Yine kaybediyorum galiba bebeğimi :((

musmutlu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
301
21
98
İstanbul
Ağlıyorum boğazım düğüm düğüm. Daha önce bi düşük bir de kalp atışı durduğu için kaybettiğimi iki gebeliğim oldu. Şimdi de aşılama ile hamile kaldım. 29 Ocak aşılama tarihim.SAT a göre 6 haftalık hamileyim. Pazar dr a gittim kese var. Ama bugün göğüs ağrım geçti göğüslerim yumuşadı. Regl olacak gibi de sancım oluyor progestan kullanıyorum. Acaba göğüs ağrısı birden benim kadar erken geçen var mı??

hamilelik berlirtilerini 9 ay boyunca yasayacasiniz diye bisey yok
adet olacak gibi sanci 9 ay boyunca olucak
ikisinde etkilenen yer kasilan yer rahim oldugu için hissdilenler ayni, hatta dogum sancisi bile ayni siddetlisi sadece
goguslerdeki yumusaklik sertlik olayini bilmiyorum,3 hamileligimdede hiç dikkat etmedim
belli bi aydan sonra barz buyume oluyor onu biliyorum sade"ce :)

ilacinizi aliyorsunuz
yatin dinlenin
dua edin stres yapmayin, elinizden geleni yapiyorsunuz siz öMRü varsa istemesek bile yasarlar
hayirlisini isteyin yaradandan
Allah tamamina erdirisn insallah

Çok sağolun Allah razı olsun. İster istemez takılıyorum yani zaten verecek olan yaradan bunu da biliyorum ama işte kaybetme korkum çok fazla

Ya bi sakin olun siz böyle yaparsaniz o yavrucak ne yapsin içerde lutfen siz annesiniz güçlü olun biraz! Benimde memislerim yumuşak herkesin ki bir degil ki benim bi tek kasik agrim var kimi arkadaslarim yataktan kalkamiyo ne yani bende mi bunalima girim herkesin bir değildir ve 9 ay boyunca ayni belirtiler yasanacak diyede bir kaide yok zor zamanlar gecirmissiniz ama ayni sizin durumunuzda arkadasim var ilki bos gebelikti 2. Düşük oldu simdi hamile 13 haftalık :) kadinda stres 0 ya yine olur diyor biz karalar bagliyoruz peki oda oyle olsaydi ? Suan bu cocuga sahip olabilir miydi lutfen ya kendinizi toparlayin biraz yani durumunuz kotu degil benim oyle cok arkadasim var

Ahh canim neye uxuldugunu anlayamadim.gogus agrin surekli devam ederse gebeligin devam ediyo gogus agrin bittiyse gebelikte bitti demek olmuyoki.sen daha once iki defa bebislerini kaybettigin icin psikolojikmen olumsuz etkilenmissin.ne guzel iste kese var insallah kalbide aticak.olumsuz dusunme cunku olumsuz disunmenin ne sonu oluo ne de sana bi faydasi.ben tup bebekle hamile kaldim.bi asilama uc tup bebek denemesinden sonra ustelik.gebe kaldigimda cok siddetli adet sancisi cekince gunlerce agladim bu seferde tutmadi diye.ama yanilmisim.senin gibi ilk gunler sis agrili olan goguslerim sondu agrisi gecti.herseye telas ettim.su an 30 haftaligim hala odum kopuyo biseyler allah korusun ters gider diyesonu yok korkunun.en iyisi allaha siginmak.

Canım ben altı haftalık gebeyim bendede kasık ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi ağrıyan göğüslerim bbiraz yumuşadı endişe etmemmi gerekiyor hayırrrr Rabbim ne buyurdu ise o hatta doktor bana düşük ihtimalin var dedi bunu daha dün öğrendim ama kafaya takmamaya çalışıyorum nasibi varsa gelir bebeğim hergün ayetel kürsi okuyorum dert deva medet Allahtan bunu unutma canımmm

Ben de her gun yasin okuyorum.yasini serif hatirina rabbime siginip bebegimi once kendine sonrada bize bagislamasi icin dua ediyorum.cook sukurki 30.haftama kadar geldim allahimin izniyle.dua cok onemli

Evet dua bütün kapıların anahtarıdır sende o anahtarlara sıkıca tutuntutunduğumuz Rab bizi aala bırakmaz o herşeye Kadirdir en iyisini bilen odur..

Inanın umursamazımdır normalde Allah a tevekkül ederim o nederse o olur sonuçta. ama o gece çok kötü oldum. Ertesi gün dr a gittim kese normal dedi. Ama iki gün önce pembe leke geldi adet sancısı gibi de sancım vardı. Yine acile gittim ilk kalp atışını da acilde duydum hem korku hem heyecan. Kan uyuşmazlığı olduğu için hemen müdahale ettiler. Igne yapıldı. Bir de düşük önleyici progestan yaptılar. Yani endişe etmek istemiyorum ama önceki yaşadıklarım etkiliyor. Ama öğrendim ki bi gün midem bulanıp diğer gün normal de olabilirmişim bu bebişe bir şey olduğu anlamına gelmiyormuş. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza. Teşekkür ederim hepinize

benimde ilk 3 hafta sürekli kasık ağrım oldu adet sancısındanda kötüydü 2 güne bir acile gittim kanama yoksa sorunda yoktur dediler yolladılar göğüs ağrısına gelince nerdeyse 1 hafta hassastı 1 hafta normal 15. haftadayız hala bu şekilde devam ediyor bi gün dokunamazken bi gün gayet rahat oluyorum

Uzulme canim her hamilelik birbirini tutmuyo ki benim ilk gebeligim dusuk olmustu onda hamile oldugumu dahi anlamadim 2. Gebeligimde o kadar cok sanci cektim gibi adet agrisi ne kelime arkdasin dedigi gibi 2 gunde bi acildeydim o da kalp atislari olmadigi icin kurtaj malesf diycem o ki her hamileliginde ayni seyleri yadamiyosun korkma stres cok tehlikeli ins sag saglim kucagina alirsin

Merhaba
5 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim ve kan uyuşmazlığımız var eşimle fakat ilk hamileliğim kürtajla sonuçlandı. Sonundada bana iğne yapılmadı şimdiki hamileliğimde acaba sorun olurmu çok tedirginim lütfen cvp verin

Igneyi mutlaka yapmis olmalari lazim bnmde esimle kan uyusmazligim var ilk dusugumde ameliyattn cikar cikmaz yapiyolar ikinci kez bebegimin kalp atasi olmadi icin 11 haftalikken kurtaj oldum gene ayni gun icinde yapiyolar arastirmani tavsiye ederim

Canim moraalini bozma insallh ranbim bebegini saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin dua et bol bol

İndirekt coombs testim negatif çıktı yani ilk kürtajım vücudumu etkilememiş iyi düşünmek istiyorum inşallah ilerde bi sıkıntım çıkmaZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…