Bence geldiginde oturup konusun güzelce hazır tavrınızı da koymusken. yahut bir evlilik terapistine gidin.
Yani olaylar olmus bitmis o zaman bir tepku koyamamissiniz simdi kalkip unutamiyorum diyip diyip en başa döndürüyorsunuz. belki o da dersini alacak, siz hem unutamiyorum diyorsunuz hem bosanmiyorsunuz. hem arama konusmak istemiyorum dersime bakicam diyorsunuz hem uzun uzun mesajlar atiyorsunuz..
Bence sizin icin en iyi sey hep kisisel bir psikiyatrist hem de çift terapisi. ben asilamayacak bir problem görmüyorum. turkiyede çoğu evliligin problemidir bu kv ve erkek tarafı, cogu koca da dengeyi tutturmayı geç öğrenir. ya da kimi erkekler de daha zekidir ve hic ailesini karıştırtmaz. bu biraz da kendi seçtiğiniz eşle alakalı.
Siz üzerinizdeki bu melankolikliği atmadıkça zaten boşansanız dahi öyle aman aman mutlu huzurlu olmazsınız bence.
Bu saatten sonra da burada kendinize çözüm ararken daha da hınçla dolacağınıza bir uzmandan destek almak en doğru hamle olacaktır. Çünkü ben burada size amaan cekme o adami yeter bu kadar zaman cektigin boşa derim, ama aynısı başıma gelince ben de uzun müddet düzeltmeye çalışırım belki de boşanmam, cekilmesi en kolay acı baskasının acısıdır diye bosa dememisler. gaza gelip de yanlış kararlar vermeyin.