Yine kaynana sorunu

Felira

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
44
28
3
Merhaba hanımlar. Bu günkü soracağım soru yine maalesef kaynanamla ilgili. Aramız kavgalı değil o kadar iyide değil. 4 gün önce doğum günü vardı aradık kutladık (görüntülü). Sonra haberleşme olmadı. Dün akşam aramış beni ve eşimi görüntülü (hep direkt görüntülü arıyor sevmem. Benim ailem müsaitmisin diye sorar aramadan. Keşke herke öyle olsa). Bizde zaten üni okuyoruz yorgunduk uyuyorduk. Sabah gördüm eşime aramış dedim. O da noldu? Bir şeymi oldu diye sor dedi. Bende: "Merhaba. Günaydın nasilsınız? Bir şeymi oldu aramışsınız? Uyuyorduk." diye yazdım. Bu gün bana whatsappdan bunu geri yazdı. Illa bir şey olunca aranmaz ama ben mesela birini arasam bana geri öyle soru sorsa derimki: "Yok öylesine nasilsin diye aradim yada Yok sadece selamlaşmak istedim vs" Yani yazdığı şeyden beni terslediği belli ama ben kötü bir şey demedimki. Bazen acil bir şey olduğu içinde arayabilir ki insan. Hem benim ana dilim türkçe değil. Türkçeyi sonradan öğrendim. Ki kadından daha iyi kendimi ifade ediyorum.

Sorum şu. Nasıl geri dönüş yapmam lazım? Ne demem daha doğru olur?
Hayatımda gördüğüm en eğitimsiz, cahil, kavgacı, kalpsiz, herkese üstten bakan insandır kendisi. Yinede sinirle kendim için yalnış bir şey yapmak istemiyorum.
Iletişimi komple kesmek istiyorum ama şimdilik mümkün değil

Not: Eşim aramış ben yalnış anlamışım demiş. Ben daha cevap vermedim Wpden. Cidden böyle bir şey nasıl yanlış anlaşılırki.

Müsait misiniz değil misiniz istediği zaman araması yanlış. Cevap atmazdım ben olsam bir daha aradığında müsait değilsen açma , duymadıysan geri dönüş yapma bence bırak oğlu yazsın arasın.

Anadiliniz değilse yüzyüze konuşun. Mesaj anadili olan insanlar da bile problem, siz de çok problem olur. Sizin yazdığınızi atmamissiniz. Onu da atın da ona göre yorum yapacagim.

Cevap bile vermem

Gerçekten düşünmeye bile tenezzül etmeyin.7/24 hazırkıta biri arar diye hazır ve müsait olamazsınız.Şu şu nedenden aramıştım veya öylesine aramıştım ama denk gelemedik vs deyip gecebilirdi kendiside.Kimseyi pışpışlamak zorunda değilsiniz

Yüz verme uzak dur , bir insan her dakka görüntülü aranmaz , bırak yanlış anlasın belki biraz olsun düzelir..

Canım istemezse, sınır ihlali olduğunu düşünürsem geri dönmem.
Zaten hayat çok koşturmacalı, zamanında dönmediysem unuturum ve hiç vicdan yapmam bunun için.
Siz de o kadar kasmayın.
Bir de rahatsız oluyorsanız görüntülü aramaları açmayın, ben hiç hoşlanmam ve açmam, siz açtıkça ararlar.

Yerinizde olsam hiç cevap vermem.. sizin değil de kv nizin ana dili türkçe değil herhalde.. mesajı Google translate işe yazmış gibi duruyor

Hal hatır sormak için görüntülü aramıştır. Sizde musait değilseniz acmazsiniz. Ancak ne oldu aramissiniz uyuyorduk demek bana kabaca geldi. Bunun yerine müsait zamanınızda telefonla dönüp aradiginda uyuyorduk nasılsın diyip bir dönüş saglayabilirdiniz.

büyüklerin mesajlaşma tarzını ben de anlamıyorum. bazen biz normal bir sevecenlikte yazdığımızda bile "tamam" diye cevap veriyorlar ama bence onların tarzı bu.. eşinizle konuştuysa daha cevap vermeyin, sizin "bir şey mi oldu da aradın" olarak yazdığınızı düşünüp yanlış anlamıştır

Mesajı görümcem yazdı sandım aynısı ya . Oda öyledir pat pat konuşur ama kimsede alınmaz ne hikmetse başta ben çok şaşırıp üzülüyordm şimdi delidir ne yapsa yeridir diyorum amann

Cevap vermeyin. Esiniz muhatap olsun. Ben olsam gece vs olur olmaz saatte görüntülü arayan birini duymadiysam sonra da bisey yazmam. Siz de oyle yapin. Neden aradigini cok merak ediyorsa da esiniz sorsun

Sevgili kayınvalidecigim cok sevgili oğlunuzla cima eyliyor idik cok fazla ses oluyor malum duymamışız önemli bir sey mi vardı yoksa desen bir daha aramaz işte bazen edepsizleseceksin ki haddini bilsin bu türler

Yani kv pek aramaz telefonu yeni bahanesi o ben çok takmıyorum valla bu kadar arasın yada aramasın . Ama görüntülü arasa müsaitsem açarım müsait değilsem görmemişsem sonradan ararım öyle aramışsınız bir şey mi oldu demem direk anne aramışsın yeni gördüm der kapatırım çok uzatmaya kafaya takacak bir şey yok cvp vermeyin bence .. açıkçası kv beni aramaması işime geliyor . Mesela benimki de meraklıdır eşimle bir şey konuşurken tepemizde dikilir dinler ne oldu der yok bir şey derim yada anlamayınca bir şey mi var der yoo derim meraklı biraz bilmek duymak ister huy diyor geçiştiriyorum . Çok rahatsız olursam bir şey de cvbmı veriyor geçiyorum yada eşim veriyor .. çok takmamak lazım ya . İstemediğim bir şey de söylüyorum istediğimi de söylüyorum geri kalana he he diyip geçiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…