- 10 Ekim 2017
- 25
- 9
- 1
- Konu Sahibi Mavimsi bulut
-
Bilsem hazırlık yapardım anneMerhaba arkadaşlar
Yeni üye olduğum için yazım yanlışı olabilir kusura bakmayin.
Nedir bu kayinvalidelerden çektiğimiz bilmiyorum.
Bir insan bir yere giderken müsait misiniz diye haber verip gider değil mi ama benimkinde bu mantık yok malesef.
Geleceğini laf arasında hiç müsait mıyız bir programımız var mi sormadan direkt emrivaki yaparak bildiren bir şahıs.
Gel de sinir olma.Şimdi ne yemek beğenir ne yatak beğenir. Allahtan annesi konusunda esim hep beni hakli buluyorda oglundan korkmasa kim bilir neler yapar. Ayrıca kalmasını gerektirecek uzakliktada oturmuyoruz.Kapimizin önünden 15 dakikada bir araba geçiyor ama ona göre uzayda oturuyoruz o kadar uzak.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar .
Bilsem hazırlık yapardım anne
Arasan Mahcup olmazdım de
Sana daha iyi hazırlanmam için lütfen ara de
Geleceğini bilsem program yapmazdım yrn... İşim var de
Dün gelsen yatak yorgan ıslaktı bugun var ama ne olur ne olmaz sen en iyisi bi dahakine ara da hazırlayayım de
E konuşsun:) benim istediğim olduktan sonra ne diyorsa desin.P Peynirdelisi eğer böyle dersem de orda burda beni evinde istemiyor diye konuşuyor anlamıyor vallaha arkadasim
Eğer öyle bi insansa zaten ağzınla kuş tutsan arkandan konuşur.P Peynirdelisi eğer böyle dersem de orda burda beni evinde istemiyor diye konuşuyor anlamıyor vallaha arkadasim
Bu dediklerin laftan anlayana bir de karşısındakini adam yerine koyanda etkili. Birde laftan anlamayanı var. İşte o çok yorucu.Bilsem hazırlık yapardım anne
Dün gelsen yatak yorgan ıslaktı bugun var ama ne olur ne olmaz sen en iyisi bi dahakine ara da hazırlayayım de
Eğer öyle bi insansa zaten ağzınla kuş tutsan arkandan konuşur.
Gelme demiyorsun ki gelmeden ara diyorsun
Gelmeden arasın sen gelince iyi davran sonra da ne konusuysa konussun
demek benim gibi yakin otursaniz (iki sokak) cat kapi gelip gidecek yine dua et uzaksiniz sanirsam beterin beteri var bizimkinin ne sabahi ne aksami ne haftasonu var istedigi znm catkapi gelir lohusayken ben komsusuyla catkapi geliyordu insan demezmi su komsum gelecek musaitmisin die damdan duser gibi geliyorlardi2ba- Onu da bu sınır ediyor zaten ona itaat etmemizi bekliyor heralde ee bende lafın altında kalmıyorum ama geldiği zaten lafımı sokuyorum
Eger iyi anlasiyorsaniz size bir zarari yoksa sizi germiyorsa herseye karismiyorsa neden gelmesi sizi bu kadar rahatsiz ediyor sadece size gelebilirmiyim diye sormadigi icinmi?Tek sorun bumu?
resmen tecrubeBilsem hazırlık yapardım anne
demek benim gibi yakin otursaniz (iki sokak) cat kapi gelip gidecek yine dua et uzaksiniz sanirsam beterin beteri var bizimkinin ne sabahi ne aksami ne haftasonu var istedigi znm catkapi gelir lohusayken ben komsusuyla catkapi geliyordu insan demezmi su komsum gelecek musaitmisin die damdan duser gibi geliyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?