Yine kanserim korkusu

gkulata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
725
1.101
63
Bir önceki konumda bahsetmiştim, 1 aylık evliyim henüz tam ilişkiye giremedik. Yarısına kadar girince kanama oluyor. Bu sebeple artık aşırı stres oluyorum denemek bile istemiyorum. Bir noktadan sonra acıyor hemen duruyorum ama bakıyoruz yine kanamış. Çok kanama değil ama yarım avuç içi kadar.

Neyse, nihayet doktora gitmeye cesaret bulabildim yarın sabah gideceğim. Ama daha önce aşırı adet görüyorum diye kadın doğuma gittiğimde kötü şeyler öğrenmiştim. Ameliyat vs geçirdim ağrılar acılar vs. Yarın sabah yine kötü haber alacağım diye anksiyete krizindeyim. Gerçi forumlarda baktım benim gibi olanlar genelde kalın kızlık zarından olmuş o da ameliyatla geçmiş.
Nefes alamıyorum resmen anksiyeteden. Kötü şeyler olmayacak ve her şey normal olacak dimi?

Kanser ve cinsel ilişki bağlantısını çözemedim 🤦‍♀️
Her ilişkide kan olması miyom veya vajinal kist sebepli olabilir diye okudum internette. Benim de yumurtalık kisti ile başlamıştı her şey ordan taktım kafama.
Bir de önceki de böyle çok kanama sonrası ortaya çıkmıştı ama alakasız galiba. Sağlıklı düşünemiyorum pek.

Her ilişkide kan olması miyom veya vajinal kist sebepli olabilir diye okudum internette. Benim de yumurtalık kisti ile başlamıştı her şey ordan taktım kafama.
Bir de önceki de böyle çok kanama sonrası ortaya çıkmıştı ama alakasız galiba. Sağlıklı düşünemiyorum pek.
Kötüyü çağırmayın bu tarz vakalarla cebellesen milyonlarca insan var ve kanserle devam etmiyor bu hastalıklar. Tedavisi var, nadir olan olaylar sizi bu kadar korkutmasın.
Kötüyü çağırmayın lütfen.

Google a basim agriyor yazsaniz kansersiniz yaziyor o yuzden hic bakmayin bence. Bunun cok fazla sebebi olabilir basit bir sey de olabilir erkenden ogrenip tedavi olmakta fayda var. Sebebini bilmeden en kotusunu dusunmek size zarar verir. Lutfen kotuyu dusunmeyin icinizden hep olumlu seyler dusunmeye calisin evrene olumlu enerji gonderin

Allah’ın izniyle hiçbir şey çıkmayacak. Kalın zar diye tahmin ediyorum ben de. Mutlaka haber ver doktordan çıkınca.

Kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum kendinizi boş yere üzmeyin, benimde ilk evlendiğimde uzun bir süre ilişkiden sonra kanamam olmuştu. Sonradan düzelmişti sebebini bilmiyorum, doktora gidin içiniz rahat etsin

Bu kadar stres yapıyorsanız bir psikiyatriste de görünseniz çünkü iki durumu bağdaştırmak zor

Rahim kanserinin de yaşı var demişti doktor otuzdan sonralarda . Ayrıca cinsel ilişki de ki kanamadan kanser sonucuna kim vardı. Siz mi birinden mi duydunuz.

Back
X