Yine kalbim paramparça

Bir süre bosanmadan ayrı yaşayın derim.birbirinizi seviyorsanız konuşup anlasın tekrar devam edersiniz.yok hiç ozlemiyor ve umursamiyorsaniz uzatmalari oynamanın anlamı yok.

Üstelik bunca yaşananlara rağmen ailesi konusunda sana hala psikolojik baskı yapıyor .

Bu adam sana göre değilmiş zaten .Gerçek yüzünü evlenince göstermiş .

Tek aileside değil genel olarak uyuşmazlık varmış.Düğünden erken çıktın diye seni tehdit eden mesajlar atmış falan .Hep ben erkeğim ben ne dersem o havasındaymış bariz kültür farkı var

2 yılın çoğu mutsuzluk kavga gürültü depresyonla geçmiş gibi.

Son düzenleme:
sen ne yapmışsın ki "dolduruşa" geliyor?
kv görümceler seni kovmasına, dövmesine, sana küfretmesine sebep olacak ne söylediler de inandı kocan?

3 yılda seni tanımasa, güvenmese, inanmasa neden evlensin?
evlenince mi güvenilmez, yalancı, çekilmez biri oldun da herif seni ilk haftada evden kovacak kadar çıldırıyor? görümcelere inanıp saçından tutup yere atıyor?

ne tesadüf ki uyguladığı fiziksel ve psikolojik baskıyla sana "evlilikteki yerini" öğrettikten sonra sülalesi senin evinden çıkmaz oluyor.

bu ne sevgi?

bu adam mı seni seviyor?
sen nasıl böyle bir adamı hala sevebiliyorsun?

işin, gücün, sağlığın, ailen varken neden bu adamla ve sülalesiyle uğraşıyorsun?

kocan olmazsa aşktan mı öleceksin?

bence ailene her şeyi baştan anlat ve onların sevgisine sığın.

sen ne yapmışsın ki "dolduruşa" geliyor?
kv görümceler seni kovmasına, dövmesine, sana küfretmesine sebep olacak ne söylediler de inandı kocan?

3 yılda seni tanımasa, güvenmese, inanmasa neden evlensin?
evlenince mi güvenilmez, yalancı, çekilmez biri oldun da herif seni ilk haftada evden kovacak kadar çıldırıyor? görümcelere inanıp saçından tutup yere atıyor?

ne tesadüf ki uyguladığı fiziksel ve psikolojik baskıyla sana "evlilikteki yerini" öğrettikten sonra sülalesi senin evinden çıkmaz oluyor.

bu ne sevgi?

bu adam mı seni seviyor?
sen nasıl böyle bir adamı hala sevebiliyorsun?

işin, gücün, sağlığın, ailen varken neden bu adamla ve sülalesiyle uğraşıyorsun?

kocan olmazsa aşktan mı öleceksin?

bence ailene her şeyi baştan anlat ve onların sevgisine sığın.

İsterse binlerce kez seni seviyorum desin önüme güller döksün saçımın teline zarar verdiyse bitmiştir benim için.Olmaz olsun öyle sevgi

hani bazen ansızın birisi size seslenir ve siz ne diyeceğinizi bilemezsiniz yaa
benimki de aynen o şekildeydi
evlendim ve bu rezil hayatı yaşamaya başladım
evliliğin ne olduğunu bilmediğim için boşanmanında ne olduğunu bilmiyordum
bilmiyordumdan daha çok anlamıyordum anlamlandıramıyordum bana yapılan şeyleri
öyle masum ve içtendim ki kötülükleri kabul edemedim
o kadar incindim o kadar kırıldımki bir müddet sonra hissetmemeye başladım
bu yaşadıklarım yalnızca benim suçumdu o kadar ısrarcı olmamalıydım aileme karşı bu yüzden onlardan her zaman gizledim ve gizlemeye devam da ediyorum ben bu yüzden ciddi kararlarda alamıyorum

bu yaşadıklarım yalnızca benim suçumdu o kadar ısrarcı olmamalıydım aileme karşı bu yüzden onlardan her zaman gizledim ve gizlemeye devam da ediyorum ben bu yüzden ciddi kararlarda alamıyorum
Önceki konularını okudum boşanacağım ama annem ve babamdan utanıyorum demişsin.

