yine kaynana mevzusu..

KA2952

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
106
12
38
Kocaeli
hamileyim arkadaslar ilk kez doktora gittik bugun esimle. randevudan sonra kaynanami aramasini soyledim esime oda aradi.
kaynanam bi surat yapiyor tabiki..beni niye goturmediniz diye.
hayir ben mecburmuyum oraya seninle gitmeye esimle bana ozel degilmi ya orasi..
esimle bas basa gitmek istedim ben..
hep boyle ya hep esimle biyere bas basa gitsek boyle bi laf sokar..
esimde aciklama yapmasi gerekiyomus gibi hissediyo hemen aciklama yapiyo o an.
zaten bizde hemen gelcez az 10 dk yemek yiyip diyo mesela.
esimin babasi vefat edeli 15 sene oldu ikitane ablasi var annesiyle oturuyolar.
kendini bu yuzden kotumu hissediyor acaba benimle zaman gecirirken anlamadimki ya..
boyle kaynanaya nasil davranmaliyimki sasirdim kaldim artik..
surat yapiyorum simdi banane gunumuzu maffetmekten vazgecsin artik..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Huylu huyundan vazgeçmez, yapacak birşeyiniz yok. Suratı kime yapıyorsunuz bilmiyorum ama, kayınvalidenize yapıyorsanız anlamıyordur zaten, eşinize yapıyorsanız çok yersiz bence. "Amann aşkımmm boşver şimdi, gel biz keyfimize bakalım" diyerek eşinizi tavlamak yerine, onu eşi ve annesi arasında bırakmayın bence.

diğer konularla ilgili aklıma birşey gelmiyor ama en azından doktor için '' annecim doktor odaya sadece hasta ve eğer yanındaysa eşini alıyor'' diyebilirsin. çünkü gerçekten de bazı doktorlar odada kalabalıktan hoşlanmıyor sadece hasta ve yanındaki bir kişiyi alıyorlar..

O da belki torunuyla ilgili heyecanlıdır ben olsaydım gelmesinde bir sakınca görmezdim ama her zaman böyle demişsiniz. Sırf merak mı onunkisi yoksa gerçekten torun hevesi mi bu önemli bir kriter sanırım :44:

eşine surat asıyosan yersiz bir hareket
yavaş yavaş uzaklaştıracaksın yapılacak bişey yok
bazı doktor kontrollerine de götürüver yaa yaşlı kadın
merak ediyordur torununu

Diğer gidişlerinizde onu da götürseniz,ultrasonda görse iyi olmaz mı. Hevesleniyordur o da.Ohhooo ne kaynanalar var sizinki yine iyiymiş :)

Diğer konuda da eşiniz şakayla karışık annesine başbaşa olmak istediğinizi söyleyebilir

Canim kaynanalar bu degismez...

Hic kafana takma. Esinle keyfini cikar.... İstedigi kadar surat assin.

Esin durumu anlatmaya calissin bosver de zaten esine sen soylemissin esinin aramasini. Kaynananin huyunu biliyorsun madem....

Esimle bana ozel orasi ne demek? Anlamadim. Alti ustu ultrasondan bakilacak. Bosver gelmek istiyosa gelsin. Ilk torunu merak ediyo kadin demek ki

ozel bir durum ilk muane gelmesine gerek yok demek istedim. ustelik sadece bu konularda boyle olmadigi icin sinirimi bozuyor haliyle.
gelmesin ultrasonun resmine baksin allah allah..

İdare etmeyi öğrenmeniz lazım. Eşinizi arada bırakıyorsunuz. Ve bu durumda uzun süre kalan adamlar bir süre sonra delirmeye başlıyorlar. Sonra kayınvalide aramızı bozdu oluyor. Babası yoksa annesine düşkün olması çok normal. Annesi içinde bulunulan durumda kırıldıysa açıklama yapması da çok normal. Hem açıklama yapmak iyi bişeydir bence. O açıklamayı eşiniz yerine siz yapsaydınız, mesela " annecim çok heyecanlıyız bebek için, eşimle birlikte gitmek istiyoruz ilk randevuya. Bir dahakine birlikte gideriz" gibi bişey söyleseydiniz eminim o kadıncağız da surat yapmazdı. Ama belli ki annen gelmesin ne işi var, bizim özel anımız şeklinde eşinizin başının etini yemişsiniz. İletişim önemli, söylenmek, tartışmak, surat asmak iletişim değildir.

Ben olsam fazla yuz goz olmam. Kocamla kol kola giderim.

ozel bir durum ilk muane gelmesine gerek yok demek istedim. ustelik sadece bu konularda boyle olmadigi icin sinirimi bozuyor haliyle.
gelmesin ultrasonun resmine baksin allah allah..

