- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
eşin arıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet normalden çok çok fazla hemdeeşin arıyor mu?
blöf sanıyor çünkü.evet normalden çok çok fazla hemde
ben pek açmıyorum
ve aramamasını söylüyorum
çünkü en azından bu arada kendi dersime odaklanmak istiyorum
bayağı yumşamış gibi cevaplar yazıyor
ama umrumda değil ne söylerse söylesin patlıyorum ben
yazma diyorum aramada sayki boşandık yani ben öyle dedikçe umursamadıkça binlerce kez arıyor
bende konuşmuyorum bahanelerle açmıyorum
sürekli sen ailenle yaşamak istiyorsun git yaşa umrumda değilsin diyorum
oda ben öyle birşey demek istemiyorum ama sen onların konusunu açınca sinirleniyorum diyor
bende onların konusunu açmamıştım ama sen söz bahsi ailense a desem bile yeter diyorum
sonra işte sen beni sevmiyorsun diyor
bende sana oturup sevgimi anlatacak halim yok
nasıl hissediyorsan öyledir duygular karşılıklıdır diyorum
yani gitti gideli sallamıyorum
bugünde sana beni aramamanı söylemiştim neden arayıp huzursuz ediyorsun dedim (ben açmayınca neden açmıyorsun demesi huzursuz eden konu)
buradayken ailemle beraber yaşayacaksın baskısıydı oradaykende bunu mu buluyorsun huzursuz edecek dedim ama ben senin amacını anladım sen sınavdan geçemememi istiyorsun dedim
oda bana işte sen kılıf arıyorsun kendine dedi
bende ona ben kılıf aramıyorum ben 2 yıllık evliliğimde ne katabildim ki kendime, amaçsız insanların kahrını çekmekten kendi amaçlarımı göz ardı ettim. ben sen ve ailenin kahrını çekmeye evlenmedim. senin ailenin kahrını çekeceğime gider kendi aileminkini çekerim dedim
oda bana galiba sen boşanmak istiyosun dedi
aynen öyle dedim. o zaman cesaretli ol bitirelim dedi bende ben cesaretsiz değilim sadece karakterliyim ve senin kültürüne göre evliliklerde ya kuma gelir yada 15-20 kişiyle birlikte yaşanır bu yüzden karakterli bir aile kurmak sana zor geldi. boşanabiliriz benim için hiç bir sıkıntı yok. arayabilirsin istediğini dedim...
oda seni aramamam için böyle yapıyorsun yazmış bende cevap vermedim
ben ona söyledimblöf sanıyor çünkü.
boşanacak kadar cesaretin olmadığına inanıyor.
sen ona öfkeni ve sebeplerini anlatıyorsun. o hala ben sinirden söyledim diyor. ne kadar güzel gönül alıyor.
hala mı ailesi?pesss.ben ona söyledim
benim korktuğum çekindiğim hiç birşey yok ortada
sen zannediyorsun ki ailem bazı şeyleri hissetmiyor
Aptal değil o insanlar huzursuzluğumu hissediyorlar
ben kaç yaşında insanım ben senin gibi annemi arayıpta ondan onay almam boşanacağım diye dedim
ben düşünür taşınırım ve bu kararda isem onlarla paylaşır ve bu işi hallederim
ama senin tabi illaki birileri ile konuşman gerekli yoksa karar veremezsin dedim
ben kesin ve netim sen farkında değilsin dedim
asla bu saatten sonra aileni istemiyorum
ister iyi olsunlar ister kötü bana duygu sömürüsü yapıyor seninde annen baban var gelininiz böyle yapsa ne hissedersin diye
bende eğer benim annem babam imkanları varken
her sorumluluğu geline yükler ve mutsuz ederlerse
gelinde kardeşimde annem babam yüzünden mutsuz olursa
benim annem babamda böyle davranılmayı hak ediyordur dedim
bunu gitmeden önce söylemiştihala mı ailesi?pesss.
Ağzına sağlık ohh beeşime öyle şeyler söyledim ki kızlar
2 yılın birikimiyle bende şaşırdım kendime![]()
yazdım ama çok uzunAğzına sağlık ohh be
evet yazışıkBunlar yazışma şeklinde mi oldu?
Cevap verdi mi?
yazdı yazdı bayağı birşey yazdıAboow ağzına sağlık iyi etmişsin içini bi güzel dökmüşsün. ne cevap yazdı ya da hiçbir şey yazmadı mı çok merak ettim?
ben inanmadım eşine. sen inanıyor musun?yazdı yazdı bayağı birşey yazdı
sürekli benimle aynı düşüncede olduğunu
asla kimsenin gelip aylarca kalmayacağını ve aramızda ki diğer problemleride cozebilecegimizi
ben boşanmak istediğimi söyledim
oda ben boşanmak istemiyorum dedi problemlerimizi çözebiliriz dedi
o kız kardeşlerinin ve annesinin yaptıkları için özür diliyorben inanmadım eşine. sen inanıyor musun?
çocuk olunca eskisinden de beter olur.
bak hala yazışmalarda sana veya ailene laf vuruyor.
sanırım hala özür dilemedi geçmişte yaptıkları için, iftiralar için, ailesinin yaptıkları için.
bu kadar şey, "sinirlendim" şeklinde açıklanamaz.
kendi yaptıkları içinde özür diledi ama ben artık bir özürle kapanacak yaralarım yok benim dedimannesi ve kızkardeşlerinin yaptıkları için özür dilemiş peki kendi yaptıkları için ne dedi peki