Yine is yeri sorunu

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Arkadaşlar is yeriyle ilgili daha önce de sorunlarım olmuştu konu açmıştım, bazıları ayrıl dedi bazıları boşver devam et dedi.
Sürekli gergin bir ortam var is yerimizde. En son bugün olan olayi anlatacam ve bu defa sizlerinde düşünceleriyle kararım netleşecek.

Ben muhasebeciyim. Bizim diğer muhasebecimiz sabah 8.30 da gelip öğlen 12.30 a kadar uyuyabiliyor veya bazen gün içinde çıkıp uyuyabiliyor o kadar rahat o kadar umursamaz burası beni ilgilendirmiyor herkesin kendi vicdanı sadece bilin diye söylüyorum.
Bugün bir kargo geldi ben açtım ve içinden çıkan fatura benimle ilgili değildi diğer muhasebeciye verdim. Çıkışta kasamı imzalatmaya gittim, gün içinde fatura geldi mi diye sordu patron evet geldi x e verdim dedim. Neden bana soylemiyosunuz dedi kargo geldi açıp baktım o faturalarla x ilgilendiği için ona verdim dedim ısrarla bana artistlik yapmaya devam ettiler neden getirmiyosun ne demek benim bilgim dahilinde değil bu fatura zaten islenmeyecek gibi gibi gerçekten benimle alakasi olmayan bir çok sey söylendi. En son kasayı imzalarken bisey sordu sonra dalga geçerek ama bunu da bilmiyosundur sen dedi. Bende kasami alıp ayrıldım yanlarından.

Şimdi hanımlar bu x yüzünden işittiğim azarın haddi hesabı yok. Ben çok yoruldum çok yıprandım ki daha yeni 6 ay olacak.

Ayrılırsam cok şükür gecinebiliyoruz ama şuan ki kadar rahat olamayız ayrılmazsam sinirlerim artık kaldırmıyor haftada bir ayrılmak istediğimi eşime dile getiriyorum. Sizce ne yapayım ben? Bide istiyorum ki onlar çıkarsın ki en azından bunca çektiğime karşılık ihbar tazminatı alabileyim. Çözüm oneri ve fikirlerinizi bekliyorum.

Sizde is yerinde uyuyan gibi davranin sizi cikarsinlar tazminati almak isiyorsaniz. Ama ben sizin yerinizde olsam kendim baska bir is arardim bulana kadar da onlara aldirmadan duzgun bir sekilde calismaya devam ederdim.

Sizde is yerinde uyuyan gibi davranin sizi cikarsinlar tazminati almak isiyorsaniz. Ama ben sizin yerinizde olsam kendim baska bir is arardim bulana kadar da onlara aldirmadan duzgun bir sekilde calismaya devam ederdim.

Çok yoruldum uyusam herhalde bende değerli olacam. Ne kadar kötü bir dönemdeyiz ki iş yok

İş hayatı ailemizle geçirdğimiz zamandan daha fazla ..

O yüzden huzursuz çalışmaktansa iş aramayı tercih ederim .. çünkü iş yerindeki huzursuzluk zamanla ev hayatına da yansıyacak

Is verenime ayrılmak istediğimi bildiren bir mesaj yazdım. Bugün olanlara çok kirildigimi söyledim. Ayrılamazsın salmam seni hic bi yere dedi. Cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım bi daha konu acmak zorunda kalmam

egonu daha fazla tatmin edesin diye mi derdim ben olsam :kahve:

:) gerçekten denilebilirdi. artık sabah baya baya üstüme düştüler, diğer arkadaşta gidip bütün bilgiler x te bu faturayı ne bana ne de gelinlerceye sormamalısınız x e sorun demiş.
işin garip tarafı x fatura beklediklerini biliyormuş ama patronlara bunu bildirmemi söylemedi veya kendisi bildirmedi.

adam ya aşağıya depoya iniyor yada yukarıya çıkıyor. birinin sesini duydu mu elinde çay bardağı yerine geçiyor. sanki çay almaya çıkmış gibi oluyor yani

Vay çakal..
Fotoğrafını çekeceksin aslında. Patrona göstereceksin. Al senin şahane personelin diye :/
Emek hırsızlarından nefret ediyorum!

