- 10 Kasım 2015
- 32
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi acramionaa
Bu direksiyon neden bu kadar zorlaştıı zaten stajyere kaldık ne bu ya birde motoru parçaları sordular tek tek
ağlamak istiyorum 4. girişi olan kızda kaldı stop ettirmiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hata hakkimi olurmus trafikte.Tanıdık olunca tolerans mı sağlıyolar? Sağ sinyali unuttum diye direk in dedi hata hakkım iki değil mi
Sinyalden bahsediyoruz dimi cocuklar oyun icin direksiyon basina gecince oynadiklari seyE sınavında kuralıysa bana uyarı vermeliydi usta şöforlük bekliyosa stajyer yapmasın o zaman
bende dersten geldim biraz önce.Durdu bana akuyu fln göstertti bence bu ben biliyorum havalarındaki insanlar yüzünden gelen bir uygulama hiç bilmeyenlere olan oldu :SBu direksiyon neden bu kadar zorlaştıı zaten stajyere kaldık ne bu ya birde motoru parçaları sordular tek tekağlamak istiyorum 4. girişi olan kızda kaldı stop ettirmiş
![]()
Dün haberim oldu sabah baktım o şekilde yaptım sınav alanındaydık akan bir trafik yoktu tek seferde indirdi çok katıydı üstelik ani fren yapmamı da istedi ve bu derste öğretilmedi banabende dersten geldim biraz önce.Durdu bana akuyu fln göstertti bence bu ben biliyorum havalarındaki insanlar yüzünden gelen bir uygulama hiç bilmeyenlere olan oldu :S
Sizin hataniz cok basit unutulmamasi gereken birsey,beni birakti tavrindasiniz hata yapmissiniz kalmissiniz alinicak gucenicek bi durum yok.Çok komik bebekler bile kullanıyo ben unutmuşum ah ne aptalım hergün araba sürüp sınava giriyordum halbuki
Bu direksiyon neden bu kadar zorlaştıı zaten stajyere kaldık ne bu ya birde motoru parçaları sordular tek tekağlamak istiyorum 4. girişi olan kızda kaldı stop ettirmiş
![]()
evet birde o uygulama çıkmış olurda karşımıza hayvan insan çıkarsa ani fren alışkanlığımız olsun diyeymiş :SDün haberim oldu sabah baktım o şekilde yaptım sınav alanındaydık akan bir trafik yoktu tek seferde indirdi çok katıydı üstelik ani fren yapmamı da istedi ve bu derste öğretilmedi bana