Arkadaslar merhaba,
Cok fena asabim bozuk. Erkek arkadasim ickiyi cok seven bir insan. İliskimizin basinda her gun iciyordu. Bu boyle gitmez, sen alkolik biriysen ayrilalim dedigimden beri (10 ay once) sadece haftada bir gun arkadaslariyla icmeye basladi.
Neyse, benim sorunum icmesi degil, beni hos tutmak icin yapamayacagi seylere soz vermesi. Sevgilim cuma - cumartesi calismiyor. Dun gece is cikisi beni aradi, arkadaslariyla takilmaya gidiyormus. "Bir iki bira icer saat 2 olmadan eve donerim" dedi. Tamam dedim yattim.
Sabahin 5 inde beni aradi. Neymis efendim yemek yemis, televizyon seyretmis de ondan 5 te ariyormus beni. Ben bunu yer miyim? Oncelikle sabah 6:30 ta kalkmam gerektigini bildigi halde beni 5 te ariyor diye deli oldum zaten. Sonra da yalan soyluyor diye. "Ayilmayi bekledim, sarhos konusmak istemedim" deyip duruyor.
Yahu sanki ona icme diyen mi oldu? Ne halt ederse etsin de niye beni hos tutmak icin sarhos olacak kadar icecegini bildigi halde "cok icmem 2 den once donerim" diyor?! Guven falan kalmadi. Ne zaman arkadaslariyla ciksa ayni terane. Cok icmem deyip "tomvejerry ben bu gece bilmem kimin evinde kalcam, araba surecek halde degilim" diyor!
İki seye cok sinirlendim. 1. si dusuncesizlik edip beni sabahin korunde aramasina, 2.si tutamadigi sozler vermesine. Siz olsaydiniz napardiniz?