- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
yapıcamLutfen yorum yapmayin... insanliktan cikmissiniz hepiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapıcamLutfen yorum yapmayin... insanliktan cikmissiniz hepiniz
Gene manyak esimle kavga ettik en son 1 hafta onceki buyuk kavgamizdan sonraki kavgamz uc dort gun iyi olduk sonra kopeklesdi gene... tobe estagfr... gezmeye gtmsdk eahatszlandm braZ hamilelgmdn dolayı eve gldk intrnetten tvde bi flm acti gecti yatti salonda bnde obr koltukta film biraz ilerledi sabotaj diye bi film bi baktm ole bole degil kadinlar cirilciplak gsteryolar borden bagardim kapat sunu kapag dedim bagarma dedi suraya bak ya sana normalmo gelio dedim ilerletti braz gene ayni sonra snorlndm kalkdm fisi cektim geldi pesmden sacimi cekti dovdu kolumi skti pislik . Hala izlmye devam etti elime bicagi alip gttim iceri bdaha ckarsa kesicem kabloyu dedim ciktgi yerlerde kapatti ilerleetti sonra tlfnu caldi firlattim ona dgru oda kumamdayi bana frlatti sonra kapatmis filmi ben icerde aglarken bide kufur edyo laney poslk hayvan kocamdan nefret edyorum nefret :-(
Insan olmadgnı kabul ediyosun yaniyapıcam
kesinlikle seninle aynı familyaya girmiyorum bu durumda insan olmama imkan yok..Insan olmadgnı kabul ediyosun yani
Insan olmadgnı kabul ediyosun yani
Güzel.. insanin kendin bilmesikesinlikle seninle aynı familyaya girmiyorum bu durumda insan olmama imkan yok..
kocaya acıdım ben şimdi gitse başka bir kadına neden gittin de denmez...Psikoloji gitmiş bunun ya 7/ 65 miş nesin sen maganda mı ahahahaaa hiç güleceğim yoktu onu bunu fırlatmak az gelmiş yakında çekersin tabancayı vurursun da sen. Acil yardım lazım sana kızım..
Cok bliyosun sen ama herseyi bilme bence haddini bilmen yeterPsikoloji gitmiş bunun ya 7/ 65 miş nesin sen maganda mı ahahahaaa hiç güleceğim yoktu onu bunu fırlatmak az gelmiş yakında çekersin tabancayı vurursun da sen. Acil yardım lazım sana kızım..
Hahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!kocaya acıdım ben şimdi gitse başka bir kadına neden gittin de denmez...
edepsizHahha... hic gulesim yoktu o karı sen olda bari yabancılık cekmeyelimm !!
Edepsiz benmiyim yoksa o kelimeyi soyliyen senmi sen insan olsan o kelimeyi kullaazdın by : EDEPLIedepsiz
Nolur yaz.. uyuyamam geceKızlarr cevap yazmayın şuna artık yazsın dursun kendi başına sanırım böyle tatmin oluyor kendisi oyun arıyor kendine oyuncak bebek alsın da oynasın alıştırma yapmış olur. İnadına yapıyor şu anda. Kibledik zaten yönetim gerekeni yapar kendi kendine konuşsun terbiyesiz ne evli ne hamile insanları kandırıp prim yapmaya çalışıyor aklınca.