Sen utanacak bir şey yapmadın.Hatalı olan eşin ve ailesi.

Yine eski konularında eşimi çok seviyorum demişsin.Hatta kayınvalidemi çok seviyorum neden beni aramıyor demişsin.

Onun ailesinin gelmesinede eşin senin ailene iyi davrandığı için hayır diyememişsin bencillik gibi görmüşsün

Eşin ben onların babasıyım elbette gelecekler yanımda kalacaklar demiş.Eşininde zihniyeti bozukmuş.Kayınvalide ikinci eşinden ayrıldı diye maddi durumuda olduğu halde 5 kişi sizin eve çöreklenmişler

Yani ailecek seni sindirmişler.Sen fazlaca iyiniyetli davranmışsın

Sen daha iyi bir hayatı hakediyorsun.Ben tek yaşayacağım o ailesiyle yaşayacak diye korkun var ama inan tek yaşamak bundan iyidir. Tekde değilsin ayrıca ailen var

Ailen sana ne yapabilir ne diyebilir .?Varsın hata ettin desinler ne olacak sanki.

Hem annen iyi bir kadın sana destek olur

Yok o aileme karşı çok iyiydi evliliğine devam et derler diye çekiniyorsanda bütün olanları anlat

Bu evlilik yüzünden hastamı olmamı istiyorsunuz de.

Son düzenleme:
artık gizleme.
bence senin korktuğun gibi karşılamayacaklar pink.
sen karşılarında küçük düşmekten suçlanmaktan korkuyorsun.
hata yapmışım demek zoruna gidiyor.
ama bu böyle olmaz.
ailenle paylaş içinde bulunduğun durumu bir an önce.
yarın pat diye boşanıyorum diye karşılarına çıkman daha mı iyi olacak?
böyle onları bir kez daha şaşırtmadan durumunu bildir önceden.
eşinle düzeltirsiniz umarım tabi o ayrı da.

artık gizleme.
bence senin korktuğun gibi karşılamayacaklar pink.
sen karşılarında küçük düşmekten suçlanmaktan korkuyorsun.
hata yapmışım demek zoruna gidiyor.
ama bu böyle olmaz.
ailenle paylaş içinde bulunduğun durumu bir an önce.
yarın pat diye boşanıyorum diye karşılarına çıkman daha mı iyi olacak?
böyle onları bir kez daha şaşırtmadan durumunu bildir önceden.
eşinle düzeltirsiniz umarım tabi o ayrı da.

Eşi ailemde ailem dediği müddetçe imkansız.

Artık gerçekten gemileri yak Pink.Korkma

Senin iyi niyetini suiistimal etmişler.Mantıklı olan devam etmemen ama illa devam edeceğim diyorsanda ailesini kesinlikle hayatınızdan çıkarmalısınız.Evinin kapısından içeri sokma arama konusunu geçirtme.Artık yufka yürekli davranma.

Ben olsam adamıda evden sokmam ama sen affetmişsin

her insan hata yapar canım.
önemli olan hataya devam etmemek.

ailen yaşadıklarını bilse bu zamana kadar neden gizledin diye kızarlar en fazla.

eğer devam edersen çocuk yapmamalısın.
bu adam çocuğumu yabancıya emanet etmem bahanesiyle önce annesini, sonra sülalesini yine eve doldurur.
bunları geç, çocuğuna hasret kalırsın aynı evin içinde.
senin istediğin gibi değil onların istediği gibi büyür çocuğun. söz hakkın olmaz. fiziki şiddet olmasa bile psikolojik şiddetin dozu artar. o zaman istesen de ayrılamazsın.

bence çok çok iyi düşün. bu zamana kadar yaşadığın evlilik değil mecburi kabile hayatıydı.

sen de biliyorsun, böyle mutlu olamayacağını.
ailenden utanma. onlar senin 30 yıllık ailen can yoldaşın.
daha 3-5 yıl önce hayatına giren yanlış kişiler yüzünden hayatını mahvetme.
ağlarsa yine anan ağlar, annen üzülür senin için, ne kv ne koca acımıyor bak sana.

