yine kahverengi(

Nye kırıyorsunuz kadının hevesini ya az merhamet be gülüm.

Nye kırıyorsunuz kadının hevesini ya az merhamet be gülüm.
Canım.kac gündür aynı konu.daha öncede yazdık.doktorw git canım.diyorum.yok diyor acele etmek istemiyorum diyor.simdi yine aynı oku.insanlarin yazdığını sallamıyor sanki.ayni konuyu yazıp yazıp duruyor.cok sinirlendim. Madem.lafimizi dinlemeyeceksin niye o zaman soruyorsun.dunde yazdım. Tamam.dedi yine aynı konu bugün.

Haklısn btanm haklısın ama kırma hevesni boşvr. Bnde bebek istiyorum ya biliyorum her ay iki gün bile olsa kndmi gebe düşünmk istiyorum :) o da öyle sanırm

Haklısn btanm haklısın ama kırma hevesni boşvr. Bnde bebek istiyorum ya biliyorum her ay iki gün bile olsa kndmi gebe düşünmk istiyorum :) o da öyle sanırm
Canım anlıyorum bizde geçtik o yollardan.dedigimizi dikkate alsa kendide böyle olmayacak.allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin.

konu açıyorsak başından geçmiş birileri olurmu diye bi rahatlık bulalım diye açıyoruz kimsedende izin almak mecburiyetim yoktur
Slm ya bende de leke meselesi var artık 3 gun Süren leke sonra adet ya Allaha şükür adet oluyoruz ama buda bi şüphecıyandırıyor.Bence kesin sonuç adetten kesilme

merhaba kızlar bıktırdım biliyorum ama yine kahverengi geldi az miktarda dün adet günümdü olmadım böyle hamile ola bilirmiyim sizce?((
Canım benim adetim 10 gün var iken kanama yaşamistim sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Rahim kendini hazırlıyor olabilir.

Canım benim adetim 10 gün var iken kanama yaşamistim sonrasında hamile olduğumu öğrendim. Rahim kendini hazırlıyor olabilir.
Maşallah maşallah :) bnde dün o hevesle kan versim ama olmadı. Bugünn hiç leke yok.. Blmyrm bana dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…