Yine iyilik yaptim karsiligi nankorluk oldu. Uyuyamiyorum uzuntuden

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.588
331
163
Ankara
Kizlar kirildim uyuyamiyorum

İs yerinde bir calisanimiz var hani oficeboy gibi getir gotur evrak vs

Tam on yil oldu. Aramiz iyi. Hastaliginda ölüm kalimda hep yaninda oldum ve

Ve yardimlara on ayak oldum vs cok severdi beni herkese dermis birtek o kibirli degil cok iyi bu isyerinde diye

Neyse yardimci sinifindan biri alinacak cok rica etti karimi alin para lazim vs

Tam bir hafta dusundum almasakmi diye hani tanidikla is yapma hesabi

Surekli yalvardi ok dedim alinmasina yardimci oldum ikna ettim ustlerimi

Allahh karisi ilk haftada teror estirmis. Temizlik yapmamis islere yardim etmemeis. Hatta birlikte calistigi kisileri asagilamis benim kocam burada sizin ustunuzum vs. Surekli kavga sikayet.

Eh isyeri acirmi on gunde cikarildi. Ben ezildim tabi onu tavsiye eden bendim.

Simdi ofice boy karisina degil bana kizgin niye cikarildi diye.

Gecen arkadasa on yildir yanilmisim okadarda iyi insan degilmis demis

Nasil kirildim ya bugun duydum. Ben hic senin karinda boyle yapmis dahi demedim

Onun ezilmesi gerekirken. Su nankorluge bakarmisiniz.

Cok uzuldum o kadarki uyuyamiyorum ve anladim assla tanidikla is yapilmazmis

Bir karikatür vardı
Köpek her gün sahibi geldiğinde üstüne atlarmış, etrafında dolanırmış
Bir gün sahibi geldiğinde köpeğe "hayırdır bugün durgunsun kesin bir şey oldu" diyor
Köpekte içinden geçiriyor "al işte bir gün yapmadık kötü olduk"
Bu işler böyledir
İyiyken kendileri yapmış olur kötüyken suçlu sen olursun
Fırsatı değerlendirselermiş
O ne öyle kendini beğenmişlik
Memur olarak gelseydi bile kimseye yukardan bakma lüxüne sahip değil

sende kendini üzme boş yere
İnsanlar 30 yıllık eşleriyle kötü olurken kafana taktığına değmez
Suçlu olan senmişsin gibi ezik durma
Konuşmazsa konuşmasın, ne derse de desin

git karısının naptığını söyle, neden işten çıkarılmış olduğunu ve yaptığı şeyin ayıp olduğunu anlat.hatta ne duruma düştüğünü de söyle ki o utansın.bişeyler içinde tutmakla çözülmez ne içinde kalcak bırak nolcaksa olsun insanları bu kadar ciddiye alma.

arkadaşına 10 yıldır tanıyamamışım demiş ya peki arkadaşın birşey dememiş mi?boşverrr hiç kafana bile takma sen insanlığını yapmışsın çokda sinir olursan çık karşısına senin hanımınada kefil oldum maşallah herkesi ezmiş ilk günden çok mahcup oldum hiç yakıştıramadım lütfen bir daha bana birini önerme de sert çık yoksa sağda solda dedikodunu yapar ekmeğimizle oynadı der.

( ne çemkirdim yahu dur senin yerine ben söyleyim ben bile sinir oldum :) )

Son düzenleme:
Karisinin neden cikarildigindan haberi yoktur belki, olamaz mi?
Is yerinde bu kadar yuzsuz davranan piskin bir kadin kimbilir esine ne anlatmistir bu konuda. Karakter sorunu var belli.
Ortada bir yanlis anlasilma var gibi geliyor bana. Bu da ancak konusarak cozulur. Gidersin adama sorarsin bu konuda ne bildigini. Sonra da neden isten cikarildigini anlatirsin. Akli basinda herkes hak verir bu duruma. Bu kadar kasmaya gerek yok, konusarak cok kolay cozume ulasacak bir konu bu bence.

Kim ki bu adam onun görüşleri düşünceleri gece uykunuza engel oluyor?
Kardeş mi ananız mı babanız mı ?
Kimdir yani iyilik yaptığınız için iyi olmuşsunuz kaldı ki yine iyilik yapmışsınız Allah gerçek yüzünü göstermiş size.
Demek ki sizden çıkar sağladıkça iyi bir insansınız yoksa kötü birisiniz.
Bu tip insanlar çok,vermedikçe kötü olursun verdikçede gazlarlar..

Kizlar kirildim uyuyamiyorum

İs yerinde bir calisanimiz var hani oficeboy gibi getir gotur evrak vs

Tam on yil oldu. Aramiz iyi. Hastaliginda ölüm kalimda hep yaninda oldum ve

Ve yardimlara on ayak oldum vs cok severdi beni herkese dermis birtek o kibirli degil cok iyi bu isyerinde diye

Neyse yardimci sinifindan biri alinacak cok rica etti karimi alin para lazim vs

Tam bir hafta dusundum almasakmi diye hani tanidikla is yapma hesabi

Surekli yalvardi ok dedim alinmasina yardimci oldum ikna ettim ustlerimi

Allahh karisi ilk haftada teror estirmis. Temizlik yapmamis islere yardim etmemeis. Hatta birlikte calistigi kisileri asagilamis benim kocam burada sizin ustunuzum vs. Surekli kavga sikayet.

