Yine kararsızlığım

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
Merhaba herkese, uzun zamandır çalışmıyorum erkek arkadaşım askerde, 2 hafta sonra izine gelicek ve 2 hafta burada olucak. Neyse dün bi eskiden çalıştığım, bir abiyle karsılastım, belediyede çalışmaya başlamış ve güzel bir rütbesi var. Bana çalışıyomusun diye sordu, bende hayır dedim. Pazartesi gel yanıma dedi. Sanırım güzel bi iş imkânı sunucak bana.

Ama erkek arkadasım la vakit geçirmek istiyorum. Yanı onun burda olduğu sürede, işe girersem o kadar hayalimizi bosvermiş olucam. O gittiğinden beri evdeyim, o izine gelirken ise girmem, haksızlık olur bize. Ailemde bi yandan git diyolar. Adam bi iş imkânı sunarsa ona ağustosta baslabilirim desem ayıp mı olur ki. Yada hiç gitmesem mi. Kafam o kadar karıştı ki, böyle konularda fazla ince düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor?

İş daha onemli gibi geldi bana
Tabi ki önemli, ama erkek arkasımla vakit gecirememek üzer beni, 6 aydır görmüyoruz birbirimizi bu günlerin hayalini kurduk hep. O izinden gittiğinde çalışmayı düşünüyodum, ama erken çıktı bi fırsat önüme. Adamla konuşup 1 ay ertelesem nasıl olur ki

Cagirdigi gun git yanina..teklifi neymis ogren belkide sana uygun olmiycak.. Uygunsa teklifi 1 ay sonra basliya bilir miyim dersin mazeretini soylersin.. Gerisi kismet.. Hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba herkese, uzun zamandır çalışmıyorum erkek arkadaşım askerde, 2 hafta sonra izine gelicek ve 2 hafta burada olucak. Neyse dün bi eskiden çalıştığım, bir abiyle karsılastım, belediyede çalışmaya başlamış ve güzel bir rütbesi var. Bana çalışıyomusun diye sordu, bende hayır dedim. Pazartesi gel yanıma dedi. Sanırım güzel bi iş imkânı sunucak bana.

Ama erkek arkadasım la vakit geçirmek istiyorum. Yanı onun burda olduğu sürede, işe girersem o kadar hayalimizi bosvermiş olucam. O gittiğinden beri evdeyim, o izine gelirken ise girmem, haksızlık olur bize. Ailemde bi yandan git diyolar. Adam bi iş imkânı sunarsa ona ağustosta baslabilirim desem ayıp mı olur ki. Yada hiç gitmesem mi. Kafam o kadar karıştı ki, böyle konularda fazla ince düşünüyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Belediyede çalışmak iyi oluyor diye biliyorum. Uzun zamandır da çalışmıyormuşsunuz. Erkek arkadaşınızla mesai sonunda ve haftasonu dolu dolu vakit geçirirsiniz. Bu zamanda bu imkanı kaçırmayın. O iş bir ay sonra orada olmayabilir.

Cagirdigi gun git yanina..teklifi neymis ogren belkide sana uygun olmiycak.. Uygunsa teklifi 1 ay sonra basliya bilir miyim dersin mazeretini soylersin.. Gerisi kismet.. Hakkinda hayirlisi olsun
en mantıklısı dediğiniz gibi galiba, teşekkür ederim

Belediyede çalışmak iyi oluyor diye biliyorum. Uzun zamandır da çalışmıyormuşsunuz. Erkek arkadaşınızla mesai sonunda ve haftasonu dolu dolu vakit geçirirsiniz. Bu zamanda bu imkanı kaçırmayın. O iş bir ay sonra orada olmayabilir.
Onu da çok düşünüyorum. İş bulmak gerçekten çok zor bu devirde.

keşke biri benide çağırsa iş var gel dese:KK14:
Normal bi zamanda olsa koşa koşa hiç düşünmeden giderim. Ama dediğim gibi o kadar bekleyiş var o yokken hiç iş arayışında olmayıp o gelince işe girmek üzer beni

İş önemli. Uygun bir işse çalışın. Partneriniz de saygı göstermeli. Hem de tüm tatilini sizinle mi geçirmeli? Ailesi arkadaşları da var. Mesai çıkışlarında görüşürsünüz.