O zamanlar ultrason diye bir şey olmadığından ve hareketlerini, kalp atışlarını duyamadıkların merak etmiştir ne var ki bunda resime bakmakla orada görmek aynı şey değil ki size ne zararı olacak onu anlamadım. Sadece biraz sitem etmiş. Her yere sizinle gelmek istiyorsa söylemeyin haber vermeyin bilmesin. Kızları varmış zaten. Ama burada büyütülecek bir şey yok bir dahakine götürüp gönlünü alabilirsiniz heves ediyordur ilk torun ben olsam seve seve götürürdüm. Kendi anneniz istese peki yok anne eşimle gidicez bize özel bir şey diyebilir miydiniz hiç sanmıyorum kendi annenizin alınacağını düşünerek götürürdünüz ama kaynana olunca resmine baksın yeter oluyor.

tatlım ben seni anlıyorum aynı durumdayız diyebilirim malesefki eşleri ölünce tüm sevgisini oğullarına veriyorlar çoğu anne aslında bu duruma oğullarını gelinlerinden kıskanıyorlarda diyebiliriz sana tavsiyem eşini asla arada bırakma yok efendim annen neden böyle yapıyop felen kendi sorununu kendin çöz özellikle eşinin yanında kaynananla konuş bende senin kızınım artık biz bi aileyiz aramızda yok yere sorunlar olmasın mühabbetleri yap baş b aşa eşinle gezmek çıkmak tabikide hakkın çıkın kaynanan surat yapsın sen hiç birşay olmamış gibi davran bide bazende eşinin annesini dışarı çıkartıp vakit geçirmesini söyle böylelikle denge olur ve siz dışarı çıktınızda surat yapmayacaktır surat yaparak çözemezsin hatta olay dahada tatsızlaşır

Masallah hep eşinizin annesinden ağlayıp durmussunuz diğer konularınız da aynı yarın sizde anne olacaksiniz o zaman anlarsınız ne demek resime baksın ne olur gelse sırtıniza mi binecek anlamiyorum sizin gibi gelinleri

Bende hamileyim. Neredeyse doğum yapacağım kayınvalidemle aynı evde oturuyorum daha bir kere kendi merak edipte sormamıştır bebek nasıl kilosu iyi mi diye :). Elini kaldırıp ufacık birşey yapmaz. Eşimle her muhabbetimizin içindedir ama. şakalaşamayız kavga edemeyiz vs... sıkma canını stres yapma hiç...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ne isi var ya kaynananin yanında göbek acamam dersin bida isterse. Bende bunu anlamiyorum hamileyiz kocamizla gitmek istiyoruz kontrollere gorumce ister kaynana ister tum sülalesi ister. Benimde görümce surekli her kontrolde bende gelxem derdi cok şükür haber vermedm falan atlattm surat yapiyor hala ama ben doktorla rahat olmak istiyorum sevmiyorum yanimda birini eşimi bile istemiyorum cuma gunu yine kontrol var bu sefer de tek gidecem laf sokarlar ama orali olmayacam her konuda tamam deyip susuyorum ama doktor konusunda hasssaim istemiyorum kimseyi sende umursama hamilesin bebegini dusun.

Doktorla rahat olmak ne demek ya tabiki gelmek ister kadın belki torununu görmek istiyor merak ediyor heves ediyor sormasa etmese bu seferde kötü kaynana ilgilenmiyor umursamaz kaynana felan filan aman ya yarın sizde hayirlisi ile o mertebeye erişin inşallah da Rabbim sizde sizler gibi gelinler versin

Annen hayatta mı bilmiyorum ama aynı şeyi senin annen yapsaydı yine aynı şeyi mi söylerdin sadece merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok yere sıkıntı yaratmışsınız kendinize . Her şeyden önemlisi , sevdiğin insanın annesi , sırf bunun için bile bazı ufak şeyleri göz ardı etmeyi bilmeli .
Bir daha ki randevuya , eşinin annesini , O söylemeden sen davet etsen , gel torununu gör desen , inan annesinden çok eşin sevinecek ve mutlu olacak.
Eminim sana daha çok yakınlaşacak.
Aile huzuru için , böyle ufak şeyleri büyütmemek , hatta belki fırsata çevirmek gerek .

Ayrıca hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza alın kuzunuzu .

İlk seferde istemeyebilirsin anlarım ama daha sonra çağır yani ne olacak.
Kayınvalide diye çoğunuz abartıyosunuz o da anne, hem de canınız kadar sevdiğiniz adamı bu yaşına getiren bi'anne.
Dış kapının mandalı değil yani hatırlayın arada bi'
Senin annen elinde canlı canlı görme imkanı varken ultrason resimlerinden tatmin oluyosa bilemem ama kadının isteği normal bi'istek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…