yine kavga,yine kavga..

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
Kızlar aslında konu açıp açmama konusunda çok düşündüm ablama anlattım önce bide sizin fikirlerinizi almak istiyorum
Sabah yine tartıştık sevgilimle,daha doğrusu dün tartıştık bugün de devam etti..
dün sabah msj attı görüşelimmi diye bende tmam dedim sonra saat 2 gibiydi msj attım ben erken çıkıp okula geleyim dedim,oda 4buçuk gibi çık dedi.(mesaisi 5 te bitiyo)
neden erken gelmemi istemiyosun dedim işim var brz dedi,çok soğuk bi msj attım askım fln demedim hiç.anladı bozulduğumu noldu dedi.ben de dedimki işim var diyosun ne olduğunu açıklamıyosun geliyim diye öyle söylüyosun dedim.
ordan kavga çıktı işte.ama daha öncede oldu bu yanına gitmek istedim diye kavga çıkardı..
sevgilim okulda bi hocayla tartıştı bundan 1 ay önce araları bozuk şu anda.
bunu bahane etti,yanıma gelirsen sorun olur dedi,hep kendini düşünüyosun bencilsin filan dedi..
herkesin gözü üzerimde geldiğinde yanlış anlayabilirler dedi.
bende neyi yanlış anlıycaklar ben sevgilin değilmiyim dedim.
kavga büyüdü bugünde çok kırıcı şeyler söylendi
msj attım benden birşeyler saklıyosun o yüzzden beni istemiyosun dedim,ne halin varsa gör,dedim kapattım telefunumu.acmadım hala.yine ben mi abartmışım sizce
huzursuzum hep kötü şeyler hissediyorum bilmiyorum yanlış hisler mi bunlar acaba.

anlamadım sevgilini saklayacak bi sey yoksa niye erken gelmeni istemiyor sebebini acıklasın

gecende kıskanılcak bişi yok kıskanmıorum die konu acmıstın belkide kıskanacak sorun cıkaracak bişi arıosundur

Erkek arkadasınızda sızın gıbı ogrencıyse eger gercekten bıseyler karıstırdıgını dusunurdum bende sızın gıbı..Yanı oyle bıle olmasa yanlıs anlayabılecegını dusunup ona gore bunun acıklamasını sıze yapması gerekli Önceden..Tabi mantıklı ve tutarlı olmalı.. Sizi ortamdan uzaklastırmak ıster bı havası var...Şahsen buradan ben bıle sınırlendım.Sen nasıl sakın olacaksın ki!

benım bu ılıskıler konusunda ogrendıgım tek sey su eger suphelenıyosanız kesın altından bısey cıkıyor.kadınların 6.hıssı yanılmıyor pek.sız bence erken gıdın ona gorunmeyın bakın bakalım neler donuyor.5oluncada yenı gelmıs gıbı yapın.erkek mılletının ısı bellı olmuyor en ıyısı uyanık olup anlamaya calısmak.benım fıkrım bu belkı baskasının aklına daha ıyı bır fıkır gelır yazar.

bence bu aralar bu konuyu kapat. üzerinden biraz geçsin,habersiz git.tabi bunu bilerek yapmış gibi olma.aradım aradım telin kapalı çıkıyordu falan de.yine biraz anlar bilerek geldiğini ama şimdi yaparsan iyice bozulabilir.oraya gitmen şart canım bu işte bir iş var bence.ama biraz zaman geçsin.

Ortamını ve neler yaşadığını bilmeyebilirsin. Bir de her insanın huyu farklıdır, benim esim de istemez. Hatta gecen gün ofiste bir ısı vardı beni arabada bekletti:)
Bazı erkekler eslerini ya da sevgililerini is hayatından uzak tutuyor bazıları ise tam tersi gelsin gitsin istiyor.
Yine de dikkatli olun ama cok da sorun çıkarmayın bence

Bilmiyorum neden böyle davrandığını,bundan bir hafta filan önce bana haber vermene gerek yok istediğin zaman gelebilirsin demişti şimdi böyle davranmasına anlam veremiyorum.

canım bence de habersiz git; ama mutlaka birsebebin olsun ve sürpriz yaparak git.bozulursa anla ki bir şey var. okulunda tanıdığın arkadaşı filan var mı? arkadaşlarını tanır mısın yani:?

işim var diyorsa işi vardır.biraz kuruntu yapmışsnız gibi geldi bana..her zaman her istenilen saatte herkes müsait olmayabilir,segiliniz eşiniz dahi olsa bu kişi.müsait değilim denildiğinde her zaman altında birşeyler aramayın.istediğin zaman çık gel dediğine göre bir daha saat bildirmeden gidin..

canım bence de habersiz git; ama mutlaka birsebebin olsun ve sürpriz yaparak git.bozulursa anla ki bir şey var. okulunda tanıdığın arkadaşı filan var mı? arkadaşlarını tanır mısın yani:?

habersiz gidicem de bunu ne zaman yapsam bilmiyorum.evet bütün arkadaşlarını tanıyorum en samimi olduğu iki arkadaşı okuldan dğl,okulda da iş arkadaşları var

aslında bende kuruntu yapıyorum belkide diyodum ama ilk kez olmuyo bu malesef

Başıma buna çok benzer bi olay gelmişti. İstediğin zaman gel lafı sende güven sağlamak için kullanılır. İş ciddiye binince yani gelmeye kalkınca da bahane bulunur. Benim de zamanında öğretmen bi sevgilim vardı o da aynısını yapardı. Utanıyorlar mı anlamıyorum.. Kavga etmişse etmiş bize ne yani senin yüzünden mi kavga etmiş! Okula girmek mi yasak! Yakalanmak daha fazla duyulmak istemiyor. Siz başbaşa kaldığınızda sana mükemmel davranabilir ama toplum içine birlikte çıkamıyorsanız arkadaşlarıyla toplanıp bi şeyler yapmıyorsanız bu çocuğun niyeti ciddi değil. Adam gibi açıklama yapsın o zaman ne işi olduğunu güzel dille anlatsın. Hayattan soğursun. Benden söylemesi..

Bence çok çocukça davranmışsın.
İşi olabilir, hem daha altı üstü sevgilisisin sadece, eşi veya nişanlısı değilsin.
Arkadaş ortamına olabilir ama iş ortamına seni götürmekten çekinmesi doğal.
İnsanlar anlayışlı olmayabilirler çünkü.
Hem işiyle ilgilenemezdi sen yanındayken.
Heleki açığını arayan biri varmış ortada.
Hemen nerden çıkarıyorsunuz aldatmayı takip etmeyi filan anlamıyorum.
Bu kadar güvensiz ilişkiden bişey olur mu sence?
Olgun ol biraz.

adamın işi yeterince zor bide sen zorlaştırma güzelim ya, şuan bizde sınav dönemi mesela belki onlarda da öyledir, çalışıyomusun bilmiyorum ama çalışmaya başlayınca anlarsın onu, yanına gitmeni istememesi belki senin aşırı kıskançlığındandır, öyle bir konun vardı diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…