Yine ıssız adam

Adam ıssız falan değil, sizi sevmiyor. Sevdiği biri olunca uça uça evlenir. Uzak durun böyle tiplerden, yazık etmeyin kendinize.

Erkek olsam bende evlenmedim kadının anne olma arzusu. yalnızlık ve evlen artık diyenler olmasa evlenmezdüm

36 yaşında biri ile tanıştım.Cok yakısıklı hos biriydi isi gucu de yerindeydı . Konusmaya basladık . Tam sevgili olma durumundaydık ki
Beyfendi şöyle dedi ; Ben değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum dedi . Kadınlara güvenmiyorum dedi . Özgürlüğüme alıştım diyor . Annesini daha önce tanıyordum .Akrabamızın komsusuydu . Annesi de evlenmesini cok istiyor .

Kendisi o kadar iltifat ettikten sonra geri cayıyor . Ya ben anlamıyorum . Herseyleri hazır ama evlenmıyorlar . Eski nesil erkeklerde boylemıydı acaba ?

Cok uzgunum :KK43:

ÖZGÜRLÜĞÜME ALIŞTIM ifadesi biz kadınlara mahsustur halbuki.. Onuda mı çaldılar? :KK35:

Eski nesil erkeklere gelince, benim rahmetli kahraman babam, başka bir kadınla zorla nişanlandırılacağı akşam (burası abartı değil, dedem annemi sülaleye ÇOK ZAYIF bir kız olduğu için uygun görmediğinden istememiş), beyaz atına (bu kısmı abartmış olabilirim) binip, gitmiş ve annemi kaçırmış.. Hey gidi canını sevdiğim be..

Yalan, hem de en kuyruklusundan.

Adam bir kizdan hoslanacak da ozgurlugume duskunum diyerek sevgili olmayacak kizla. :olamaz:

Erkek olsaydım bende evlenmezdim ☺ ilişki yaşamak bu kadar kolayken, kadınlar erkekleri her türlü kusurlarına rağmen bulunmaz hint kumaşı sanarken, önüne çıkan insanlarla evlilik düşünmek saçmalık olurdu...

Dediğiniz doğru olabilir aslında, komsumuzun oglu var elimde buyudu sayılır 27 yasınd , diyorum ki ne zaman evlencen yok turpdomates abla evlenmem ben kadına nafaka mı odeyım omur boyu diyordu . Daha genc nesil erkekler bile etkilenıyor bu durumdan .

Bilinçli olabilir mi acaba bu algı ? kadına nafaka avcısı yapıstırma isi . sırf evlilik olasın turk aile yapısı bozulsun diye . Komplo teorisyenı olduk hayırdır ınsallah
Çünkü ciddi anlamda fazla nafaka avcısı kadınlar. Burada da okuyoruz, zengin kocayla evleneli daha 1 yıl olmuş boşanırsam nafaka vermez bedava bırakmak istemiyorum diyor. Kadınlar hakları olmayan mala mülke ulaşma için evliliği araç yaparsa erkekler de kaçar, çok normal.

36 yaşında biri ile tanıştım.Cok yakısıklı hos biriydi isi gucu de yerindeydı . Konusmaya basladık . Tam sevgili olma durumundaydık ki
Beyfendi şöyle dedi ; Ben değil evlenmek sevgili olmayı bile düşünmüyorum dedi . Kadınlara güvenmiyorum dedi . Özgürlüğüme alıştım diyor . Annesini daha önce tanıyordum .Akrabamızın komsusuydu . Annesi de evlenmesini cok istiyor .

Kendisi o kadar iltifat ettikten sonra geri cayıyor . Ya ben anlamıyorum . Herseyleri hazır ama evlenmıyorlar . Eski nesil erkeklerde boylemıydı acaba ?

Ben kızamazdım bu adama açıkça söylemiş ne istediğini
Seninle görüşüp aylarca çıkıp sonra ben aslında evlilik insanı değilim demesi daha kötü bence
Çünkü öyle yapan çok erkek var keşke hepsi bu kadar dürüst olsa

Şu lafı çok seviyorum. 'Evlenmeyecek adam yoktur, seninle evlenmeyen adam vardır.' Birisi sizinle evlenmek istemez, özgürlük düşünür ama öyle biri hayatına çıkar ki 1 ayda evlenir. Aynı şekilde evlilik düşünmeyen başka biri sizi gördü mü tüm imsansızları mümkün olur ve sizinle evlenir

Başta söylemiş işte adam daha sevgili bile olmamışlar. Adam kartlarını açık oynamış.

Adamın kendi tercihi saygı duymak lazım. Herkes evlenecek diye bir şart da yok. Belki adam sevgili olmak, birine cinsellikten öte his duyup paylaşım yapmayı gereksiz buluyordur veya eksikliğini hissetmiyordur.
ya da konu sahibiyle görüşmek istemiyodur da, kırmamak için ben evlenmek sevgili olmak istemiyorum diyodur..

Bu erkekleri nasıl pohpohladıysak artık kendilerini kaf dağında görüyorlar. sanki biz onlara mecburmusuz gibi. Çok meraklıydık onların arkasını toplamayı. resti çek uğraşmaya degmezler

Yakışıklı ve hoş birisi olduğunun farkında olmakla beraber ben evlenip balayına gideceğime evlenmem alayına giderim kafasında olduğu çok açık :)

Back
X