailesi olan sevgilinle evlenmeseydin. biraz bekleseydin, calisip para biriktirseydin hem kendi heveslerin icin hem babanin durumunu az toparlamasi icin.
20 yasinda es kacmiyor ya, hersey vakitlice olsaydi, o zaman salonunu da tutardin organizasyon da ayarlardin.
para babanin cebinden cikmayinca hic kirilmamissin, seninle hic bagi olmayan - seni mutlu etmek gibi bir dertleri olmayan kayinbabandan cikmayinca onlardan kötüsü olmamis.
bride partisini nerede görülmüş kayinbabanin ödediği? kızın arkadaslari organize eder böyle seyleri. ya da kiz mekan ayarlar arkadaslarini cagirir icer eglenirler. kizlarin kendi arasinda eğlendiği seyi de mi kayinbaba odeseydi yani el insaf
cok yanlis yerlerden olaylara bakiyorsunuz.
ayrica sana "sen nasilsin?" "ne istiyorsun" sorusunu sormasi gereken kisi nisanlin.
benim ailem de nisan hazirliyor, sormadılar es adayima "oglum sen ne istersin, neye hevesin var" diye. bu süreci planlarken ben sordum ogrendim hevesini, kendi nikahiyla ilgili istedigi birkac onemli maddeyi söyledi, o sekilde planlamasini yaptik. eger istediği sey ailemin planiyla cakissaydi ailemi ikna etmek de benim gorevim olurdu.
siz yanlış kisiyi gunah kecisi ilan etmişsiniz.
aradan bes sene gecmis. madem bu seyler sizin icin onemliydi evlenmeseydiniz keske olmadan. ya kendilerini zorlayip yapsalardi ya da 20 yasindaymişsiniz yapani bulurdunuz elbet.
kendiniz gözünüzle görmüşsunuz aile tırt, laf sokup pisman ediyorlar. yol da yakinmis. hani yasiniz da kirka yaklassa falan anne olmadan son tren diye atlarsaniz anlayacagim ama 20 yasta , bunca beklentini karşılamadıgi gun gibi belli olan aileye sen gelmissin. kizacaksan kendine kiz, nişanlin disinda kimse senin babanin yapmasi gereken seyleri hevesin kirilmasin diye yapmak zorunda degil.