üç kızım var. bırak kocayı annem bağırsa nasıl zoruma gidiyor. hemen pençelerimi çıkarıyorum. kaldı ki eloğlu kızıma el kaldıracak. onu ancak Allah kurtarır elimden.

lütfen ailenle paylaş artık. onların desteğiyle en doğru kararı alırsın inşallah.

eğer devam edersen çocuk yapmamalısın.
bu adam çocuğumu yabancıya emanet etmem bahanesiyle önce annesini, sonra sülalesini yine eve doldurur.
bunları geç, çocuğuna hasret kalırsın aynı evin içinde.
senin istediğin gibi değil onların istediği gibi büyür çocuğun. söz hakkın olmaz. fiziki şiddet olmasa bile psikolojik şiddetin dozu artar. o zaman istesen de ayrılamazsın.

bence çok çok iyi düşün. bu zamana kadar yaşadığın evlilik değil mecburi kabile hayatıydı.

sen de biliyorsun, böyle mutlu olamayacağını.
ailenden utanma. onlar senin 30 yıllık ailen can yoldaşın.
daha 3-5 yıl önce hayatına giren yanlış kişiler yüzünden hayatını mahvetme.
ağlarsa yine anan ağlar, annen üzülür senin için, ne kv ne koca acımıyor bak sana.

üç kızım var. bırak kocayı annem bağırsa nasıl zoruma gidiyor. hemen pençelerimi çıkarıyorum. kaldı ki eloğlu kızıma el kaldıracak. onu ancak Allah kurtarır elimden.

lütfen ailenle paylaş artık. onların desteğiyle en doğru kararı alırsın inşallah.

Çocuk oldumu hepten kopamaz.O kadar şey oluyor insana en çok gene kendi ailesi sahip çıkıyor üzülüyor..Kocam diyorsun aşkım diyorsun sevdiğim diyorsun diyorsun bak kardeşinin iki lafıyla seni yerlere atıyor paspasa çeviriyor

önce kendi canın

Ben kendimden bildigim icin.
Sen huzursuzluk cikmasin diye ne kadar alttan alir fedakar davranirsan okadar yipraniyosun .
Cunku karsinda bunlari anlayabilecek karaktere sahip birileri yok.
Zaten oyle olsa karsilikli anlayis olurdu.
Bastan bazi seylere mudahale edemeyince sonradan olmuyor yada zaten sen mudahale edemiyosun artik.
Bende boyle daha evliligin ilk gunlerinde kv kp yuzunden evliligi sıkıntıya girmis biriyim.ustelik durumum biraz farkliydi ozel ve gecerli sebeplerim vardi.kimse anlamadi noldu sonra bir iki derken ufak ufak esimle tartismalar anlasmazliklar basladi ve hic hos olmayan seyler yasandi.aradan cok zaman gecsede hala daha ozmnlarin acisi var.
Agzinla da soylesen hareketlerinlede belli etsen anlamak istemedikten sonra naparsan yap an-la-ta-mi-yo-sun.
Onun icin en iyisi once kendini dusuncen.
Aen ne kadar goruyosan herkese okadar gostercen.
Bazen surekli konusarakta olmuyor.konusmak anlasmak anlamak icindir ama surekli surekli tadi kaciyor artik bazi seylerin.

Yazmamisim orayi kv kp yasadigimiz sehirde 3cocugu daha oldugu halde .
Dusunmusler bizde kalmayi dogru bulmuslar.dedigim gibi bazi sebeplerim vardiki birak baska cocuklari olmayi evde oturur yine benim eve gelmezlerdi yani okadar anlayis bekledigim bi durumdaydim.sonra nemi oldu geldiler gittiler geldiler gittiler en sonu artik dedim bu boyle olmuyacak konustum kv.hic orali bile olmadi ama kp Allahtan ben durumun farkindayim ve hata bizde kv cok dedim oraya gitmemiz dogru olmaz simdi ama kizim anlatamadim dedi.bunlari yasadigim da iki aylik evliydim.kv rahat durdumu hayir.en sonda iste bizim hala daha atlatamadigimiz seyler oldu.
Simdi hala daha oyle ama artik umursamiyorum.

Back
X