Yine kaynana

Mavimsi bulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
25
9
1
Merhaba arkadaşlar
Yeni üye olduğum için yazım yanlışı olabilir kusura bakmayin.

Nedir bu kayinvalidelerden çektiğimiz bilmiyorum.

Bir insan bir yere giderken müsait misiniz diye haber verip gider değil mi ama benimkinde bu mantık yok malesef.

Geleceğini laf arasında hiç müsait mıyız bir programımız var mi sormadan direkt emrivaki yaparak bildiren bir şahıs.

Gel de sinir olma.Şimdi ne yemek beğenir ne yatak beğenir. Allahtan annesi konusunda esim hep beni hakli buluyorda oglundan korkmasa kim bilir neler yapar. Ayrıca kalmasını gerektirecek uzakliktada oturmuyoruz.Kapimizin önünden 15 dakikada bir araba geçiyor ama ona göre uzayda oturuyoruz o kadar uzak.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar .

Bilsem hazırlık yapardım anne
Arasan Mahcup olmazdım de
Sana daha iyi hazırlanmam için lütfen ara de
Geleceğini bilsem program yapmazdım yrn... İşim var de
Dün gelsen yatak yorgan ıslaktı bugun var ama ne olur ne olmaz sen en iyisi bi dahakine ara da hazırlayayım de

Malesef kaliyor tamam kalsın başımın üstünde yeri var ama baykus gibi geceleri bile kalkar kim lavaboya kalktı kim ne yaptı dinler sonrada hiç rahat uyuyamadim uykumu alamadım der

kız ne güzel bahaneler bunlar

Aynı şehirde ne gerek var kalmasına.
Ama olaya pozitif yanından bak. Eşin seni haklı buluyor ve senin yanında duruyor. Çoğu erkek annesinin ne olduğunu bilse bile sırf gurur yapıp annesine laf söyletmez en ufak birşeyden karısına yüklenir. İşin bu tarafından bakıp mutlu olmaya bak.

Bu dediklerin laftan anlayana bir de karşısındakini adam yerine koyanda etkili. Birde laftan anlamayanı var. İşte o çok yorucu.

Eger iyi anlasiyorsaniz size bir zarari yoksa sizi germiyorsa herseye karismiyorsa neden gelmesi sizi bu kadar rahatsiz ediyor sadece size gelebilirmiyim diye sormadigi icinmi?Tek sorun bumu?

2ba- Onu da bu sınır ediyor zaten ona itaat etmemizi bekliyor heralde ee bende lafın altında kalmıyorum ama geldiği zaten lafımı sokuyorum
demek benim gibi yakin otursaniz (iki sokak) cat kapi gelip gidecek yine dua et uzaksiniz sanirsam beterin beteri var bizimkinin ne sabahi ne aksami ne haftasonu var istedigi znm catkapi gelir lohusayken ben komsusuyla catkapi geliyordu insan demezmi su komsum gelecek musaitmisin die damdan duser gibi geliyorlardi

Eger iyi anlasiyorsaniz size bir zarari yoksa sizi germiyorsa herseye karismiyorsa neden gelmesi sizi bu kadar rahatsiz ediyor sadece size gelebilirmiyim diye sormadigi icinmi?Tek sorun bumu?

Malesef pek iyi anlasmiyoruz sana bir örnek vereyim arkadaşım bize geldiğinde yatarken niye yatak odamizin kapısını kapatıyoruz diye beni anneme şikayet etmiş bir insandır kendisi

Azıcık da ben dert yanayım :) misal eşim bu hafta annemleri çağıralım dedi. Tamam dedim. Yemeğe çağıralım dedi. Bu hafta müsait değilim yemeğe değil çaya gelsinler dedim. Başka misafirlerim de gelecekti ve biraz kapsamlı bir temizlik yapmam gerekiyordu. Ama eşim kabul etmedi bunu çocuk gibi tutturdu. Bi de bana tembel dedi. (Dün burnundan getirdim tabi bu lafı. Sonra kıvırıyo öyle demek istemedim falan diye.)
Dün başka bir işim vardı. Onu iptal ettim. Temizlik falan yaptım. Dedim çağır annenleri yarın yemeğe. Çünkü hemen sen benim annemleri istemiyorsun moduna bağlıyor her fırsatta. Ama dedim sırf senin çenen kapansın diye çağırıyorum. Benim onlarla bir problemim yok seninle var. Kusura bakma ama temizliği yemeği ben yapıyorsam öyle kafana göre misafir çağıramazsın benim onayımı almak zorundasın diye. Sonra ben böyle dedim diye yok çağırmıcam gelmesinler falan diyo. Sen çağırmazsan ben çağırırım dedim çağırdım. Bu akşam gelecekler kayınvalidemler ve eltimle.

resmen tecrube

Tek tesellim de bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…