Merhaba hanımlar. Bu günkü soracağım soru yine maalesef kaynanamla ilgili. Aramız kavgalı değil o kadar iyide değil. 4 gün önce doğum günü vardı aradık kutladık (görüntülü). Sonra haberleşme olmadı. Dün akşam aramış beni ve eşimi görüntülü (hep direkt görüntülü arıyor sevmem. Benim ailem müsaitmisin diye sorar aramadan. Keşke herke öyle olsa). Bizde zaten üni okuyoruz yorgunduk uyuyorduk. Sabah gördüm eşime aramış dedim. O da noldu? Bir şeymi oldu diye sor dedi. Bende: "Merhaba. Günaydın nasilsınız? Bir şeymi oldu aramışsınız? Uyuyorduk." diye yazdım. Bu gün bana whatsappdan bunu geri yazdı. Illa bir şey olunca aranmaz ama ben mesela birini arasam bana geri öyle soru sorsa derimki: "Yok öylesine nasilsin diye aradim yada Yok sadece selamlaşmak istedim vs" Yani yazdığı şeyden beni terslediği belli ama ben kötü bir şey demedimki. Bazen acil bir şey olduğu içinde arayabilir ki insan. Hem benim ana dilim türkçe değil. Türkçeyi sonradan öğrendim. Ki kadından daha iyi kendimi ifade ediyorum.
Sorum şu. Nasıl geri dönüş yapmam lazım? Ne demem daha doğru olur?
Hayatımda gördüğüm en eğitimsiz, cahil, kavgacı, kalpsiz, herkese üstten bakan insandır kendisi. Yinede sinirle kendim için yalnış bir şey yapmak istemiyorum.
Iletişimi komple kesmek istiyorum ama şimdilik mümkün değil
Not: Eşim aramış ben yalnış anlamışım demiş. Ben daha cevap vermedim Wpden. Cidden böyle bir şey nasıl yanlış anlaşılırki.
Sorum şu. Nasıl geri dönüş yapmam lazım? Ne demem daha doğru olur?
Hayatımda gördüğüm en eğitimsiz, cahil, kavgacı, kalpsiz, herkese üstten bakan insandır kendisi. Yinede sinirle kendim için yalnış bir şey yapmak istemiyorum.
Iletişimi komple kesmek istiyorum ama şimdilik mümkün değil

Not: Eşim aramış ben yalnış anlamışım demiş. Ben daha cevap vermedim Wpden. Cidden böyle bir şey nasıl yanlış anlaşılırki.