• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine içmiş!

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Arkadaslar merhaba,
Cok fena asabim bozuk. Erkek arkadasim ickiyi cok seven bir insan. İliskimizin basinda her gun iciyordu. Bu boyle gitmez, sen alkolik biriysen ayrilalim dedigimden beri (10 ay once) sadece haftada bir gun arkadaslariyla icmeye basladi.

Neyse, benim sorunum icmesi degil, beni hos tutmak icin yapamayacagi seylere soz vermesi. Sevgilim cuma - cumartesi calismiyor. Dun gece is cikisi beni aradi, arkadaslariyla takilmaya gidiyormus. "Bir iki bira icer saat 2 olmadan eve donerim" dedi. Tamam dedim yattim.

Sabahin 5 inde beni aradi. Neymis efendim yemek yemis, televizyon seyretmis de ondan 5 te ariyormus beni. Ben bunu yer miyim? Oncelikle sabah 6:30 ta kalkmam gerektigini bildigi halde beni 5 te ariyor diye deli oldum zaten. Sonra da yalan soyluyor diye. "Ayilmayi bekledim, sarhos konusmak istemedim" deyip duruyor.

Yahu sanki ona icme diyen mi oldu? Ne halt ederse etsin de niye beni hos tutmak icin sarhos olacak kadar icecegini bildigi halde "cok icmem 2 den once donerim" diyor?! Guven falan kalmadi. Ne zaman arkadaslariyla ciksa ayni terane. Cok icmem deyip "tomvejerry ben bu gece bilmem kimin evinde kalcam, araba surecek halde degilim" diyor!

İki seye cok sinirlendim. 1. si dusuncesizlik edip beni sabahin korunde aramasina, 2.si tutamadigi sozler vermesine. Siz olsaydiniz napardiniz?

Ayrica hanimlar yurt disindayim. Burda saat hala sabah 7. Ondan ofkem cok taze, sicak sicak :)))

Ben alkolik olduğunu öğrendiğim an bitirmiştim bu ilişkiyi .

orda işler böyle mi yürüyo bilmiyorum da böyle bi adama neden tahammül ediyosun ki.
hiç anlamadım. elle tutulur yanı ne.

Sen kendine şunu sor önce.aile kurabilirmiyim boyle birinden koca baba olurmu?.burda bu konulardan bunalmis evli ablalar var..zamanini guzelligini en guzel yaşini ziyan etme derimm

İçini bulandırmış olacağım ama arkadaşlarıyla başka alemlere akıyor olmasın ?
Sanki suçluluk hissiyle sabahın köründe aramış gibi...
Bir de arkadaşın evinde kalmak filan,bilemedim.

bazen 2tane icecegim diyip gercekten muhabbetle şişenin dibini gorme durumu olabiliyor,
fakat bunu birkere mahsus yapmamıs surekli böyle diyorsunuz...

bir de evlendiginizi dusunun, sabahlara kadar bekleyeceksiniz... sonra gece yarısı kapıyı calacak sarhos bicimde bir de onu cekeceksiniz. deger mi bunları yaşamaya?

siz yine de elinizden geldigince sabretmis onu degistirmeye calısmıssınız... az da degil 10 ay!
yerinizde olsam coktan ayrılmıstım...

Son düzenleme:
valla bu şekilde davranan bir adamdan ilerde aile babası olur mu bilemiyorum. ya evlendikten sonra da bi saate geliyorum diye çıkıp sabahlara kadar eve gelmezse? tabii ki son karar sizin.

Alkol kullanıyordur ama bu alkoliktir demek değil.
Hangi ülkedeler bilmiyorum ama Avrupa ülkelerinde böyle bir eğlence anlayışı var.
Tüm hafta çalışıp cuma akşamından başlayarak haftasonu içkili yerlere gidiyorlar.
Alkolik olsa haftaiçi içmeden durmaz.

Arkadaslar merhaba,
Cok fena asabim bozuk. Erkek arkadasim ickiyi cok seven bir insan. İliskimizin basinda her gun iciyordu. Bu boyle gitmez, sen alkolik biriysen ayrilalim dedigimden beri (10 ay once) sadece haftada bir gun arkadaslariyla icmeye basladi.

Neyse, benim sorunum icmesi degil, beni hos tutmak icin yapamayacagi seylere soz vermesi. Sevgilim cuma - cumartesi calismiyor. Dun gece is cikisi beni aradi, arkadaslariyla takilmaya gidiyormus. "Bir iki bira icer saat 2 olmadan eve donerim" dedi. Tamam dedim yattim.