Her seyden bihaber bir kisilik gordum karsimda. Ulkede % 10 issizlik orani var, millet kan agliyor. Siz laylaylom. Hic calismamissiniz, calismaya da niyetiniz yok.

15 gune nasil hayaller sigdirdiniz merak ettim gercekten.

Canım benimde sevgilim ağustos gibi izne gelecek. Ve ben şu an ki işimden memnun değilim çıkmayı düşünüyorum ama sevgilim gelince yıllık iznimi kullanıp öyle çıkmayı düşünüyorum. Geçen hafta bir holdingteki çalışan tanıdığım iş teklifi sundu çok istememe rağmen reddetmek zorunda kaldım. Ya bazı şeyler nasip. Ama onunla o kadar plan yapmışken geri dönemezdim. Ve ben onunla vakit geçirirsem mutlu olacağımı düşündüm ve öyle davrandım. Sonuçta aylarca uzak kalmışız. Kalbinden geçeni yapmalısın

Canım benimde sevgilim ağustos gibi izne gelecek. Ve ben şu an ki işimden memnun değilim çıkmayı düşünüyorum ama sevgilim gelince yıllık iznimi kullanıp öyle çıkmayı düşünüyorum. Geçen hafta bir holdingteki çalışan tanıdığım iş teklifi sundu çok istememe rağmen reddetmek zorunda kaldım. Ya bazı şeyler nasip. Ama onunla o kadar plan yapmışken geri dönemezdim. Ve ben onunla vakit geçirirsem mutlu olacağımı düşündüm ve öyle davrandım. Sonuçta aylarca uzak kalmışız. Kalbinden geçeni yapmalısın
Sevgiliyle gezmek için bu zamanda iş imkanını geri çevirmeye nasip deniyorsa ben nasip kavramını çok yanlış anlamışım.

Sevgiliyle gezmek için bu zamanda iş imkanını geri çevirmeye nasip deniyorsa ben nasip kavramını çok yanlış anlamışım.

Bu benim görüşüm ve herkes aynı düşünmek zorunda değil.
Ben mutlu olacağım şekilde yaşamayı seçiyorum fırsatları tepme pahasına da olsa.
Siz olsanız kendinizce karar verirdiniz bende kendi yaptığımı paylaştım konu sahibine.
Sonuçta yine kararı verecek olan o, herkesin düşüncesine saygı duyarım.

Herkes iş arıyor. Sizin sırf bir yerde tanıdığınız var diye iş kucağınıza düşüyor siz gitsem mi diyorsunuz. Zaten bu belediyeler akraba eş dost bilmem neyle doldu. Bence de gitmeyin

Her seyden bihaber bir kisilik gordum karsimda. Ulkede % 10 issizlik orani var, millet kan agliyor. Siz laylaylom. Hic calismamissiniz, calismaya da niyetiniz yok

15 gune nasil hayaller sigdirdiniz merak ettim gercekten.
İşsizliğin farkındayım bende, laylaylom olduğu mu nerden çıkardınız ki, o kadar vasat işlerde çalışıp kötü tecrübeler edimdim ki çalışmayı düsünmüyodum, o yüzden aylarca calısmadım. Daha dün izinden sonra çalısayayım, boş durcağıma diye düsündüm, ve o abi çıktı karsıma. Ben daha çok duygularımla, hareket eden bir insanım bu da etkiliyor kararımı. Ne yaparsam mutlu olurum diye düşünüp öyle veriyorum kararımı. Bu umursamaz bi kişilikte olduğum kanısına vardırmaz beni.

X