Deli olacağım artık.....Size de anlatamazsam içime ata ata çatlayacağım...
Dün doktor randevum vardı.8 aylık hamileyim bu arada ve ayda bir kere gittiğim özel bi doktorum var.Neyse doktordan sonra kayınvalidemlere uğradık eşimle.Evliliğimizden bu yana hiç yıldızımız barışmadı bizim kayınvalidemle.İnanılmaz derecede ilgisizdi hep,bana ve oğluna karşı.Düğünümüzde hiç destek olmadı ne maddi ne manevi.Kendi oğlunun değilde,yabancının düğününe gelir gibi gelip gitti.koskoca evi eşimle ikimiz kurduk zor bela.Çok şükür her şey de istediğimiz gibi oldu.Derler ya Allah yardım etti...
Neyse dün uğradık işte doktordan sonra.Özele gitmemize takmış galiba.Ne kadar veriyorsunuz dedi doktora.eşimde 150 tl dedi.Aman allahım suratı bi düştü görmelisiniz.Ben 4 çocuk doğurdum özel doktor yüzü görmedim hiç dedi.Kızımda öyle (görümcem yani) ne özel doktora gitti,ne bu kadar pimpirikli davrandı dedi.Yazıkmış verdiğimiz paraya yani.Hıı bide eşime ' Bak siz doktorlara para dağıtıyosunuz,ablan kirasını verene kadar göbeği çatlıyor.Ödeyememiş bu ay kirasını.sıkıntıdaymış ' gibi laflar etti.
Varı yoğu kızı anlayacağınız.Oğlunu yani eşimi sadece para istemek için yada getir götür işi için arar.Beni hiç arayıp sorduğu yok zaten de çok da önemli değil.
Ya her defasında kızıyorum kendime,boşver diyorum yaşlı insan,alttan al,duyma.Ama olmuyor.Yüzüne baktıkça nefretim artıyor iyice.Derler ya içinin fesatlığı yüzüne vurmuş diye.Öyle işte...
en büyük sıkıntım eşimle oluyor bu konuda.Her kayınvalideme gidişimizde mutlaka bi tartışma yaşıyoruz arabada.Yüzüm düşüyormuş benim oraya giderken.Zoraki gidiyormuşum.Annesini çok iyi tanıyor aslında ama bi türlü kabul etmiyor.Sen çok ayrıntıya takılıyorsun,boşver konuşsun dursun diyor ama olmuyor işte.üffffffffff