Sabahin 5 inde beni aradi. Neymis efendim yemek yemis, televizyon seyretmis de ondan 5 te ariyormus beni. Ben bunu yer miyim? Oncelikle sabah 6:30 ta kalkmam gerektigini bildigi halde beni 5 te ariyor diye deli oldum zaten. Sonra da yalan soyluyor diye. "Ayilmayi bekledim, sarhos konusmak istemedim" deyip duruyor.

Yahu sanki ona icme diyen mi oldu? Ne halt ederse etsin de niye beni hos tutmak icin sarhos olacak kadar icecegini bildigi halde "cok icmem 2 den once donerim" diyor?! Guven falan kalmadi. Ne zaman arkadaslariyla ciksa ayni terane. Cok icmem deyip "tomvejerry ben bu gece bilmem kimin evinde kalcam, araba surecek halde degilim" diyor!

İki seye cok sinirlendim. 1. si dusuncesizlik edip beni sabahin korunde aramasina, 2.si tutamadigi sozler vermesine. Siz olsaydiniz napardiniz?

Evet aynısından bende de vardı kardeşim. Çok yaşadık böyle 2 tane bira diyip 5 tane içiyordu, burdan eve geçicem diyip başka yere daha uğruyordu. Her seferinde kavga etmekten bıkmıştım artık. Ama bana eski hallerini anlatınca şok olmuştum ben bu hale şükretmeliymişim o derece. Ama yaşı geçtikçe yaptığı hatanın farkına vardı, beni üzdüğünü farkına vardı ve düzeldi. Bu iş kavga etmekle çözülmüyor sana o kadar söyleyebilirim. Eğerki seviyorsan bunun dışında bir sürü güzel huyu varsa üzüldüğünü belli et, yıprandığını ve eğer böyle devam ederse ona gidebileceğini hissettir. Ama zorlu bir yol yani bunları gerçekten seviyorsan yap, eğer sevmiyorsan hiiiç uğraşma derim çünkü sonunda başaramamakta var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Icki icen adamla isim olmazdi ama senin tercihin sonuclarina sen katlanirsin.sevgiline sole o saatte aramasin bidaha ne diyeyim..

Baska alemlerde olmayacagini dusunuyorum. Gercekten de erkek erkege takiliyorlar. İliskimiz icin gercekten cok cabaliyor. Bunun disinda hic bir sorunumuz yok. Ama kac kere yeniden sans vermem gerektigini bilmiyorum. Onun bu halini kabullenmis gibi gorunmek istemiyorum. Ama benim icin yaptigi o kadar seye regmen sadece haftada bir gun olan sey icin ayrilmak da istemiyorum.

(Once ki konularimi okuyan bilir. Erkek arkadasim okula geri dondu, hem okuyup hem calisiyor. Gunde 19 saat dolu. Bir tek cuma cumartesi bos)

Arkadaslar merhaba,

cnm bi an önce ya uzaklaştır onu bu illetten yada sen uzaklaş ondan. benm ki de aynı terane.çocuğu oldu hala aynı.geçen pazar maç wardı.bitsin hemen gelicem söz dedi.9 da gelmesi gerekirken saat oldu iki.. ben bu sefer kıyameti kopardım.şu an iyiyiz.ama bidaha yapar eminim birilerini bulsa.
oyuzden şu işi çözmeden sakın ciddiye geçme.ben rezil oldum sen olma.acilen ark çevresini deiştirtmeye çalış. ben şehir deiştirdim şu an inanırmısın.evimi bile toplamadım daha.

Son düzenleme:
Alkole düşkünlüğü olup da ev, eş, iş, çocuk sorumluluğunu taşıyan birini tanımadım ben. Erkek veya kadın farketmez. Hayatı boşvermiş olurlar. Hiçbirinin evliliği de yürümez. Evli kalabilenler de sadece kağıt üstünde evlidir.
Onlara hiç birşey olmaz hep sevdikleri çeker cefasını. Sorsan unutmak için içerler ama büyük yalandır.

Hayatını heba etme. İleride mutsuz olman kaçınılmaz.

benimde geçmişte böyle bi ilişkim olmuştu,
fazla içmedim sadece 9-10 bira ne var onda deyip duruyodu
sözlerini yemesi hak getire tabi, valla ben basa çıkamadım allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Alkolden uzaklaşması lazım,bunu başaramazsa sen hızla uzaklaş derim,çünkü ne kadar alkol sorunu olan insan tanıdıysam evlilikte üzülen taraf hep eşleri oluyor çünkü:50:

bence bitir derim. ileride çocuğunuzz olacak. nasıl yapacaksınız?
Arkadaslar merhaba,

Back
X