- 3 Mayıs 2016
- 55
- 20
- 38
- 33
- Konu Sahibi emisa altin
Merhaba ben 6 bebegimi karnimda kaybettim bir yaşayan kızım var ama engelli oda kromozon eksikligi var bende birde kanim pihtilasiyor benim durumumda olupta sağlıklı çocuğu olan varmı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım evet 7 senedir hep gidiyorum en son 15 gün önce kaybettim bebegimi 4 aylık olmuştu kalbi durdu kanım pıhtılaşıyor kan sulandirici iğne kullandim hergün ama yine öldü );
kromozon ney cnm ben almanyadayim almancasini bilirdim belkide Türkçesini anliyamadim. Kan alindi genetik yerinde ve oyle kontrol edildi oyle teşhis konduCok teşekkür ederim sanada geçmiş olsun ): kromozonlara bakildimi sizde ?
Doktorlar tüp yaparsan kaybetmezsin dedi cunku o kromozon test edilip oyle yerlestiriliyormus onada benim gucum yetmediPeki kromozom olayı nedir ? Tup bebekte sorun yaratirmi
Insan vücudunda 46 tane kromozon var benim iki tane eksik bende ilk bunu kendimde duydum bilmiyordum daha öncekromozon ney cnm ben almanyadayim almancasini bilirdim belkide Türkçesini anliyamadim. Kan alindi genetik yerinde ve oyle kontrol edildi oyle teşhis kondu
Kesinlikle sana katılıyorum Rabbim nasip etmeyince naparsan yapılan olmuyorbenim ignem 60mg ve 100luk hap ya aslinda bu hapa igneye de bakmiyor rabbim isterse nasip ederse olur ben buna inaniyorum ne yaparsan yap olmaz kismette yoksa
rabbim ins bizimde yüzümüzü güldürür cok sukur diyelim uzulmeyelim :)Kesinlikle sana katılıyorum Rabbim nasip etmeyince naparsan yapılan olmuyor