Eh isyeri acirmi on gunde cikarildi. Ben ezildim tabi onu tavsiye eden bendim.

Simdi ofice boy karisina degil bana kizgin niye cikarildi diye.

Gecen arkadasa on yildir yanilmisim okadarda iyi insan degilmis demis

Nasil kirildim ya bugun duydum. Ben hic senin karinda boyle yapmis dahi demedim

Onun ezilmesi gerekirken. Su nankorluge bakarmisiniz.

Cok uzuldum o kadarki uyuyamiyorum ve anladim assla tanidikla is yapilmazmis

canım bir insana ederinden fazla değer vermeyeceksin. sonra böyle oluyor sonuçlar. özellikle iş ortamı gibi kapitalist bir düzende altın kuraldır bu.

git karısının naptığını söyle, neden işten çıkarılmış olduğunu ve yaptığı şeyin ayıp olduğunu anlat.hatta ne duruma düştüğünü de söyle ki o utansın.bişeyler içinde tutmakla çözülmez ne içinde kalcak bırak nolcaksa olsun insanları bu kadar ciddiye alma.

Karisinin yaptiklarini bildigini dusunuyorum

Hatta belki kadina gazi verende bu nankordu

Seni kimse ast ust diye ezmiyr sen ve karin kim oluyor dimi ama

arkadaşına 10 yıldır tanıyamamışım demiş ya peki arkadaşın birşey dememiş mi?boşverrr hiç kafana bile takma sen insanlığını yapmışsın çokda sinir olursan çık karşısına senin hanımınada kefil oldum maşallah herkesi ezmiş ilk günden çok mahcup oldum hiç yakıştıramadım lütfen bir daha bana birini önerme de sert çık yoksa sağda solda dedikodunu yapar ekmeğimizle oynadı der.

( ne çemkirdim yahu dur senin yerine ben söyleyim ben bile sinir oldum :) )

Demezmi hic, hani en iyi insan oydu. Hani en guvenilir oydu. Neoldu simdi demis, susmus pis sey

Simdi muhattap dahi olmuyorum. Belikide htirlatmak lazim bazen ast ust farkiziz oldugunu

İnsanlar ne iyilik nede sinirlarini biliyor bazen

Ben de haftada 6 buçuk gün 12 saat köle gibi çalışan, zorunu mesai yaptırılan ama ne maaşını ne de mesaisini alamayan, birde sigortalı olmadığı işyerinden kovulmakla tehdit edilen çok zor durumdaki bir ablayı haftada 5 gün 9 - 5 çalışılan, neredeyse haftada bir müşteri gelen, girdiği gün sigorta yapılan, ve kendisine "hanım" diye hitap edilen işyerime aldırdım. Artık ablanın o kadar boş vakti varmış ki iş verildiğinde elişi danteli bitiremediğinden şikayet etmeye başladı. Kırkta bir gelen müşteri için çay istendiğinde surat edip trip atmaya başladı. Orada ne işi olduğunu unuttu resmen. Çok pişman oldum ama önemli bir ders aldım. Bir daha kardeşime bile aracı olmam.

Kim ki bu adam onun görüşleri düşünceleri gece uykunuza engel oluyor?
Kardeş mi ananız mı babanız mı ?
Kimdir yani iyilik yaptığınız için iyi olmuşsunuz kaldı ki yine iyilik yapmışsınız Allah gerçek yüzünü göstermiş size.
Demek ki sizden çıkar sağladıkça iyi bir insansınız yoksa kötü birisiniz.
Bu tip insanlar çok,vermedikçe kötü olursun verdikçede gazlarlar..

O degil benim uykumu kaciran.

Ben kendime sinir oluyorum. Sanirim o kadar iyi niyetle davrandimki hep

Benim onun ustu oldugumu unuttu. Sen kimsin bana tavir aliyorsun. Basit iste

Kizginligim kendime

Ben de haftada 6 buçuk gün 12 saat köle gibi çalışan, zorunu mesai yaptırılan ama ne maaşını ne de mesaisini alamayan, birde sigortalı olmadığı işyerinden kovulmakla tehdit edilen çok zor durumdaki bir ablayı haftada 5 gün 9 - 5 çalışılan, neredeyse haftada bir müşteri gelen, girdiği gün sigorta yapılan, ve kendisine "hanım" diye hitap edilen işyerime aldırdım. Artık ablanın o kadar boş vakti varmış ki iş verildiğinde elişi danteli bitiremediğinden şikayet etmeye başladı. Kırkta bir gelen müşteri için çay istendiğinde surat edip trip atmaya başladı. Orada ne işi olduğunu unuttu resmen. Çok pişman oldum ama önemli bir ders aldım. Bir daha kardeşime bile aracı olmam.

Evet ya assla araci olmayacaksin kimseye

Yalvar yakar ise girdi. Hic birsey yapmam aslinda paraya ihtiyacim yok havasina burunmus.

acimayacaksin. ACincak hale geliyorsun.

Back
X