Bende muhasebeciyim, muhasebeciliğin kaderinde mi var diyeceğim ama..
Hep özel sektör de çalıştım, hiç bir girdiğim yer çıktığım yerden daha iyi olmadı.
Şuan çalıştığım firma da patronun ruh haline gerçekten yetişemiyorum..
En son bana kız çocuğu dedi yaşımı göstermediğim için, bundan önce ayakta uyuyorsun falan, daha önceki çalışan kız yaş itibariyle benden küçük, yapı itibariyle de biraz hovarda bir tipmiş, onunla beni sürekli kıyaslıyor. Benden öyle olmamı bekliyor.

Durup dururken uykunu aldın mı? Azıcık enerjin olsun, halbuki enerjim var çok şükür, o fıkır fıkır olan insanlar vardır ya hep güler, yüksek sesle konuşur espriler, şakalar hava da uçuşur onu istiyor. Ben 30'a gelmiş, evli bir çocuğu olan insanım ayrıca yapı olarak sakin bir tipim. Burasıda bir iş yeri. Burası kendimi değiştiremem bu saatten sonra ki, diğer patronum da yapı olarak ciddi, üslubu çok düzgün bir insan ama o şirkette çok fazla durmaz.

O bence benden gayet memnun, anlamıyorum ben işimi yapıyorum mu yapıyorum okey sana ne benim nasıl bir yapıya sahip olduğumdan?

Hani selam verirsiniz borçlu çıkarsınız öyle bir tip ve her gün onu görüyorum, ilk muhatap olduğum kişi, ne güzel değil mi?:KK14:

Son düzenleme:
Bende muhasebeciyim, muhasebeciliğin kaderinde mi var diyeceğim ama..
Hep özel sektör de çalıştım, hiç bir girdiğim yer çıktığım yerden daha iyi olmadı.
Şuan çalıştığım firma da patronun ruh haline gerçekten yetişemiyorum..
En son bana kız çocuğu dedi yaşımı göstermediğim için, bundan önce ayakta uyuyorsun falan, daha önceki çalışan kız yaş itibariyle benden küçük, yapı itibariyle de biraz hovarda bir tipmiş, onunla beni sürekli kıyaslıyor. Benden öyle olmamı bekliyor. Ben 30'a gelmiş, evli bir çocuğu olan insanım ayrıca yapı olarak sakin bir tipim. Kendimi değiştiremem bu saatten sonra ki, diğer patronum da yapı olarak ciddi, üslubu çok düzgün bir insan ama o şirkette çok fazla durmaz.

Hani selam verirsiniz borçlu çıkarsınız öyle bir tip ve her gün onu görüyorum, ilk muhatap olduğum kişi, ne güzel değil mi?:KK14:

bunlar iş veren olduğu için mi diyeceğim ama benim de patronlarım hiç böyle olmamıştı inanırmısınız adamlar bana kıyamazdı. burası bi tuhaf saygı yok sevgi yok.
diğer muhasebecinin bilerek yaptığını düşünmeye başlıyorum, 2-3 hafta önce baya tartıştık bana saymadık laf bırakmadı kendileri. o zaman da çıkacam demiştim de müdürüm izin vermemişti. anlamıyorum madem memnunsunuz kıymet bilin, memnun değillerse ben çıkacam dediğimde neden durduruyorlar değil mi?

bunlar iş veren olduğu için mi diyeceğim ama benim de patronlarım hiç böyle olmamıştı inanırmısınız adamlar bana kıyamazdı. burası bi tuhaf saygı yok sevgi yok.
diğer muhasebecinin bilerek yaptığını düşünmeye başlıyorum, 2-3 hafta önce baya tartıştık bana saymadık laf bırakmadı kendileri. o zaman da çıkacam demiştim de müdürüm izin vermemişti. anlamıyorum madem memnunsunuz kıymet bilin, memnun değillerse ben çıkacam dediğimde neden durduruyorlar değil mi?

Aynı şeyleri düşünüyorum da müdürün demek ki senin kalmanı istiyor, memnun patronlar farklı ya, benim çalıştığım yerde her arayan ya orası ne kadar çok muhasebeci değiştiriyor diyor. Patron olan işletmenin prestijini düşünür, bir kendini sorgular ama adam Ahmet gider, Mehmet gelir kafasında muhasebe gibi bir birimde üstelik..

Back
X