kızlar kafam çok karışık. aslında anlatacak pek fazla bişey yok..eşim çocuk istiyor ben sürekli erteliyorum.. aramızda hiç bi sorun yok şu an. ama ben kpss ye hazırlanıyorum, özel sektörden çok yoruldum. tek hayalim memurluk şu an.. bi taraftan borç, kira, faturalar derken ne kadar istesekde ben erteliyorum bebeği.. eşim beni o kadar çok severki her dakika gözümün içine bakar. ama bugünlerde abarttı sanki. beni çocuğu gibi seviyor adam. yaa ben artık bi bebek istiyorum diyor. düşünsene ne kadar güzel olur, ne kadar mutlu oluruz falan deyip duruyor. artık yaşının geldiğini,baba olmak istediğini, ilk günden beri çok istediğini ama durumumuzdan dolayı dile getirmediğini falan söylüyor. ama ne kadar beklesek de ona göre bi 5-10 sene rahatlayamazmışız. bi şekilde büyürmüş, rızkıyla gelirmiş bebek... vs vs... onun böyle istekli olmasıı beni çok mutlu ediyo ama şu an bebeğim için erken olduğunu düşünüyorum ben. ona istediğim gibi bi hayat sunamayacaksam doğurmanın bi anlamı var mı sizce ? hem ben çalışmadan geçinmemiz çok zor..
eşimin beni gaza getirmesinden çok korkuyorum

eşimin beni gaza getirmesinden çok korkuyorum