Yıne kapıyı cektı gıttı....

belki evde tartışmanın büyümemei için evden uzaklaşıyordur sen de kendisi de sakinleşince dönmek için

Konuyu okumak için 20 dakika harcadım.
Lütfen biraz özen gösterin türkçemize...
Konu sahibi arkadaşım sana gelince de,daha önce evden gitme sebepleri nelerdi ve eşinizle siz kaç yaşındasınız?

Maalesef bazı ilişkilerde süre gelen bir sıkıntı bu. Erkekler konuşmak istemedikleri zaman çekip gidebiliyor yada araya mesafe koyarak konuşmuyor, seni yok sayıyor. Bizler ise peşlerinde koşmaktan harap oluyoruz. Yaşattıkları kaybetme korkusunun, ya giderse, ya dönmezse endişesinin içerisinde kendimizi yiyip bitiriyoruz. Olacak olan oluyor ki bunu engellemeye hiçbir şart altında gücümüz yetmez. İçindeki acıyı, yaşadığın hayal kırıklığını anlıyorum ve sanıyorum ki şu an istediğin tek şey dönmesi ve senin yanında olup elini tutması. Bilmeni isterim ki o istemediği sürece gelmeyecek, sen arayıp gel dedikçe de kendini naza çekecek. Beklemekten başka yapabileceğin hiçbir şey yok canım. Eğer yapabiirsen sende bu süreyi kendini dinlemek için kazanılmış bir vakit olarak değerlendir ve gerçekten kendinle ilgilen. Çok bunaldığın zaman kalem kağıt al eline duygularını yaz ve asla unutma sen herkesden değerlisin...

Bekarken de böyleymiş
Tribini çekmeye razı olup evlenmişsiniz
Madem hep böyleydi evlenirsin evlenmessin o beni bağlamaz da
Bari masum bi yavrunun günahına girmeseydiniz, bu adamın çocuk neyine

bu nasıl bir yazı biçimidir.özen gösterin biraz ya...

kanlı tavuk'tan son satıra atladım valla..

eşinizin ilk değil bu evi terkedişi anladığım kadarıyla..

sanırım alışkanlık olmuş bu,her döndüğünde nede olsa evde onu bekleyen karısı var..

ben olsam o kapının kilidini değiştirir,babama gider bir kaç gün kafa dinlerdim.eşimede mesaj atardım.kilidi değiştirdim bi kaç gün yokum diye

Yok oyle yagma benı her zaman evde bulamaz dun yokken gelmıs ztn evde yokmusum annemı aramıs, valla gelıp elımı tutmasını vs beklemedm sadece bu huyunu bıan once bıraksın ıstıyorum. Daha oncekı tartısmalarda anasıgıl yuzundendı.

Bırakın anasını danasını Allah aşkına yaa. Eşinizle konuşup sorunun köküne ineceğinize anasıgil anamgil tutturmuşsunuz? Kocayla kavga eden sizsiniz anasının ne suçu var.

giderse gitsin boşverin .nasıl olsa evine bakmak zorunda maddi yönden siz eşinize güveniyorsunuz nede olsa,çalışmayacağınıza görede sıkıntı yok.adamın varlığı yokluğu belli değil se, zaten evde bir görüntüden ibaretse, gitmesi sizi niye üzüyorki anlamadım.

Son düzenleme:
cnm benım esımde napardı sevgılıyken bılıyormusun..
baska memleketlerdeydık..
4 5 gun aramazdı benı...
acıklamasıda : sınırlıyken senınle konusursam kalbını kırarım..
telefonda ıletısım cok zor oluyor ve kalbını kırmak istemiyorum diyordu..

belkı senın esınde bole dusunuyordur... dıye geldı aklıma..

Iyide bu adam evlenmeden öncede böyleymiş bukadar sorun edicektin de neden evet dedin? Ve bu adamın böyle olduğunu bile bile neden bebek yaptın bak elini kolunu bağlıyor şimdi... Adam gidiyor diye bende gidicem diyosun:) ee ne olucak? Sen git o gitsin sen git o gitsin. . . Sonuç? Hiiiçç... Ya oturup inatla konuşssanız böyle olucaksa hiç olmasın de gerekiyorsa bitirceğini söyle tepkilerini ölç. Ve anladığım kadarıyla biraz keyfine düşkün birisin. Adamda bazı şeylere katlanamayıp evden kaçıyor gibi... Eşinle konusmaktaanbaska bir çaren yok zorlada olsa dinleteceksin kendini

bir gün tamamen çekip gidicek korkusuyla yaşanmaz canım, ayrıl, güvencen varsa tabii.

nasıl kyfıme duskunum?3kere yptu bunu. Daha ne yapayım

bn esımı sevdıgım ıcın uzuluyorum, 1.agladım.2.uzulmedım.3.de bnde gıttım, ama boole olmamalı.
Dogru anasının ne sucu var! Herkez aılesnden gordugunu uygular.doldurmaya calısmalar, ıftıralar , karalama kampanyaları yapan bı aılesı var.umrumdada degıl.Ama sua var bırerkegın ıradesı saglam kısılıgı duzgunse anababası hıc bısı yapamaz, ıs erkekte bıtıyo.oglum bılerek olmadı ama hc pısman degılım, dun sankı acımı hıssettı yuzume bakıp anca guldu herseyı unutturuyo .

Çok üzücü bir durum..
En çok da bırakıp bırakıp gitmesi…belirsizlik içinde kaybolması…
Öfkeni dağıt bir şekilde ama ev terk edilmez.. kadın bırakılmaz… erkekler ne zaman bunun mantığına varacaklar acaba….

Aileler doldurabilir, cahilce davranabilir ama onların suçu yok, suç oğullarında. Madem sinirli biraz dolaşsın gelsin konuşun ama bu şekilde ev terketmek olmaz.

eşinizin en ufak tartışmada evi terk etmesi çocukça bir davranış.
aklı başına gelene kadar,bu davranışı bırakana kadar kesinlikle yumuşamayın.
bundan önceki evi terk etmesindede bir daha yaparsan beni evde bulamassın demişsiniz.
burada ki kasıt beni her zaman mı evde bulamassınız yoksa annemlere mi giderim durumu?
bir laf ağzınızdan nasıl çıktıysa öyle uygulayın,yoksa inandırıcılığı kalmaz,aynı şekilde devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…